Μάστορες τα φώτα σας!!

παιδια θελω την βοηθεια σας εκανα ενα κουτι για μια κουζινα εντοιχιζομενη και θελω να μαθω τη υλικο να βαλω για μονοση στα ματια που καθονται επανω στο ντουροπαλ
με ειπαν οτι σιλικονη δεν κανει λογω θερμοκρασιας των ματιων τι αλλο βαζουν?

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

παιδια θελω την βοηθεια σας εκανα ενα κουτι για μια κουζινα εντοιχιζομενη και θελω να μαθω τη υλικο να βαλω για μονοση στα ματια που καθονται επανω στο ντουροπαλ
με ειπαν οτι σιλικονη δεν κανει λογω θερμοκρασιας των ματιων τι αλλο βαζουν?
Τι εννοεις κουτι για κουζινα και ματια?

εννοω οτι ηταν κουζινα εντοιχιζομενη και την εβγαλα και εκανα ενα κουτι ξεχωριστα για να την βαλω σε πανγο κου δεν περνει εντοιχιζομενη !!

Ξερω οτι υπαρχει σιλικονη πυραντοχη, αν δεν κανω λαθος ειναι μεχρι 300°C. Η μετα σε τζακαδες που εχουν κατι αλλες παστες πυραντοχες

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά θέλει ψάξιμο, και αισθητικά θα πρέπει να είναι καλό και ταιριαστό με το ξύλο. Αυτό που έβαλες στην φωτογραφία είναι πανέμορφο... άντε να βρεις κάτι αντίστοιχο τώρα!

καλησπέρα,

έχω την γωνιά μαραγκού (που λέει ο λόγος) της Wolfcraft αλλά το εξωτερικό πλαστικό που την περιβάλει από την μια πλευρά, δεν είναι 90 μοίρες όπως διαφημίζει.
Έχει βρει κανείς καμιά λύση?

καλησπέρα,

έχω την γωνιά μαραγκού (που λέει ο λόγος) της Wolfcraft αλλά το εξωτερικό πλαστικό που την περιβάλει από την μια πλευρά, δεν είναι 90 μοίρες όπως διαφημίζει.
Έχει βρει κανείς καμιά λύση?

Έχει "κουμπώσει" σωστά? Πρέπει να το πιέσεις με δύναμη για να κάτσει σωστά.

Καλησπέρα,
Θέλω να μεταφέρεις μια φωτογραφία σε ξύλο με αυτή τη μέθοδο
https://m.youtube.com/watch?v=BZ-fSm9LyOs
Η διαδικασία είναι να περάσω το εμποτισμού να μεταφέρω την φωτογραφία και στο τέλος φινίρισμα με βερνίκι ή μεταφέρω τη φωτογραφία πριν το εμποτισμού?

Για ποιο εμποτισμου λες?
Ο τυπος χρησιμοποιει μονο την ειδικη αλοιφη πανω στο ξυλο που αγορασε. Και μετα το περναει ξυλοκολλα για την οποια αναφερει οτι πλεον χρησιμοποιει αχρωμο βερνικι.

Δεν μιλάω για την διαδικασία που κάνει αυτός, την κατασκευή στην οποία θα μεταφερθεί η φωτογραφία θέλω να την περάσω ένα εμποτισμού, θα το κάνω πριν την μεταφορά ή μετά και πριν το άχρωμο βερνίκι?

Καλησπέρα!!! Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στην Ελλαδα, τρυπάνια για τετραγωνες τρύπες???

Πριν την μεταφορα θα περασεις το εμποτισμου, εαν χρειαζεται.
Δες τι γραφει η παστα μεταφορας που θα χρησιμοποιησεις. Μπορει να θελει καθαρο ξυλο -και οχι εμποτισμενο με βερνικι- για καλυτερη επικολληση.

Καλησπέρα!!! Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στην Ελλαδα, τρυπάνια για τετραγωνες τρύπες???

Νικόλα πικρή ιστορία.Μορσοτρύπανο θες,έχω ψαχτεί και εγώ πολύ.Κατ'αρχήν χρειάζεσαι κολωνάτο δράπανο ισχύος μεγαλύτερη των 350 watt και ειδικό κιτ,το πιό αξιόπιστο είναι της delta περίπου στα 150 ,και φυσικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Νικόλα πικρή ιστορία.Μορσοτρύπανο θες,έχω ψαχτεί και εγώ πολύ.Κατ'αρχήν χρειάζεσαι κολωνάτο δράπανο ισχύος μεγαλύτερη των 350 watt και ειδικό κιτ,το πιό αξιόπιστο είναι της delta περίπου στα 150 ,και φυσικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Τόσο χάλια τα πράγματα ε?? Ευχαριστώ Νικ !!!

λοιπον χρειαζομαι μια ιδεα στηριξης μιας ψυκτρας απο αλουμινιο.
θα προσαρμοστει στην αλουμινενια πλατη ενος ασυρματου χειρος, και θα περνα μεσα απο μια τρυπα στην μαατριοθηκη.
στο παρακατω διαγραμμα η μπαταριοθηκη ειναι με καφε, το σωμα του ασυρματου μπλε και κοκκινη η ψυκτρα.
Μπαταριοθηκη και ψυκτρα κουμπωνουν μεταξυ τους.

web-Radio-Heatsink.jpg~original

Και πιο πανω φαινεται η λυση που σκλετομαι.

2 βιδες 3-4mm θα περασουν απο ψυκτρα, και μπαταριοθηκη. Κια για να κοντραρουν στην πλατη του ασυρματου θα κολλησω απο ενα παξιμαδι στην μπαταριοθηκη,
(σκοφτομαι να κολλησω με καλαι ενα παξιμαδι σε μια ροδελα)

Δεν ειναι πιο απλο να βαλεις μια βιδα απο κατω προς τα πανω? Εκει που θα εξεχει απο την ψηκτρα βαζεις παξιμαδι η ενα e clip:
circlips-bague-arret.jpg

οχι γιατι δεν μπορω να στηριξω τιποτα στο σωμα του ασυρματου, ακομα και με ταινια διπλης οψης