Μάστορες τα φώτα σας!!

Παιδιά καλησπέρα, η αιώρα αυτή θεωρητικά ήταν εμποτισμένης ξυλείας. Το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι μετά από τους 2 πρώτους μήνες αγοράς. Λογικά ή το ξύλο δεν ήταν εμποτισμένο ή ήταν προβληματικό εξαρχής.

κατά 99% είναι κάποιο ξυλοφάγο όπως μου είπαν 2 διαφορετικοί εντομολόγοι σε εταιρείς απολυμάνσεων-απεντομώσεων, καθώς, μέσα στις τρυπούλες υπάρχουν προνύμφες. Είμαι σε επικοινωνία από εκεί που την αγόρασα για να μου την αλλάξουν καθώς το θεωρώ απαράδεκτο. Είμαι σε εξοχή τόσα χρόνια, με πολλά έπιπλα κήπου στην κατοχή μου και πρώτη φορά βλέπω αυτό το χάλι.

έχω πέργκολες, κούνιες τραπέζι κτλ που βρέχονται από μπεκ του γρασιδιού, τα βλέπει ο ήλιος όλη μέρα και δεν έχουν πάθει τίποτα χρόνια τώρα, η μόνη συντήρηση που τους κάνω είναι Teak Oil κάθε χρόνο.

Συνμάστορες καλησπέρα! Έχω ένα Karcher K3.960 εδώ και καμιά 15ριά χρόνια. Τον τελευταίο καιρό μου κάνει αυτόν τον θόρυβο και έχει μειωθεί η δύναμή του αισθητά:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι λέτε να είναι; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ εύκολα; Ή να απευθυνθώ στο σερβις?

Νίκο, μόλις είδα την επισκευή που έκανε, θυμήθηκα και τα κουσούρια του δικού μου! Πόσο καιρό λέω να ζητήσω τα φώτα σας, αλλά το ξεχνούσα! Αναμένω!

Αν πιάνουν τα χέρια σου ασχολήσου, αλλιώς στο Service.
Αρχικά δες αν χάνεις νερά απ´ το μπλόκ του κινητήρα. Μετά βάλε το λάστιχο του νερού χωρίς να συνδέσεις το λάστιχο του πιστολιού και δες αν πετάει ικανοποιητικό νερό και με πίεση. Στο σημείο που συνδέεται το λάστιχο του πιστολιού , αν κοιτάξεις μέσα, έχει μια βίδα που βγαίνει με χοντρό ίσιο κατσαβίδι. Αν τη βγάλεις έχει μια βαλβίδα που θα βγεί κι αυτή μαζί. Κανονικά θα πρεπει να πετάει πολύ νερό και με πίεση. Αν πετάει καθάρισε αυτή τη βαλβίδα, αν δεν πετάει ικανοποιητικά δεν θα αποφύγεις το λύσιμο του μπλόκ.
Κατά πάσα πιθανότητα επχουν ξεραθεί οι τσιμούχες και τα O rings εσωτερικά και χάνεις πίεση.

Δες και τον πρεσοστατικό διακόπτη.Ειναι αυτός που βλέπει πίεση νερού και δίνει ρεύμα στην αντλια

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αν πιάνουν τα χέρια σου ασχολήσου, αλλιώς στο Service.
Αρχικά δες αν χάνεις νερά απ´ το μπλόκ του κινητήρα. Μετά βάλε το λάστιχο του νερού χωρίς να συνδέσεις το λάστιχο του πιστολιού και δες αν πετάει ικανοποιητικό νερό και με πίεση. Στο σημείο που συνδέεται το λάστιχο του πιστολιού , αν κοιτάξεις μέσα, έχει μια βίδα που βγαίνει με χοντρό ίσιο κατσαβίδι. Αν τη βγάλεις έχει μια βαλβίδα που θα βγεί κι αυτή μαζί. Κανονικά θα πρεπει να πετάει πολύ νερό και με πίεση. Αν πετάει καθάρισε αυτή τη βαλβίδα, αν δεν πετάει ικανοποιητικά δεν θα αποφύγεις το λύσιμο του μπλόκ.
Κατά πάσα πιθανότητα επχουν ξεραθεί οι τσιμούχες και τα O rings εσωτερικά και χάνεις πίεση.

Δες και τον πρεσοστατικό διακόπτη.Ειναι αυτός που βλέπει πίεση νερού και δίνει ρεύμα στην αντλια

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα κάνω μια προσπάθεια για τα "πάνω πάνω" που λέτε και αν δεν τα καταφέρω, θα το δώσω στο σέρβις.

Ψάχνοντας για κεραμίδι για το ξύλινο σπιτάκι κήπου, έπεσα πάνω στα πλαστικά κεραμίδια και με βλέπω να καταλήγω προς τα 'κει σε χρώμα σκούρο γκρι.
Έχει κανείς εμπειρία από αυτά ή τουλάχιστο τα έχει ξανακούσει;
Μεταφέρω ότι γράφουν οι έμποροι για τα πλεονεκτήματα έναντι του μεταλλικού κεραμιδιού-λαμαρίνας:
-Αντέχει σε όξινο περιβάλλον και δεν διαβρώνεται
-Κατάλληλο για χρήση σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες
-Μεταφέρεται και τοποθετείται με μεγάλη ευκολία χωρίς κίνδυνο φθοράς (τσαλάκωμα)
-Προσφέρει καλή θερμομόνωση 0.18 m2k/w
-Προστατεύει από τον θόρυβο της βροχής
-H κάτω όψη έχει το ίδιο χρώμα με την επάνω πλευρά και γι αυτό μπορεί να είναι εμφανής

Πιο πολύ με κέρδισε αυτό που γράφει για τον θόρυβο της βροχής. Αλλά είναι και διπλάσια τιμή από την λαμαρίνα, γιαυτό είπα να ρωτήσω και εδώ καλού-κακού.

Δεν εντελως πλαστικο το παραπάνω....
Είναι PVC με ινες άνθρακα όπου η χημική ένωση τους δημιουργεί πολλαπλές ιδιότητες.
Το έχω πιάσει και είναι ευκαπτο πράγμα που του δινει μεγάλες αντοχές...μόνο μειονέκτημα είναι η μικρή απόδοση σε θερμομονωτικες ιδιότητες.

Για την δουλειά που το θες είναι ότι πρεπει εάν έχεις αποκλησει και το πανελ αλουμινίου που είναι για τα πάντα..

Ψάχνοντας για κεραμίδι για το ξύλινο σπιτάκι κήπου, έπεσα πάνω στα πλαστικά κεραμίδια και με βλέπω να καταλήγω προς τα 'κει σε χρώμα σκούρο γκρι.
Έχει κανείς εμπειρία από αυτά ή τουλάχιστο τα έχει ξανακούσει;
Μεταφέρω ότι γράφουν οι έμποροι για τα πλεονεκτήματα έναντι του μεταλλικού κεραμιδιού-λαμαρίνας:
-Αντέχει σε όξινο περιβάλλον και δεν διαβρώνεται
-Κατάλληλο για χρήση σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες
-Μεταφέρεται και τοποθετείται με μεγάλη ευκολία χωρίς κίνδυνο φθοράς (τσαλάκωμα)
-Προσφέρει καλή θερμομόνωση 0.18 m2k/w
-Προστατεύει από τον θόρυβο της βροχής
-H κάτω όψη έχει το ίδιο χρώμα με την επάνω πλευρά και γι αυτό μπορεί να είναι εμφανής

Πιο πολύ με κέρδισε αυτό που γράφει για τον θόρυβο της βροχής. Αλλά είναι και διπλάσια τιμή από την λαμαρίνα, γιαυτό είπα να ρωτήσω και εδώ καλού-κακού.

Δημήτρη θα σου πρότεινα ασφαλτοπανο με ψηφίδα , γελοίο το κόστος , "παιδική" η τοποθέτηση , αθόρυβο , αντοχή .
Ή ακόμα και ασφαλτικό κεραμίδι .

Θα μου επιτρέψεις Ηλια αλλά το ασφαλτοπανο με ψηφίδα δεν κάνει για αυτήν την δουλειά...
Πρώτον γιατί η ψηφίδα δεν αντέχει και αποσυνθεται στον χρόνο και θέλει αγκυστρωτικη ρυτινη από πάνω και δεύτερον νομίζω ότι ψάχνει υλικό για μια και έξω χωρίς άλλες βάσεις...το ασφαλιστικό κεραμίδι όντως πολύ καλό,μαλιστα εχει πολλα σχεδια,αλλά και αυτό θέλει ξυλινο "σκαρωμα"απο κάτω...

Ευχαριστώ παιδιά. Το ασφαλτικό κεραμίδι (ήταν το αρχικό-αρχικό πλάνο) έχει φάει Χ λόγω βάρους. Το σπιτάκι δεν σηκώνει πολλά οπότε χρειάζεται κάτι ελαφρύ.

Το ασφαλτόπανο με ψηφίδα δεν μου άρεσε. Όπου το έχω δει σε υπαίθριες εκθέσεις υλικών έχει ξεφτίσει με τον καιρό και δείχνει άσχημο. Και το πρόβλημα είναι ότι όλη η σκεπή φαίνεται πολύ και είναι δίπλα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, οπότε ότι μπει πρέπει να είναι σχετικά όμορφο. Οι μεταλικές λαμαρίνες-κεραμίδι μου αρέσουν πολύ, αλλά ο ήχος της βροχής στην λαμαρίνα ίσως να είναι εκνευριστικός.
Αυτό που δεν ξέρω με το πλαστικό κεραμίδι είναι μήπως γίνει άσχημο με τον καιρό σχετικά γρήγορα. Δεν έχω καταφέρει να δω και κάποιο τοποθετημένο για να πάρω μια ιδέα πως θα είναι.
Κώστα, οι θερμομονωτικές ιδιότητες δεν με νοιάζουν για αυτό το πρότζεκτ.

Καλήμερα κύριοι.
Λάπτοπ για καθαρισμό και αλλαγή πάστες,που να το πάω?
Κατα προτίμηση βόρεια Αθήνας.
Ευχαριστώ.

Αν δε βρεις βόρεια έλα δυτικά. Πετρούπολη
1) έρχεται σπίτι (δεν ξέρω μέχρι ποια απόσταση)
2) από σχόλια δύο φίλων μου. φτηνός και καλός σαν μάστορας. εγώ δεν τον δοκίμασα ακόμα.

εάν δεν σου απαντήσει κανείς για πιο κοντά σου και δεν βρεις άκρη, στείλε πμ για τηλέφωνο κ.λ.π.

Μάστορες καλησπέρα.
Έχω ένα τρακτέρ για το γκαζόν
https://www.stihl.gr/Προϊόντα-VIKIN...ή-και-άλεσμα-χόρτου/22939-830/MT-6127-ZL.aspx
Και ένας φίλος μου πρότεινε τα κάνουμε ένα τραιλερ για την μεταφορά του ... Και επιμένει πως ένας άξονας χορις κάποιο είδος ανάρτηση (πχ σουστοφυλα) θα είναι μια χαρά.. ποια είναι η γνώμη σας; Ένα τρέιλερ πλατφόρμα για την μεταφορά του τρακτέρ σε αποστάσεις όχι πάνω από 10 χιλιόμετρα, Και με μέγιστη ταχύτητα 60 χιλιόμετρα.;

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk