Μάστορες τα φώτα σας!!

Κωστα δεν ειναι καλωδιο το μετρησα με το πολυμετρο ,μεχρι και μετα τον διακοπτη φερνει ρευμα κανονικα!

Δώσε τάση κατ ευθείαν στο μοτέρ & αν δεν γυρίσει η φτερωτή του στειλτον στον αγύριστο.......

Χαχα κωστα για τον αγυριστω ειναι απλα θελω να πειραματιστο λιγο!
Βασίλη αφού τα ρεύματα είναι σωστά οπως λες βάλε τον σε λειτουργία και βοήθησε την φτερωτή να γυρίσει . 99% θα δουλέψει . Σύνηθες το πρόβλημα ..

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Επειδή την εχω και εγω θεωρώ οτι αξίζει να φτιάξεις ενα κυκλωνικο σύστημα Επειδή δεν κοστίζει και πολυ.τσέκαρε bangood kai aliexpress που κανει κανα 15 .αμα θες εγω θα παραγγείλω στα μεσα του αλλου μήνα οπότε μπορούμε να παραγγείλουμε μαζι!
Ωραια γιατι οχι θα το χρειαστω κ γω.

Καλησπέρα.

Θέλω να βάψω τα κάγκελα στο εξοχικό και θα ήθελα τα φώτα σας.

Χρώμα μαύρο.

Παραθέτω και 2 φωτογραφίες για να πάρετε κάποια ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Κάποιοι που ρώτησα μου είπαν hammerite, αλλά αναρωτιέμαι υπάρχει καλύτερη λύση για περισσότερη αντοχή και ας έχει και περισσότερη δουλειά (π.χ. τρίψιμο ή κάτι άλλο).

Τα κάγκελα είναι σε υψόμετρο 1200 μέτρα και οι συνθήκες ανάλογες

Attachments

• IMG_0227.jpg
    IMG_0227.jpg
    238.9 KB · Views: 126
  • IMG_0226.jpg
    IMG_0226.jpg
    174.5 KB · Views: 126
Εχω ακουσει απο πολλους πως το Hammerite δεν εχει καμια σχεση με το παλιο καλο προιον που ηταν.
Εγω θα ελεγα τριψιμο οσο γινεται με συρματοβουρτσα καμπανα στον γωνιακο τροχο και οπου δεν γινεται σταθεροποιητη σκουριας.
Αντσικωριακο ασταρι και μπογια.
Θα σου ελεγα και για θιξοτροπικο ασταρι αλλα εχει καταργηθεί.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εχω ακουσει απο πολλους πως το Hammerite δεν εχει καμια σχεση με το παλιο καλο προιον που ηταν.
Εγω θα ελεγα τριψιμο οσο γινεται με συρματοβουρτσα καμπανα στον γωνιακο τροχο και οπου δεν γινεται σταθεροποιητη σκουριας.
Αντσικωριακο ασταρι και μπογια.
Θα σου ελεγα και για θιξοτροπικο ασταρι αλλα εχει καταργηθεί.

+1 στα παραπάνω.....

+3 και από μένα...

Καλησπέρα.

Θέλω να βάψω τα κάγκελα στο εξοχικό και θα ήθελα τα φώτα σας.

Χρώμα μαύρο.

Παραθέτω και 2 φωτογραφίες για να πάρετε κάποια ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Κάποιοι που ρώτησα μου είπαν hammerite, αλλά αναρωτιέμαι υπάρχει καλύτερη λύση για περισσότερη αντοχή και ας έχει και περισσότερη δουλειά (π.χ. τρίψιμο ή κάτι άλλο).

Τα κάγκελα είναι σε υψόμετρο 1200 μέτρα και οι συνθήκες ανάλογες

Η σειρά που αναφέρει ο Κυριάκος είναι αυτή που ενδείκνυται...το ντουκο που θα πέρναγα θα ηταν το Metal Silicon της VItex ... ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει και συνεχίζω για σίδερα...ειναι οτι πρεπει για την δουλειά που το θες..
https://www.vitex.gr/Product/35/43/HEAVY-METAL-SILICON/

Υπάρχει μετατροπεας σκουριας που στην ουσια ειναι φωσφορικο οξυ και κανει την σκουρια ενα μπλε μεταλλο.
Το δικο μου ειναι απο ελληνική εταιρία και στο τέλος αφηνει κατι σαν κολλα. Στο μπουκαλι λεει οτι δουλευει και σαν ασταρι.
Αν το δοκιμασεις καλο ανακάτεμα κσι μικρη ποσότητα

Στην ουσια δεν προκειται για μετατροπεα σκουριας αλλα κανει την σκουρια ενα με το σιδερο....
Ολα αυτα τα υλικα δυεισδυουν στο μεταλλο και εμποδιζουν την συνεχιση και εξαπλωση της σκουριας....

Πέρασα κάτι σκουριασμένα σίδερα (μπετόβεργες, στραντζαριστά) που είχα στο χωριό έτσι για δοκιμή.
Τα έτριψα ελαφρώς με συρματόβουρτσα να φύγει η πιο πολύ σκουριά και τα πέρασα ένα χέρι. ένα χρόνο είναι εκτεθειμένα έξω στις καιρικές συνθήκες και το μόνο που παρατήρησα είναι μια μικρή ασπρίλα η οποία δημιουργήθηκε ένα 24ωρο μετά το πέρασμα του norust και αφού τα είχα ξεπλύνει με νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος. σκουριά τίποτα.

Παιδια θα με φωτισετε σρ δυο πραγμστα.;
1. Αυτες οι λαδομπογιες που δεν μυριζουν τι λενε; πρεπει σιγα σιγα να αρχιζω με τα καλοριφέρ και μετα να παω στις εσωτερικές πορτες.

2. Σαν γενικη αρχη στα μηχανουργικα, σε ποια μπουλονια βάζουμε οπωσδηποτε λιπανση και τι λογια, σε ποια μπουλονια/βιδες δεν βαζουμε ποτέ, και τι γρασσο δεν χρησιμοποιουμε ΠΟΤΕ; ( νομιζω γραφιτουχο)
Με τα ψιλολογια που κανω δεν ειναι πολυ κόπος να βαζω πάντοτε, αλλα μην κανω και μακακια...