Επανέρχομαι μετά από καιρό με ευχάριστα νέα. Κατάφερε ο μάστορας και έβγαλε τα δύο πλακάκια χωρίς καμία ζημιά στη γυψοσανίδα και τα γύρω πλακάκια. Εξυσε τον αρμο αρχικά με ένα κοπιδι για αρμούς και μετά ξεκίνησε με ένα καλέμι χτυπώντας και σπάζοντας σιγά σιγά τα πλακάκια. Ξύθηκε και η κόλλα, κόπηκαν σωστά και τα καινούρια πλακακια και τέλος καλό!Καλημέρα μάστορες. έχω μπλέξει με τον εργολάβο σε καινούριο σπίτι και είμαι να σκάσω. στα μπάνια έχουμε κρεμαστές λεκάνες. εκεί που είναι να κουμπώσει η λεκάνη στο ένα μπάνιο παρατήρησα πως το πλακάκι είναι ραγισμένο. Αυτός λέει εγώ δεν άφησα ραγισμένο πλακάκι κάνε ότι νομίζεις. Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι κι εγώ να υπάρχει ραγισμένο πλακάκι γιατί είμαι ψείρας, αλλά από όταν στρώθηκαν τα πλακάκια πέρασαν πόσοι άνθρωποι απ το σπίτι, δεν μπορώ να ξέρω ποιος έκανε τη ζημιά. αν πάω να κουμπώσω την λεκάνη σ εκείνο το πλακάκι με το σφίξιμο δεν θα μείνει τίποτα. το ακόμα χειρότερο είναι πως το πλακάκι είναι πάνω σε γυψοσανίδα. το έχω ψιλοπάρει απόφαση πως μάλλον εγώ θα την φάω. Τι πρέπει να κάνω για να ξηλώσω το πλακάκι και αν είναι δυνατόν να μην χαλάσω τη γυψοσανίδα; να σπάσω λίγο λίγο το πλακάκι με ένα κατσαβίδι και να κάνω με σβουράκι την κόλλα από κάτω; να το ξηλώσω και αν φύγει η γυψοσανίδα να μοντάρω άλλη πάνω της. δεν ξέρω έχω χάσει τον ύπνο μου. βάζω και μια φώτο
sent from OnePlus 5t