Μάστορες τα φώτα σας!!

παιδια χρειαζομαι μεταφραστικη βοηθεια στα αγγλικα μαστορικα.

θελω να βρω ή τυφλα φεραμια (να μην φαινεται τρυπα) ή καροβιδες (πομπε κεφαλι χωρις υποδοχη για κατσαβιδι ή αλλεν).
πως να τα ψαξω στα αγγλικα? το round head bolt δεν μου βγαζει αυτο που θελω

μαλιστα τα θελω στα 3-4mm και μαυρα! :Banane0::trytofly::star:

Το βασικότερο είναι να κάνεις την αρχή. Πρώτα σημαδεύεις μα προσοχή με ένα κοπιδακι να σπάσει το σμάλτο και μετά με διαμανροτρύπανο. Για μεγάλες τρύπες υπάρχουν ειδικά ποτηροτρυπανα. Υπάρχουν πλακάκια με μεγάλη σκληρότητα εκεί χρειάζεται καλής ποιότητας τρυπάνι ειδικό για πλακάκια. Το ηλεκτροπνευματικό δράπανο σε σκληρά πλακάκια είναι μονόδρομος. Δεν χρειάζονται πολλές στροφές είναι χειρότερα.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω

Εχω βαλει βεντουζα αλλα φευγει λογω αρμων. Το εχω καθαρισει κατα καιρους τοπικα αλλα μικρη η διαφορα νομιζω. Τη ταπα την ςχω χασει και μυριζε, οποτε την εκλεισα μονιμα...
Θα προσπαθησω καπως να καθαρισω και την επομενη πορεια πλαστικου~1,5 μετρου μιας και πιο μετα ειναι καθετη αμιαντοσωληνα αυξημενης διατομης.
Ποτασα δεν εχω ριξει, αν θα βρω θα δοκιμασω.

Δεν μου είπες αν είναι μολύβι ή πλαστικό γιατί στο μολύβι μπορεί να κάνουν ζημιά τα πολλά χημικά.Βγάλε την τάπα που έκλεισες και από εκεί πρέπει να καθαρίσεις μέχρι την αμιαντοσωλήνα. Σύρμα ή το πλυστικό.

Προς το παρόν έριξα με πίεση ζεστό νερό μετά τις ταπας. Κάποια στιγμή θα αφαιρέσω και τη τάπα που με κόπο κόλλησα.

Σε φίλο είχα φτιάξει τέτοια τάπα DIY με κάτι σαν πλαστικό καπελάκι που είχα βρει ίσως από κάποιο μπουκάλι και λίγη τέτοια ταινία γύρω για να σφίξει. Δεν έπαθε τπτ 2-3 χρόνια τώρα.
https://www.bnrindustrial.com.au/products/3m-scotch-23-self-amalgamating-rubber-splicing-tape-black

Αν την βγάλεις μπορείς ίσως να κάνεις κάτι παρόμοιο με διαμορφωμένο "φελλό" από μπουκάλι κρασιού του πλαστικούς όμως.
Έτσι θα μπορεί στο μέλλον να βγαίνει χωρίς να είναι κολλημένο.

Όντως εάν είναι μολύβι ενδεχομενος θα υπάρχει πρόβλημα να ρίξεις ποτασα..τσεκαρε το πρώτα..

Ψάξε στην cluber

Κοίταξα αλλα ποιο χαρακτηριστικό πρέπει να βρω για να ελέγχει κ αντλια; είναι ενσωματωμένο ή χρειάζεται Ρελε κλπ;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοίταξα αλλα ποιο χαρακτηριστικό πρέπει να βρω για να ελέγχει κ αντλια; είναι ενσωματωμένο ή χρειάζεται Ρελε κλπ;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου τώρα το είδα. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο αλλά θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια είχα πάρει έναν ελεγκτή τέτοιο από τον Ζώνα στον Πειραιά και ήταν της cluber.

Στο video του φίλου μας, ενώ βλέπω ότι έχω όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιεί, τσουπ αντιλαμβάνομαι ξαφνικά ότι μου λείπει ένα ηλεκτρικό σίδερο για το κόλλημα των ταινιών στα σόκορα.

Οπότε τι μου προτείνετε από Ελλάδα ???

https://www.instructables.com/id/How-to-Make-a-Wardrobe/

**** Της γυναίκας δεν το παίρνω γιατί είναι ένα τεράστιο ατμοσίδερο με boiler κλπ.

Εγώ πάντως έχω ένα παλιο singer που είχαμε στο σπιτι και μια χαρά κάνω την δουλειά μου οπότε χρειαστεί.
Βρες ένα απλό για μένα σχετικά φτηνό και κάνε την δουλειά σου....

Χτύπα τηλέφωνο να σου κρεμάσω στην πόρτα το δικό μου όταν χρειαστείς ...σήμερα κόλλαγα ταινίες σε κάτι κουρτινόξυλα και κάνει καλή δουλειά. Αλλά εσύ θα πάρεις δικό σου....

Ρε αφού με ξέρεις. Θέλω να τα έχω όλα στο μαγαζί μου στην σειρά.
Άσε που κάθε φορά που σταματάω στην πόρτα θα μας δει κανένα μάτι κ θα νομίζει τίποτα άλλο με τις σακούλες πέρα δώθε :firstprize:

ελα Κωστα, εδω εισαι ... Braun
διαβασα πολυ καλες κριτικες

(κατι πιο ακριβο δεν βρηκα)

Θα μου βρει Dewalt ο Κυριάκος ρεεεεεε!

Κάτι τέτοιο θα βρω!
https://www.cabinethardware.com/Hand-Iron-Pre-Glued-Edgebanding-Tape-p/480380.htm

Last edited by a moderator: