Μάστορες τα φώτα σας!!

Συνηθως Μ6 είναι, αλλά και παλι θα σου πω να δεις το μήκος που θέλεις. Το στελεχος ειναι μονιμα συνδεδεμένο με το λεβιεδάκι και το σπείρωμα ειναι στο αλλο άκρο. Οπότε να του αλλάξεις βιδα δεν παίζει.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ χρειάζομαι το ανάποδο. Σπειρωμα στο λεβιεδακι. Αλλιώς πατέντα στην πατεντα

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Οπότε μην ψαχτείς με qr ποδηλατου, θα χασεις το χρονο σου. Δες μηπως σκεφτεις καποια δικη σου πατεντα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι θες να στηριξεις? και θες το λεβιεδακι να παραμεινει λειτουργικο?

Παιδιά καλησπέρα....για ξύλα πέργκολας(εξωτερικού χώρου) τι υλικό βαψιματος προτείνεται για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα....για ξύλα πέργκολας(εξωτερικού χώρου) τι υλικό βαψιματος προτείνεται για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βερνίκι εμποτισμού (2 χέρια) bondex ή Clou!

Όταν τα σανίδια βουλιάζουν σημαίνει ότι έχουν υποχωρήσει οι τάκοι από κάτω. Δυστυχώς θέλει ξήλωμα για σωστή επισκευή...

Δεν εχω ιδεα απο σανιδια αλλα ειμαι επιμονος μαστορας.
Σε εμενα βουλιαζει μονο ενα σανιδι στην ακρη του.
Για τοπικη επισκευη τι μπορώ να κάνω?
Ας πουμε βγαλσιμο αυτου του σανιδιού για να διερευνησω το προβλημα απο κατω δεν γινεται?

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ωραία, κι επειδή εγώ διαβάζω τη σκέψη σου σου λέω από τώρα τα ''καλορίζικα'' χα χα χα χα :ernaehrung004:

Ούτε μέντιουμ νά ήσουνα γείτονα Γιώργο :flipout:
Τελικά έκανα αλλού τήν υπέρβαση -bye-

Oταν κανουμε επεκταση εγγυησης στο site της bosch βαζουμε την ημερομηνια αγορας .η bosch πως επιβεβαιωνη την παραπανω ημερομηνια;;

Προφανώς απ´ την απόδειξη, όπως και όλες οι εγγυήσεις.
Έχεις και κάποιο εύλογο διάστημα σαν προθεσμία βέβαια, κάποιες μέρες δηλαδή, δεν νομίζω να είναι υποχρεωτικό να το κάνεις την ίδια μέρα.

Πηρα ενα bosch gli 12v απο γεωργακοπουλο στο περιστερι.η αποδειξη που μου εστειλε λεει "αναλωσιμα" και οχι την περιγραφη του ειδους .στο site της bosch μπηκα και εκανα κανονικα καταχωρηση .απλα ρωταω σε περιπτωση που χρειασθω σερβις στο μελλον ,πως η μπος θα επαληθευση την ημερομηνια αγορας;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Πηρα ενα bosch gli 12v απο γεωργακοπουλο στο περιστερι.η αποδειξη που μου εστειλε λεει "αναλωσιμα" και οχι την περιγραφη του ειδους .στο site της bosch μπηκα και εκανα κανονικα καταχωρηση .απλα ρωταω σε περιπτωση που χρειασθω σερβις στο μελλον ,πως η μπος θα επαληθευση την ημερομηνια αγορας;

Από την απόδειξη Βασίλη. Όταν θα εκτυπώσεις την επέκταση από κάτω θα γράφει ότι ισχύει μόνο με ταυτόχρονη υποβολή της πρωτότυπης απόδειξης αγοράς (και φωτοτυπία θα δέχονται λογικά).

Χρειαζομαι μια αποδηξη αγορας φορτιστη μπαταριας (με οθονη) της Parkside εχει κανενας να μου στειλει...???
Την δικη μου την εχασα και μου κανει νερα και θελω να τον παω στο σερβις...
Ευχαριστω...

Νικο δλδ εμενα που η αποδειξη γραφη "αναλωσημα " και οχι περιγραφη του εργαλειου θα εχω προβλημα;;

Νικο δε το πιστευω.
Νομιζω θα εχεις προβλημα Βασιλη.
Αν ηταν ετσι θα κοβαμε μια αποδειξη οποιαδηποτε στιγμη και θα λεγαμε το εργαλειο το αγορασα τωρα και χαλασε.
Νομιζω πρεπει να κανεις ενα τηλεφωνο στην Robert Bosch.