Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεκτόν ...αλλά σκέφτομαι αν έχω περάσει πρώτα τα κασώματα και έχει στεγνωσει η λαδομπογιά ...αν λερωθεί από πλαστικό καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από οτι ο τοίχος που θα λερωθεί με λαδομπογιά. :chinscratch: Και δεν είναι σωστό να χαρτώσεις τον φρεσκοβαμμένο τοίχο στα κασώματα ... άσε που κάτι θα περάσει.

Έχεις και τέτοια διατριβή Κωστάκη !!!:worshippy: Είναι από τα λίγα επαγγέλματα που δεν έχω υπηρετήσει ως καλοκαιρινός βοηθός στα παιδικά μου.:flipout:

Χρήσιμες οι συμβουλές σας.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Έχεις και τέτοια διατριβή Κωστάκη !!!:worshippy: Είναι από τα λίγα επαγγέλματα που δεν έχω υπηρετήσει ως καλοκαιρινός βοηθός στα παιδικά μου.:flipout:

:ernaehrung004:

Νίκο δεν είναι τίποτα ένα σπίτι. Εμένα με περιμένουν 3 σπίτια για βάψιμο. Έλα να κάνεις την πρακτική σου εδώ για να είσαι έτοιμος για το δικό σου. Χαχαχα.... Καλημέρα

Έρώτηση πρός ελαιοχρωματιστές:

Όταν ξεκινάμε έναν χώρο για γενική επαναβαφή πρώτα βάφουμε τους τοίχους -ταβάνι με πλαστικό και μετά τα κασώματα με λαδομπογιά ή το ανάποδο ???

Ποιο είναι ποιο σωστό και πρακτικό.???
Nίκο,οι οδηγίες του γηραλέου συντοπίτη σου είναι μια χαρά και θα έχεις σωστή σειρά αν τις ακολουθήσεις.
Αλλά!(υπάρχει και αλλά,πάντα)
Σε κάθε περίπτωση κάνεις πρώτα τα ταβάνια,εκτός του δαπέδου δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τοίχους-πορτόκασες για προστασία (μιλάμε για άδειο σπίτι,διαφορετικά εννοείται θα προστατέψεις και τα έπιπλα).
Η διαφοροποίηση μου με τον παππού αρχίζει τώρα.
Φτιάξε τουλάχιστον τις κάσες πριν πιάσεις ντουβάρια.(Εφόσων βέβαια πιάνεις ριπολίνες καλύτερα do it all the way,ξεκρεμάς τις πόρτες και τις απλώνεις στα ντουβάρια.Κάνεις την μια μεριά απ`τις πόρτες,και μέχρι να περάσεις τις κάσες τις γυρνάς τούμπα και περνάς την άλλη.Αν χρησιμοποιείς ριπολίνη νερού,μέχρι να τελειώσεις και την άλλη πλευρά οι κάσες έχουν τραβήξει και τις δευτερώνεις.)
Αυτό θα σε βοηθήσει γιατί:
Πρώτον,όπως είπες,αν γίνει "καβάλημα" μ`ένα βρεγμένο πανάκι καθάρισες.(αντίθετα,αν καβαλήσει η ριπολίνη στον τοίχο άνοιξες μερεμέτι)
Δεύτερον,το κόψιμο με το πλαστικό είναι πολύ ευκολότερο,γρήγορο και ακριβές σε σχέση με την ριπολίνη.
Τρίτον,τα "δύσκολα" τα κάνουμε πάντα πρώτα,όσο είμαστε ξεκούραστοι και ορεξάτοι και αφήνουμε το "ευκολάκι-χαμαλίκι" για το τέλος!

Άμα έχεις δουλέψει επαγγελματικά τα βαψίματα ...έχει άλλη βαρύτητα ο λόγος !!!!:worshippy::worshippy:

Δημήτρη για τις πόρτες έχω αυτή την πατέντα !!!

2c7bc910b025e1b0a33409f4e0ec1fb8.jpg

Άλλωστε οι πόρτες και τα παρθυρόφυλλα θέλουν πολύ δουλειά γιατί είναι είναι παλιά περασμένα με βερνίκι .... άρα καλό τρίψιμο...βελατούρα ...και μετά χρώμα.
Τα κασώματα που θέλουν την ίδια δουλειά θα γίνουν πρώτα.
Το θέμα είναι να αρχίσω ....γιατί έχω αρκετά χρόνια που λέω ότι θα το κάνω αυτό το μέρος του σπιτιού που είναι χωριστό στο ισόγειο ...και όλο λέω ....την άλλη εβδομάδα.:flipout::flipout:

Last edited:
SOS. Έκανα μια παραγγελία από amazon.de, μου ήρθε mail επιβεβαίωσης και μετά από λίγο ήρθε mail ( από [email protected]) και έλεγε με λίγα λόγια ότι για επιβεβαίωση κλείδωσε ο λογαριασμός μου και έχω 3 μέρες στην διάθεση μου να στείλω ένα statement της κάρτας μου με τα στοιχεία μου (όνομα, δ/νση, αριθμό κάρτας) σε fax.

To fax ανήκει όντως στην amazon και δεν μου φαίνεται για spam ή για απάτη, μιας και δεν ζητάει να τα στείλω μέσω απάντησης στο mail .

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο?

Παιδιά καλησπέρα,
Ξέρω δεν είναι μαστορικο αλλά έλεγα μήπως μπορείτε να βοηθήσετε.
Βρήκα σήμερα ένα νεογνο πουλάκι και το ταιζω με σύριγγα και σφιχτά αυγό.
Ξέρει κανείς, καλά κάνω;
072b72bdaa5b0947ad64672e388558b0.jpg

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

SOS. Έκανα μια παραγγελία από amazon.de, μου ήρθε mail επιβεβαίωσης και μετά από λίγο ήρθε mail ( από [email protected]) και έλεγε με λίγα λόγια ότι για επιβεβαίωση κλείδωσε ο λογαριασμός μου και έχω 3 μέρες στην διάθεση μου να στείλω ένα statement της κάρτας μου με τα στοιχεία μου (όνομα, δ/νση, αριθμό κάρτας) σε fax.

To fax ανήκει όντως στην amazon και δεν μου φαίνεται για spam ή για απάτη, μιας και δεν ζητάει να τα στείλω μέσω απάντησης στο mail .

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο?

Απατη.

Μη στειλεις τιποτα και σβησε τo mail αυτο
δες εδω
http://www.onlinewarnungen.de/warnungsticker/vorsicht-gefaelschte-e-mail-von-amazon-phishing/