Παιδιά τι προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σε πατάρι σπιτιού που έχει τσιμέντο κατω.?Κάτι σε πλαστικό τάπητα σκεφτόμουν...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Αν δεν εχεις θερμοσιφωνο να βαλεις την πιο φτηνη μοκετα που θα βρεις.
Παιδιά τι προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σε πατάρι σπιτιού που έχει τσιμέντο κατω.?Κάτι σε πλαστικό τάπητα σκεφτόμουν...
Ψάξε για ''Βιομηχανικό δάπεδο'' υπάρχουν διαφόρων ειδών σε πάχος, αντοχή, ποιότητα κ.λ.π.
Οταν ακουω αυτο δυο λεξεις ερχονται στο μυαλο μουΘα μπορέσω να το κάνω μόνος μου άραγε?
Δεν έχω ξαναβαψει...
Οκ ευχαριστώ παιδιά.Απλα δε ξέρω αν θα αρκεί η ηλεκτρική σκούπα.Το πάτωμα έχει αρκετή σκόνη και μικροανωμαλιες...
Γιώργο ...δεν με παρακολουθείς με την δέουσα προσοχή !!!
Είπα ότι λόγω ανωμαλίας της επιφάνειας καλύπτοντας την με κάποιο επικαθήμενο υλικό δημιουργούνται κενά από κάτω και σε έναν χώρο κλειστό και σκοτεινό πολλά μπορούν να συμβούν.
Εγώ το δικό μου πατάρι θα το βάψω... κάποτε (τριάντα + χρόνια και ακόμα τσιμέντο είναι) είναι και καμιά 40αριά m2 ... πάντως το λεβητοστάσιο που το έχω βάψει αρκετά χρόνια τώρα και μπαινοβγαίνω άπειρες φορές κάθε μέρα γιατί έχω ράφια με αρκετά εργαλεία μέσα δεν έχει ξεφτίσει ακόμα.
Παίδες υπάρχουν ξυλόβιδες με κεφάλι για γερμανικό κλειδί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.