Μάστορες τα φώτα σας!!

από τοπικό κατάστημα στις Σέρρες πέρυσι το έπαιρνα 260 τον τόνο. για φέτος προτίμησα άλλο, της ίδιας εταιρείας πάλι, πολύ καλό στα 280 .

Βόρεια Ελλάδα έχουν άλλη τιμολογιακή πολιτική. Πουλάνε πιο φθηνά, μάλλον λόγω μεταφορικών Εδώ, Αττική, το Λεροι έχει την καλύτερη τιμή αν και φέτος έχει 15 λεπτά πιο ακριβά

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Βόρεια Ελλάδα έχουν άλλη τιμολογιακή πολιτική. Πουλάνε πιο φθηνά, μάλλον λόγω μεταφορικών Εδώ, Αττική, το Λεροι έχει την καλύτερη τιμή αν και φέτος έχει 15 λεπτά πιο ακριβά

Λογω γειτνίασης με την Βουλγαρια, πες καλυτερα.................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

ίσως και ο ανταγωνισμός, γιατί εδώ πουλάει πελλετ και η κουτσή Μαρία. το καλοκαίρι το είχαν στα 240 πριν 1 μήνα 260 και τώρα 280.

Παυλο για το golden nugget αυτες οι τιμες; γιατι το golden υπερεχει σε ποιοτητα ετοι φωτος απο αλλα που εχω δοκιμασει.

Γενικά Ευρώπη, οδικώς. Το Golden είναι Ρουμάνικο.

Γενικά Ευρώπη, οδικώς. Το Golden είναι Ρουμάνικο.

Schweighofer δηλαδη, απο τα πρωτα των πρωτων. Εξισου και η μπρικετα τους!

Καλημέρα σε όλους,
Ψάχνω φλόγιστρο Rothenberger SuperFire 4 (κωδ. 35055) αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.
https://www.georgakopoulosg.gr/index.php?route=product/product&product_id=3040
2 διαδικτυακά καταστήματα μου το βγαζουν αλλά κανένα δεν το έχει άμεσα διαθέσιμο (ούτε το link που επισυνάπτω κι ας γράφει διαθέσιμο...) και μου λένε ότι δεν το φέρνει πια η Rothenberger....
Γνωρίζει κανείς κάνενα κατάστημα με εργαλεία της συγκεκριμένης εταιρίας?

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλημέρα σε όλους,
Ψάχνω φλόγιστρο Rothenberger SuperFire 4 (κωδ. 35055) αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.
2 διαδικτυακά καταστήματα μου το βγαζουν αλλά κανένα δεν το έχει άμεσα διαθέσιμο (ούτε το link που επισυνάπτω κι ας γράφει διαθέσιμο...) και μου λένε ότι δεν το φέρνει πια η Rothenberger....

Γιατι rothemberg? Τα απλα μεταλλικα, ταιβαν ή σουηδια δεν σε καλυπτουν?

Γιατι rothemberg? Τα απλα μεταλλικα, ταιβαν ή σουηδια δεν σε καλυπτουν?

Δεν είναι ότι δεν με καλύπτουν, απλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται πιό "ασφαλές" για εμένα που είμαι άσχετος με τα αέρια...

Σαράντη δεν ξέρω πόσο έχει Ελλάδα αλλά δες εδώ.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/ol/B000TGNDO0/ref=mw_dp_olp?ie=UTF8&condition=used&m=A2OAJ7377F756P
Θα φέρω κάτι όποτε αν θέλεις το συνδυάζουμε.

Αυτό που έβαλες δεν είναι αυτό που ψάχνω.
Αν βέβαια το βρώ Amazon θα σου πω για να μοιραστούμε τα μεταφορικά.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!☺

Στειλε μου λινκ Μπιλαρα οτι θελεις.
Εγω θελω δυο πραγματακια απο warehouse κ ο κοστος αποστολης απο εκει ειναι πολυ χαμηλο γυρω στις 7 λιρες με μικρη προσαυξηση για καθε εξτρα ειδος.

Ποιο εινα το warehouse; εγω βρηκα δυο πραγματακια στο λινκ που εβαλες πιο πανω ,βολευει;

Καλημέρα σε όλους,
Αυτό ψάχνεις
82f2684014205c75e76e10c5946abbd4.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό ψάχνεις
82f2684014205c75e76e10c5946abbd4.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι σχεδόν ίδιο με αυτό αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω καθώς αυτό που έχεις βάλει δεν αλλάζει ακροφύσια.
Επίσης αυτό που έβαλες το έχω βρεί με 45ευρώ...
Βέβαια εάν δεν βρώ πουθενα άκρη θα πάω να πάρω αυτό αλλά σίγουρα όχι 110 ευρώ...
Παρεπιπτόντως, που το ξετρύπωσες?

Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!