Μάστορες τα φώτα σας!!

To ωμο λινελαιο μπορει να παρει παρα πολυ χρονο να στεγνωσει πληρως, ισως και μηνες. Επισης δεν ειναι καλο υδατοαπωθητικο και δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει με το μουστο.
Απο την αλλη, η οξια ειναι σκληρο ξυλο και δεν εμποτιζεται (για το μουστο μιλαω) τοσο ευκολα οσο τα μαλακα ξυλα. Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις καποιον οινοπαραγωγο!

Επισης τα βερνικια πολυουρεθανης, απαξ και στεγνωσουν πραγματικα ( οχι μονο στην υφη/σε μια μερα, αλλα στην πραγματικοτητα/~1 μηνα) cured δηλαδη, not just dried) ειναι food safe.
Δεν υπαρχουν περιστατικα food poisoning στην Αμερικη απο βερνικια πολυουρεθανης, ουτε το US food and drug administration εχει βγαλει καποια λιστα με απαγορευμενα συστατικα.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Σε ευχαριστώ πολύ.
Θα πάρω μάλλον ένα κ μετά βουρ για "αντιγραφή" στον τόρνο.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Καλή επιτυχία!

Κ εμένα με ενδιαφέρει.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν πήγα από τον παυλατο και ούτε αυτός ήξερε αν υπάρχουν νούμερα στους γρασσαδορους. Παρόλα αυτά πήρα έναν topex που είχε ετοιμοπαραδοτο με 12 ευρώ και κάνει μια χαρά για την εξωλέμβια. Το βάζεις έχει μια βίδα για να σφίξεις το γρασσαδορο πάνω στο γρασσαδορακι και όλα μια χαρά.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν πήγα από τον παυλατο και ούτε αυτός ήξερε αν υπάρχουν νούμερα στους γρασσαδορους. Παρόλα αυτά πήρα έναν topex που είχε ετοιμοπαραδοτο με 12 ευρώ και κάνει μια χαρά για την εξωλέμβια. Το βάζεις έχει μια βίδα για να σφίξεις το γρασσαδορο πάνω στο γρασσαδορακι και όλα μια χαρά.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος. Ευχαριστώ. Άσχετο, άλλα αν θυμάμαι καλά, κάποιος εδώ έφτιαχνε μια ξύλινη βάρκα (ο Χρήστος ίσως). Τι γίνεται; προχωράει;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα....θέλω να περάσω τις ξύλινες επιφάνειες που ετοιμάζω(αφού τριφτουν) με βερνικι πολυουρεθάνης αγχρωμο αλλά...δεν φαίνεται να σκουραίνει καθόλου...Μ είπαν για κασια αλλά δεν εχω άποψη.Γνωριζει κάποιος;
b5e8704599a772464e7113deeefd31a3.jpg
a6e71cdbd16d45630b4edb56ceb7c5f6.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα....θέλω να περάσω τις ξύλινες επιφάνειες που ετοιμάζω(αφού τριφτουν) με βερνικι πολυουρεθάνης αγχρωμο αλλά...δεν φαίνεται να σκουραίνει καθόλου...Μ είπαν για κασια αλλά δεν εχω άποψη.Γνωριζει κάποιος;
b5e8704599a772464e7113deeefd31a3.jpg
a6e71cdbd16d45630b4edb56ceb7c5f6.jpg

Το τελικό προϊόν που θα περαστει είναι αυτο...αλλά είναι τελείως αγχρωμο
0a4b7a8ff80502a8121bb3095cf95472.jpg

Καλησπερεζ
Γνωρίζει κανείς αν παίζει πουθενά στην Αθήνα να βρω αυτό το χωνί που βάζουν για να φτιάξουν κάδο κυκλωνικό για τη σκούπα; Από τα κινεζομαγαζα θα κάνει κάνα μήνα να έρθει και τώρα που βάζουν εκτελωνισμο σε όλα μπορεί να βγει και κάνα 30ευρο...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλησπερεζ
Γνωρίζει κανείς αν παίζει πουθενά στην Αθήνα να βρω αυτό το χωνί που βάζουν για να φτιάξουν κάδο κυκλωνικό για τη σκούπα; Από τα κινεζομαγαζα θα κάνει κάνα μήνα να έρθει και τώρα που βάζουν εκτελωνισμο σε όλα μπορεί να βγει και κάνα 30ευρο...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οτιδήποτε από Κίνα τρώει πλέον εκτελωνισμό, όπως και να έχει;;;

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Οτιδήποτε από Κίνα τρώει πλέον εκτελωνισμό, όπως και να έχει;;;

Με βάση την εγκύκλιο της ΑΔΑΕ της 21.6.17 ΟΛΑ τα δέματα που εισάγονται από τρίτες χώρες μπαίνουν στο τελωνείο.
Εάν ο τελωνειακός κρίνει ότι η (πραγματική και όχι η δηλωμένη) αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλιση) είναι κάτω από το όριο (22 ) της ατέλειας μπορεί να το χαρακτηρίσει "ελεύθερο" αλλά μπορεί να χρεωθεί με το τέλος (3 ) των ΕΛΤΑ, αν και τελευταία έχει γραφτεί ότι μερικά καταστήματα δεν το εισπράττουν.

Το κλάμα πέφτει στα υπόλοιπα για τα οποία βρίσκει ο τελωνειακός την αξία από το διαδίκτυο, χρεώνει τον ανάλογο ΦΠΑ και δασμό (αν είναι πάνω από 150 ) και τα ΕΛΤΑ χρεώνουν το τέλος εκτελωνισμού που ξεκινάει από 15 .

Καλησπερεζ

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας το μποζόνιο Higgs
Το εψαχνα και εγω αυτο το "κολοκυθι" σημερα.

Mαστρο δημητρη cbf .χθες οπως οδηγουσα ford focus mk11.6 το κοντερ επεσε στο μηδεν και ο χιλιομετρητης εβγαλε κατι παυλες για μερικα λεπτα,μετα ολα οκ τι λες να επαθε;