costas1965
AVClub Fanatic
Κωστα δεν ειναι καλωδιο το μετρησα με το πολυμετρο ,μεχρι και μετα τον διακοπτη φερνει ρευμα κανονικα!
Δώσε τάση κατ ευθείαν στο μοτέρ & αν δεν γυρίσει η φτερωτή του στειλτον στον αγύριστο.......
Κωστα δεν ειναι καλωδιο το μετρησα με το πολυμετρο ,μεχρι και μετα τον διακοπτη φερνει ρευμα κανονικα!
Ναι ...Για αυτό λέω...Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο προϊόν στο link που έχεις βάλει.
Το αναφέρω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.
Βασίλη αφού τα ρεύματα είναι σωστά οπως λες βάλε τον σε λειτουργία και βοήθησε την φτερωτή να γυρίσει . 99% θα δουλέψει . Σύνηθες το πρόβλημα ..Χαχα κωστα για τον αγυριστω ειναι απλα θελω να πειραματιστο λιγο!
Ωραια γιατι οχι θα το χρειαστω κ γω.Επειδή την εχω και εγω θεωρώ οτι αξίζει να φτιάξεις ενα κυκλωνικο σύστημα Επειδή δεν κοστίζει και πολυ.τσέκαρε bangood kai aliexpress που κανει κανα 15 .αμα θες εγω θα παραγγείλω στα μεσα του αλλου μήνα οπότε μπορούμε να παραγγείλουμε μαζι!
Εχω ακουσει απο πολλους πως το Hammerite δεν εχει καμια σχεση με το παλιο καλο προιον που ηταν.
Εγω θα ελεγα τριψιμο οσο γινεται με συρματοβουρτσα καμπανα στον γωνιακο τροχο και οπου δεν γινεται σταθεροποιητη σκουριας.
Αντσικωριακο ασταρι και μπογια.
Θα σου ελεγα και για θιξοτροπικο ασταρι αλλα εχει καταργηθεί.
Καλησπέρα.
Θέλω να βάψω τα κάγκελα στο εξοχικό και θα ήθελα τα φώτα σας.
Χρώμα μαύρο.
Παραθέτω και 2 φωτογραφίες για να πάρετε κάποια ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται.
Κάποιοι που ρώτησα μου είπαν hammerite, αλλά αναρωτιέμαι υπάρχει καλύτερη λύση για περισσότερη αντοχή και ας έχει και περισσότερη δουλειά (π.χ. τρίψιμο ή κάτι άλλο).
Τα κάγκελα είναι σε υψόμετρο 1200 μέτρα και οι συνθήκες ανάλογες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.