Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Πριζα τοιχου που να εχει usb

Δεν πρεπει να προσεξουμε κατι αλλο σε αυτες?
Και μενα με κινουν τη περιεργεια να τις δουλεψω αλλα σκεπτομενος πχ οτι αλλο φορτιστη εχει το ipad μου αξιας 400 και αλλο το κινητο μου αξιας 100 , δεν μπορει να φορτιζουν με κοινο "φορτιστη" πριζα. Αν και ηλεκτρολογος που ισως να μπορουσα να εχω μια αποψη επι του προκειμενου, εχω αγνοια σχετικα με αυτα :chinscratch:
Πάντως νομίζω ότι πέρα από τα αμπέρ δεν υπάρχει άλλη πρακτική διαφοροποίηση. Έχω φορτίσει Android της πλάκας με φορτιστή iPad και το ανάποδο. Μετά υπάρχουν τα quick charge αλλά δεν έχω απαιτήσεις για κάτι τέτοιο από την πρίζα.

Μαστόρια μου, καλημέρα και πάλι...θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες οι οποίες καταδεικνύουν το πρόβλημα:

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Δεν γνωρίζω τι το προκάλεσε. Είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν έχουμε ακουμπήσει κάτι καυτό πάνω στο ξύλο, στο δε τραπέζι επάνω είναι πάντα τα σουβέρ (πλαστικά). Βλέπετε να υπάρχει ''σωτηρία'' ή θέλει μάστορα έξω?

Ειναι μασιφ ξυλο, η μελαμινη; Μου φαινεται οτι ειναι το δευτερο, οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλά.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Πριζα τοιχου που να εχει usb

καιρος να μαθετε για τον Δανο

http://www.lygte-info.dk/info/indexUSB UK.html
λοιπον απο παλιοτερες δοκιμες θυμαμαι οτι τα κριτηρια (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ)
ειναι η καλη ποιοτητα ρευματος (ηλεκτρικος θορυβος), το αν ειναι συνδεδεμενες οι εξοδοι παραλληλα ή ανεξαρτητα, η ασφάλεια του κυκλωματος στα 220βολτ (πολλα δεν πανε καλα), και η κωδικοποιηση του ρευματος για να φορτιζει ολες τις συσκευες (πρωτοκολλα φορτισης)

προτεινω να διαβασετε εν απολυ καλο τεστ αι ενα πολυ κακο, απο εδω
http://lygte-info.dk/info/ChargerIndex UK.html

Προσοχή και στο μέγεθος γιατί κάποιες απο αυτές τις πριζες μεα usb ειναι ποιο μεγάλες από τις κανονικές και δεν χωράνε στα κουτιά.

Έχει φουσκώσει ή έχει απλά ξεθωριάσει? Δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτο. Απο το στυλ του τραπεζιού καταλαβαίνω ότι δεν είναι παλιό όποτε από οινόπνευμα δύσκολα θα έκανε κάτι τέτοιο. Χαλάνε από οινόπνευμα έπιπλα που έχουν λουστραριστει με γομαλακα, την οποία έχουν πολλά χρόνια που την έχουν σταματήσει οι λουστραδοροι. Πλέον μόνο σε όργανα την βλέπουμε.

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος αλλά πιθανολογώ ότι είναι ξύλο καθότι αρκετά βαρύ το τραπέζι.

άμα έκανε εκατοντάδες ευρώ είναι μελαμίνη, εάν έκανε χιλιάδες είναι μασίφ.....ο γρήγορος τρόπος να ξεχωρίζεις τι είναι ένα έπιπλο....

Βρε θα σε βολεψει; Δε βρίσκω κανένα λογο. Αυτό με τα πολυπριζα με usb μου φαίνεται πιο Νορμάλ. Επίσης πιο Νορμάλ μου φαίνεται να πάρεις απο αυτές τις πρίζες που στο ίδιο μπουάτ χωράνε δυο σουκο και να κουμπωσεις στον ενα usb charger της anker. Τουλαχιστον στο μέλλον θα μπορείς εύκολα να τον αλλαξεις.

υπαρχει περιπτωση να επεσε οινοπνευμα?

Όχι, δεν έχει πέσει οινόπνευμα.

Έχει φουσκώσει ή έχει απλά ξεθωριάσει? Δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτο. Απο το στυλ του τραπεζιού καταλαβαίνω ότι δεν είναι παλιό όποτε από οινόπνευμα δύσκολα θα έκανε κάτι τέτοιο. Χαλάνε από οινόπνευμα έπιπλα που έχουν λουστραριστει με γομαλακα, την οποία έχουν πολλά χρόνια που την έχουν σταματήσει οι λουστραδοροι. Πλέον μόνο σε όργανα την βλέπουμε.

Έχει ξεθωριάσει, δεν έχει φουσκώσει. Όχι, δεν είναι παλιό, λίγων μηνών μονάχα.

άμα έκανε εκατοντάδες ευρώ είναι μελαμίνη, εάν έκανε χιλιάδες είναι μασίφ.....ο γρήγορος τρόπος να ξεχωρίζεις τι είναι ένα έπιπλο....

Ναι, εκατοντάδες ευρώ έκανε, όχι χιλιάδες. Δεν είμαι ειδικός αλλά δεν μου μοιάζει για μελαμίνη...μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Δεν έχω ανάλογη εμπειρία ευτυχώς. Θα κάνω μια δοκιμή αύριο σε διαφορά βερνίκια να βγάλουμε πορισμα

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι πληροφοριες του δανου ειναι πολυ ενδιαφεροντες @kospap
και οπως λεει ο @papako (και σε αυτο δινει πληροφοριες ο δανος) πρεπει να βεβαιωθουμε πριν κανουμε καμμια κινηση, οτι θα χωραει στην υπαρχουσα τρυπα

Τωρα, αν θα βολεψει, ειναι μεγαλη ιστορια αυτο. Απλα, τις ειδα οτι εχουν σχετικα μικρο κοστος και ειπα να το ψαξω λιγο το θεμα. Τα ανκερ ειναι οντως φοβερα εργαλεια, εχω ηδη ενα 4απλο το οποιο εχω στο κομοδινο μου και φορτιζω τα παντα. Μια λυση θα ηταν να παρω και ενα για το σαλονι και να το εχω κρυμμενο καπου, αλλα ειναι λιγο "χταποδι" με τα καλωδια συνδεδεμενα πανω του.

Μια μεση λυση θα ηταν κατι τετοιο, αλλα στις προδιαγραφες λεει οτι οι usb ειναι 1Α, οποτε δεν κανουμε δουλεια.

@Panoramix η μια πριζα που σκεφτομαι να βαλω usb ειναι διπλα στον καναπε και πισω απο μικρο τραπεζακι. Αυτη τη στιγμη υπαρχει εκει περα παρκαρισμενος μονιμα ενας φορτιστης samsung 2A και βαζουμε/βγαζουμε micro usb και type-c αναλογα με τη συσκευη που θελουμε να φορτισουμε. Δεν θα ηθελα να εχω παρατημενο ενα anker εκει :)

Τωρα που τα ξαναψαχνω, τελικα ισως αυτο να ειναι η πιο απλη, αποτελεσματικη και, ως επακολουθο, ιδεατη λυση.

Μια ερώτηση, θέλω να φτιάξω κουτιά με συρταρι, σκαλωτα. (Θα παίζουν τον ρόλο σκάλας)
Η μελαμινη αποκλείεται σαν υλικό κατασκευής.
Τι μου προτεινετε; κόντρα πλακε; η κάτι αλλο;

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk