Ευχαριστώ πολύ. Το αν συνδεθώ με wi-fi fon δεν παίζει κανένα ρόλο φαντάζομαι.http://www.cosmodata.gr/product/232273/card-king-ex-antena-20dbi αυτό έχω εγώ και πιάνω από ταβέρνα στα 200 μέτρα χωρίς εμπόδια φουλ σήμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θενκς και πάλι θα το δοκιμάσω.Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστα,καλό κάψιμο στο γαλβάνισμα,ψέκασμα με διάλυμα ξύδι και οξυζενέ μισό-μισό και άφησέ το έξω για μία νύχτα.Θα σκουριάσει πολύ όμορφα,μετά το βερνικώνεις.Αυτό νομίζω έχει κάνει ο κατασκευαστής της σαρανταποδαρούσας!
wwdiy, δεν το λες κ άσχημο σε εμφάνιση. Σε ευχαριστώ.
Θα δοκιμάσω την λύση αυτή σε ένα κομμάτι, αν & νομίζω ότι τα γαλβάνιζε κομμάτια των σωληνώσεων που δουλεύω θα "αντισταθούν" αρκετά.
Αν έπαιρνες μαύρα χαλύβδινα εξαρτήματα ίσως να έπιανε πιο εύκολα.
Μάστορες τα φώτα σας!!
έχω την παρακάτω μπασκέτα (πλαίσιο στήριξης + ταμπλώ +στεφάνι όλα μαζί 12 κιλά)
http://www.mekma.gr/product/6595/tamplo-mpasketas-s007-tis-life-sport
θα μπει σε εξωτερικό τοίχο πολυκατοικίας (σε ύψος που έχει τούβλα και σοβά),
έχει 4 μεταλλικά ούπα σαν αυτά και μήκους 6-7 εκ.
![]()
πιστεύετε ότι θα είναι εντάξει;
θα ήταν καλύτερα να περνούσα και μια αλυσίδα που να στηρίζετε σε 2 άλλα σημεία στον τοίχο,
ώστε σε περίπτωση που φύγουν τα ούπα να κρεμαστεί και να μην φύγει με την μία κάτω;
ξέρω ότι στερεώνουμε πολύ βαρύτερα πράματα σε τόιχους, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ για ιδέες, έπεσα σε κάτι οδηγίες από αυστραλία που γράφανε όχι μπασκέτα σε τοίχους από τούβλα, αν δεν το ελέγξει μηχανικός, υπερβολικό μου φαίνεται αλλά με έβαλε σε σκέψεις,
επίσης έχετε καμμία ιδέα για να ακούγεται λιγότερο;
Μάστορες τα φώτα σας!!
έχω την παρακάτω μπασκέτα (πλαίσιο στήριξης + ταμπλώ +στεφάνι όλα μαζί 12 κιλά)
http://www.mekma.gr/product/6595/tamplo-mpasketas-s007-tis-life-sport
θα μπει σε εξωτερικό τοίχο πολυκατοικίας (σε ύψος που έχει τούβλα και σοβά),
έχει 4 μεταλλικά ούπα σαν αυτά και μήκους 6-7 εκ.
![]()
πιστεύετε ότι θα είναι εντάξει;
θα ήταν καλύτερα να περνούσα και μια αλυσίδα που να στηρίζετε σε 2 άλλα σημεία στον τοίχο,
ώστε σε περίπτωση που φύγουν τα ούπα να κρεμαστεί και να μην φύγει με την μία κάτω;
ξέρω ότι στερεώνουμε πολύ βαρύτερα πράματα σε τόιχους, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ για ιδέες, έπεσα σε κάτι οδηγίες από αυστραλία που γράφανε όχι μπασκέτα σε τοίχους από τούβλα, αν δεν το ελέγξει μηχανικός, υπερβολικό μου φαίνεται αλλά με έβαλε σε σκέψεις,
επίσης έχετε καμμία ιδέα για να ακούγεται λιγότερο;
Έχω φτιάξει το παρακάτω industrial lamp αλλά δεν ξέρω τι χρώμα να ζητήσω κ με ποια τεχνοτροπία θα πετύχω την απόχρωση της φωτο.
Μπρούτζινα εξαρτήματα και βερνίκι Κατίνας τεχνοτροπίας με αφαιρετική τεχνική και έπειτα βερνίκι!
Υπάρχει της Polyvine και μας το είχαν παρουσιάσει για αυτο το σκοπό και για το εφέ της ραγισμενης πορσελάνης.
Μπρούτζινα εξαρτήματα και βερνίκι Κατίνας τεχνοτροπίας με αφαιρετική τεχνική και έπειτα βερνίκι!
Υπάρχει της Polyvine και μας το είχαν παρουσιάσει για αυτο το σκοπό και για το εφέ της ραγισμενης πορσελάνης.
Κόλλησε ή βιδωσε,8αρες ντιζες σε λαμακια τετράγωνα.
Μετά βιδωσε τα λαμακια στον τοίχο ή χτιστα μέσα στο τούβλο.
Πάνω στις ντιζες,βιδωσε την μπασκέτα και ας κρεμιέται μετά όποιος θέλει...
Έτσι στηρίζαμε παλιά,θερμοσίφωνες σε μονοτουβλο τοίχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.