Μάστορες τα φώτα σας!!

Είναι σχεδόν ίδιο με αυτό αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω καθώς αυτό που έχεις βάλει δεν αλλάζει ακροφύσια.
Επίσης αυτό που έβαλες το έχω βρεί με 45ευρώ...
Βέβαια εάν δεν βρώ πουθενα άκρη θα πάω να πάρω αυτό αλλά σίγουρα όχι 110 ευρώ...
Παρεπιπτόντως, που το ξετρύπωσες?

Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!

110 το είδες ε;....40 γράφει αλλά με καλιγραφικά. Πήγα να πάρω σε ένα μαγαζί που ήταν στο έργο κοντά χαλκό και έπεσα πάνω του και λέω λες να είναι τόσο τυχερός ο Σαράντης.

Το μαγαζί είναι αυτό http://www.roubekas.gr/ (δεν νομίζω να το έχει πάντως στην σελίδα του)

Μάλλον σ' αυτό θα καταλήξω στο τέλος γιατί δεν βρίσκω τίποτε απο τα άλλα.
Αυτό που με "χαλάει" σ´αυτό είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το ακροφύσιο...

Για να σας ρωτήσω που έχετε εμπειρία.

Πρώτα συναρμολογείτε μια (ξύλινη) κατασκευή και μετά την βάφετε ή το αντίστροφο.

Φτιάχνω μια κρεμάστρα τοίχου για την είσοδο.

Ευχαριστώ Νίκο!

Όχι δεν έχω διχρωμίες.

Φτιάχνω κάτι παρόμοιο με αυτό:

il_fullxfull.1143982902_9nj8.jpg

Όχι Νίκο.

Αρχικά σκεφτόμουνα την τεχνική shou sugi ban

Είναι γιαπωνέζικη (απλή) τεχνική όπου καις το ξύλο.

Τελικά όμως θα το βάψω παλίσανδρο γιατί ταιριάζει καλύτερα.

απλη? εγω εχω δει οτι θελει διαδικασια... καψιμο, πολυ καλο καθαρισμα, ξανα καψιμο, ξανα καθαρισμα, μετα λαδι κτλ κτλ

Εγω Χρηστο αφηνω την κατασκευη να με οδηγησει.
Π.χ. τωρα που φτιαχνω ενα παγκακι απο παλλετα, το εμπορισμου το περασα και το ετριψα πριν την συναρμολογηση. Τωρα που ξανα περναω σε μερικα σημεια σβουρακι (η παλλετα σκευρωνει και θελει ταιριασμα), θα περασω το συγκεκριμενο σημειο, και μολις τελειωσω θα περασω "θαλλασης" στο συναρμολογημενο, αφου "σβησω" τα "μπαλωματα".
Αν εφτιαχνα αυτο που θες εσυ, θα το τελειωνα και θα το εβαφα μετα, εκτος ισως απο το εσωτερικο της "θηκης", που δεν θα με πολυβολευε το πινελο.

Αυτό ψάχνεις
82f2684014205c75e76e10c5946abbd4.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά βρέθηκε ένα τελευταίο κομμάτι της SIEVERT Powerjet.jpeg
(είναι η εταιρία που παράγει φλόγιστρα για λογαριασμό της Rothenberger) στο
https://ergalia.gr/
Δεν το είχε στο site άλλα επειδή έχει όλη τη σειρά εργαλείων της Rothenberger είπα να τους πάρω τηλ. και να ρωτήσω και τελικά το είχαν.
Πολύ εξυπηρετικοί και το κατάστημα με τεράστια ποικιλία προϊόντων τα οποία όμως δεν τα εμφανίζει το site τους δυστυχώς...
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά εάν οι admins θεωρούν κάτι τέτοιο ας κόψουν την ανάρτηση μου.

Ευχαριστώ πολύ Deathlok για την προσπάθεια!

καλημέρα, έβαψα ένα δωμάτιο του σπιτιού άσπρο, όταν πήρα το χρώμα δε ζήτησα για εσωτερικό χώρο και είδα μέτα που το έβαψα ότι είναι για εξωτερικό.

Εκτός του ότι αργεί πολύ να στεγνώσει (για το λόγο αυτό αερίζω το δωμάτιο 2 μέρες τώρα) παίζει να έχω άλλο πρόβλημα;

Μόλις προσπάθησα να κάνω αγορά από αγγλικό κατάστημα και το paypal μου λέει ότι δεν δέχεται η κάρτα μου την συναλλαγή. Αυτό έγινε 3 φορές. στη συνέχεια κάνω μια αγορά από bangood και γίνεται η πληρωμή με paypal μια χαρά. Ξαναπροσπαθω από το προηγούμενο κατάστημα αλλά πάλι αρνείται την πληρωμή και μου λέει να βάλω άλλη κάρτα.
Κάποια εξήγηση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μόλις προσπάθησα να κάνω αγορά από αγγλικό κατάστημα και το paypal μου λέει ότι δεν δέχεται η κάρτα μου την συναλλαγή. Αυτό έγινε 3 φορές. στη συνέχεια κάνω μια αγορά από bangood και γίνεται η πληρωμή με paypal μια χαρά. Ξαναπροσπαθω από το προηγούμενο κατάστημα αλλά πάλι αρνείται την πληρωμή και μου λέει να βάλω άλλη κάρτα.
Κάποια εξήγηση;

Για σβήσε τα cookies από την ιστοσελίδα του Άγγλου & ξανά πάλεψε το.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Πως τα σβήνουμε;

Από τόν Browser Παύλο,η άν έχεις τό ccleaner τά σβήνει από όλους τους Browser πού χρησιμοποιείς,κατεβάζεις τήν free έκδοση δέν τσεκάρεις τίποτα όπως είναι καί τό τρέχεις.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Κάποια εξήγηση;

Eίναι πιθανό να είναι καταγραμμένο το μαγαζί στα απαγορευμένα λόγω CC.