Μάστορες τα φώτα σας!!

Τό θέμα είναι ότι αξίζει γιά ένα ερασιτέχνη πού θα τό χρησιμοποιήσει 3-4 φορές τόν χρόνο καί άν.... νά δώσει 400 ευρώ γιά Bosch PTS 10 η 550 ευρώ γιά τό Dewalt DW745 εδώ είναι τό βασικό ερώτημα.
Σήμερα πάντος έτυχε καί μίλαγα μέ επαγγελματία μαραγκό καί μού είπε πώς είχε δουλέψει μιά φορά σέ γνωστό του τό Matrix καί έκοβε καί ίσια,καί ήταν μιά χαρά εργαλείο γιά ερασιτέχνη,καί μού λέει μήν δώσεις ρέ μέ τήν καμμία 400-500 ευρώ γιά Bosch καί Dewalt παγκοπρίονο γιά μιά στίς τόσες πού θα το χρειαστείς,πάρε ένα Matrix τό έχω δουλέψει καί κόβει πολύ καλά γιά τά χρήματα του.

Πές μου συνονόματε άν θέλεις,πού έχεις μιά σφαιρική εικόνα μιάς πού τά έχεις δουλέψει καί τά δύο μηχανήματα,ποιές λεπτομέρειες κάνουν τήν διαφορά ?
Δέν έκοβε ίσια τό Einhell ? είχε τζόγους ο δίσκος και άφηνε "σαμαράκια" σέ μερικά σημεία στά σόκορα ?
Τα βασικα με ενδιαφέρουν,τώρα άν έχει θόρυβο περισσότερο η άν έχει καλύτερη διαχείρηση σκόνης κ.τ.λ είναι δευτερεύων.

Λοιπόν Δημήτρη
Πρώτα από όλα εσύ δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις 3-4 φορές τον χρόνο ....αλλά τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Δεύτερον ....αγοράζεις ένα μάτσο μπιχλιμπίδια σχεδόν καθημερινά στο βασικότερο εργαλείο του εργαστηρίου θα κωλώσεις ???
Να πάρεις το καλύτερο ...έστω και με δόσεις... Έκτος και αν λιμπίζεσαι και κορδελίτσα ...-bye-

Υπαρχει ενα δισκοπριονο skil 1000watt+ μαζι με ραγα περι το 1.5μετρο. Γυρω στα 80-90 ευρω, καλη περιπτωση.
Η συμβατη ραγα ειναι απαραιτητη. Υπαρχει και μια διμετρη ραγα της wolfcraft που ειναι λεει συμβατη με τα περισσοτερα δισκοπριονα αλλα κοστιζε γυρω στα 70 ευρω.

Ευχαριστώ παιδιά,Μιχάλη το skil έψαχνα αλλά έχει εξαφανιστεί απο παντού.Γενικά παρατηρώ ότι τα skil τα έχουν θάψει όλα τα μαγαζιά.Κυριάκο αγορές απ'έξω δεν κάνω φίλε..Καλή περίπτωση είναι αυτό το ζευγάρι αλλά ξεφεύγει..

Attachments

• thpicv (1).jpg
    thpicv (1).jpg
    44.2 KB · Views: 149
  • thpicv (2).jpg
    thpicv (2).jpg
    26 KB · Views: 146
Ευχαριστώ παιδιά,Μιχάλη το skil έψαχνα αλλά έχει εξαφανιστεί απο παντού.Γενικά παρατηρώ ότι τα skil τα έχουν θάψει όλα τα μαγαζιά.Κυριάκο αγορές απ'έξω δεν κάνω φίλε..Καλή περίπτωση είναι αυτό το ζευγάρι αλλά ξεφεύγει..

Νίκο εγώ έχω το σετάκι της skil (δισκοπρίονο - ράγα) και το χρησιμοποιώ αραιά και που για τεμαχισμό φύλλων (όταν παίρνω ολόκληρα).
Σκέφτομαι να πάρω το μικρό δισκοπρίονο μπαταρίας της bosch με μία ράγα που βολεύει περισσότερο γι αυτό που κάνω.

Ενδιαφέρεσαι;

Δυστυχως, δισκοπριονο χειρος και ραγα ειναι μαρτυριο... βαλε σφιξε ρυθμισε τσεκαρε ξανατσεκαρε ξαναρυθμισε κοψε και αν εχεις πολλα να κοψεις, αστα..

Δυστυχως, δισκοπριονο χειρος και ραγα ειναι μαρτυριο... βαλε σφιξε ρυθμισε τσεκαρε ξανατσεκαρε ξαναρυθμισε κοψε και αν εχεις πολλα να κοψεις, αστα..

+1000 έτσι ακριβώς είναι,κάνει καλή δουλειά αλλά όχι γιά πολλά κοψίματα είναι μπελάς τό βγάλε-βάλε ξαναμέτρα,καί τανάπαλην.

Πολύ ωραία παρουσίαση δυστυχώς δεν βλέπω της φωτογραφίες, πάντως σευχαριστω πολύ, για την χρήση που θα του κάνω είναι μια χαρά
Τις εχω βάλει μεσα σε spoiler για να μην ξεχειλώνει το post. Αν γενικά δεν τις βλέπεις , δες μην τις μπλοκάρει κάποιο blocker στον browser σου.

Παιδιά καμιά πρόταση για δισκοπρίονο χειρός συμβατό με ράγα-οδηγό έχετε;Ας πούμε το πολύ μέχρι 200 ..

Νίκο καλύτερα πάρε αύριο ένα τηλέφωνο τό κέντρο βίδας να ρωτήσεις,γιατί στά Bosch υπάρχουν δυό διαφορετικά μοντέλα ράγας FSN να σού πούν εκεί τά παιδιά ποιά δισκοπρίονα Βosch είναι συμβατά καί μέ ποιές ράγες.

Μέ τήν παρακάτω ράγα δέν σκάς άν ταιριάζει,κάνει σέ όλα σχεδόν τά δισκοπρίονα ανεξαρτήτου μάρκας,τήν έχω (να είναι καλά ο Κυριάκος πού μού τήν έφερε από τό amazon) καί κάνει καλά τήν δουλειά της

http://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=wolfcraft+fks+115

Last edited:
Συμφωνώ,αλλά δε νομίζω πως είναι συμβατό με ράγα..
Τσεκαρε το γιατί δεν νομίζω η μπλε σειρά να μην είναι συμβατή με ράγα.Εγω έχω αυτοσχέδια αλλά δεν νομίζω να μην ταιριάζει.Καλη περίπτωση η wolfcraft

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk