Μάστορες τα φώτα σας!!

Εξαποδαρουσα!! Μου αρεσει το φως που ερπει :))
Δυστυχως νομιζω οτι η οποια βαφη δεν θα εχει το παραπανω αποτελεσμα.

Να κάνω μια ερώτηση αν και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος αλλά μήπως ξέρει κάποιος να μου πει.
Στο χωριό θέλω να παίρνω wi-fi από τον γείτονα στα 50 μέτρα περίπου. Υπάρχει κάτι με το οποίο θα μπορούσα να ενισχύσω την λήψη του σήματος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.cosmodata.gr/product/232273/card-king-ex-antena-20dbi αυτό έχω εγώ και πιάνω από ταβέρνα στα 200 μέτρα χωρίς εμπόδια φουλ σήμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ. Το αν συνδεθώ με wi-fi fon δεν παίζει κανένα ρόλο φαντάζομαι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα,καλό κάψιμο στο γαλβάνισμα,ψέκασμα με διάλυμα ξύδι και οξυζενέ μισό-μισό και άφησέ το έξω για μία νύχτα.Θα σκουριάσει πολύ όμορφα,μετά το βερνικώνεις.Αυτό νομίζω έχει κάνει ο κατασκευαστής της σαρανταποδαρούσας!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Κώστα,καλό κάψιμο στο γαλβάνισμα,ψέκασμα με διάλυμα ξύδι και οξυζενέ μισό-μισό και άφησέ το έξω για μία νύχτα.Θα σκουριάσει πολύ όμορφα,μετά το βερνικώνεις.Αυτό νομίζω έχει κάνει ο κατασκευαστής της σαρανταποδαρούσας!

Θα το παλέψω Νίκο. Σε ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Πολύ πρόσφατα έκανα βίδες αν σκουριάσουν (δεν βγήκαν μπρονζε) με ξύδι και αλάτι για 4-5 ώρες.
image.jpg

Μάστορες τα φώτα σας!!

έχω την παρακάτω μπασκέτα (πλαίσιο στήριξης + ταμπλώ +στεφάνι όλα μαζί 12 κιλά)

http://www.mekma.gr/product/6595/tamplo-mpasketas-s007-tis-life-sport

θα μπει σε εξωτερικό τοίχο πολυκατοικίας (σε ύψος που έχει τούβλα και σοβά),
έχει 4 μεταλλικά ούπα σαν αυτά και μήκους 6-7 εκ.

sleeveanchors1.jpg

πιστεύετε ότι θα είναι εντάξει;

θα ήταν καλύτερα να περνούσα και μια αλυσίδα που να στηρίζετε σε 2 άλλα σημεία στον τοίχο,
ώστε σε περίπτωση που φύγουν τα ούπα να κρεμαστεί και να μην φύγει με την μία κάτω;

ξέρω ότι στερεώνουμε πολύ βαρύτερα πράματα σε τόιχους, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ για ιδέες, έπεσα σε κάτι οδηγίες από αυστραλία που γράφανε όχι μπασκέτα σε τοίχους από τούβλα, αν δεν το ελέγξει μηχανικός, υπερβολικό μου φαίνεται αλλά με έβαλε σε σκέψεις,

επίσης έχετε καμμία ιδέα για να ακούγεται λιγότερο;

wwdiy, δεν το λες κ άσχημο σε εμφάνιση. Σε ευχαριστώ.

Θα δοκιμάσω την λύση αυτή σε ένα κομμάτι, αν & νομίζω ότι τα γαλβάνιζε κομμάτια των σωληνώσεων που δουλεύω θα "αντισταθούν" αρκετά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

wwdiy, δεν το λες κ άσχημο σε εμφάνιση. Σε ευχαριστώ.
Θα δοκιμάσω την λύση αυτή σε ένα κομμάτι, αν & νομίζω ότι τα γαλβάνιζε κομμάτια των σωληνώσεων που δουλεύω θα "αντισταθούν" αρκετά.

Αν έπαιρνες μαύρα χαλύβδινα εξαρτήματα ίσως να έπιανε πιο εύκολα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αν έπαιρνες μαύρα χαλύβδινα εξαρτήματα ίσως να έπιανε πιο εύκολα.

Δεν τα βρίσκω (ή δεν βγαίνουν) όλα τα εξαρτήματα σε "μαύρα". Θα δω τι θα κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ.

Μάστορες τα φώτα σας!!

sleeveanchors1.jpg

θα ήταν καλύτερα να περνούσα και μια αλυσίδα που να στηρίζετε σε 2 άλλα σημεία στον τοίχο,
ώστε σε περίπτωση που φύγουν τα ούπα να κρεμαστεί και να μην φύγει με την μία κάτω;

ξέρω ότι στερεώνουμε πολύ βαρύτερα πράματα σε τόιχους, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ για ιδέες, έπεσα σε κάτι οδηγίες από αυστραλία που γράφανε όχι μπασκέτα σε τοίχους από τούβλα, αν δεν το ελέγξει μηχανικός, υπερβολικό μου φαίνεται αλλά με έβαλε σε σκέψεις,

αυτα τα ουπατ που εβαλες ειναι μπετου. δεν κανουν.

θα παρεις κλασσικο ουπατ (προτιμησε fischer) και θα βαλεις στριφωνια. αν νοιωθεις ανασφαλεια παρτο σε 12mm.

ευχαριστώ!

δε νομίζω να χωράνε βίδες για 12 mm στις τρύπες
αυτά που έχει τώρα είναι 8 mm

να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαινότανε περίεργα αυτά τα ούπατ για τούβλο, αφού "ανοίγουν" μόνο μπροστά, αλλά είχα δει να τα γράφουν και για τούβλο (μάλλον για το εξωτερικό, πιο συμπαγή τούβλα; )

Last edited:
Μάστορες τα φώτα σας!!

sleeveanchors1.jpg

Κόλλησε ή βιδωσε,8αρες ντιζες σε λαμακια τετράγωνα.
Μετά βιδωσε τα λαμακια στον τοίχο ή χτιστα μέσα στο τούβλο.
Πάνω στις ντιζες,βιδωσε την μπασκέτα και ας κρεμιέται μετά όποιος θέλει...

Έτσι στηρίζαμε παλιά,θερμοσίφωνες σε μονοτουβλο τοίχο.

Last edited:
Έχω φτιάξει το παρακάτω industrial lamp αλλά δεν ξέρω τι χρώμα να ζητήσω κ με ποια τεχνοτροπία θα πετύχω την απόχρωση της φωτο.

Μπρούτζινα εξαρτήματα και βερνίκι Κατίνας τεχνοτροπίας με αφαιρετική τεχνική και έπειτα βερνίκι!
Υπάρχει της Polyvine και μας το είχαν παρουσιάσει για αυτο το σκοπό και για το εφέ της ραγισμενης πορσελάνης.

Μπρούτζινα εξαρτήματα και βερνίκι Κατίνας τεχνοτροπίας με αφαιρετική τεχνική και έπειτα βερνίκι!
Υπάρχει της Polyvine και μας το είχαν παρουσιάσει για αυτο το σκοπό και για το εφέ της ραγισμενης πορσελάνης.

Κάνα αγοραστικό link παίζει ?

:flipout::flipout::flipout:

Ψάχνει ο Κώστας για βερνίκι Κατίνας;

Κόλλησε ή βιδωσε,8αρες ντιζες σε λαμακια τετράγωνα.
Μετά βιδωσε τα λαμακια στον τοίχο ή χτιστα μέσα στο τούβλο.
Πάνω στις ντιζες,βιδωσε την μπασκέτα και ας κρεμιέται μετά όποιος θέλει...

Έτσι στηρίζαμε παλιά,θερμοσίφωνες σε μονοτουβλο τοίχο.

σε ευχαριστώ !

(αν και για να καταλάβω τα λόγια σου, χρειάστηκα τη βοήθεια του ίντερνετ για να δω τι είναι ντίζες και λαμάκια στην προκειμένη περίπτωση :BDBDG54: )