Μάστορες τα φώτα σας!!

Οκ, θα βάλω αλουμινένιες.
Τρία στηρίγματα σε κάθε σωλήνα (ένα σε κάθε άκρη κι ένα στη μέση).
Η μεγαλύτερη (θα) είναι 220 εκ. Θα βάλω στα 10εκ (αρχή), στα 110εκ (μέση) και στα 210 εκ (τέλος).

Μου μένει μόνο να βρω φτηνό σωληνοκόφτη 50mm (αλλιώς πάω με σιδηροπρίονο + φαλτσοκούτι + λίμα).

Δεν ξερω εαν ντες και καλα θελεις σωληνοκοφτη για να κοψεις αυτου του ειδους αλουμινιενες κουπαστες...συγουρα κανει ομοιμοορφη κοπη,....αλλα εαν εχεις γωνιακο τροχο μπορεις και με δισκο 1mm που ειναι για inox και λεπτα μεταλλα να το κοψεις..

https://www.skroutz.gr/c/4223/diskoi-kopis.html?keyphrase=δισκος+κοπης+inox

Παιδιά σας χιλλιοευχαριστώ!
Θα πάρω έναν απ' τους σωληνοκόφτες που έβαλε ο Χιώτης (είμαι μακριά από Ν. Κόσμο).
Να 'στε καλά!

Απάντηση: ΚΟΡΜΟΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΡΑΜΠΟΤΕ

Καλησπέρα σε όλους, έψαξα σχετικό thread με αυτο που ζητάω αλλά δεν βρήκα κάτι...Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου αναφέρει μια ενδεικτική τιμή που ζητάνε οι μάστορες για κορμοεπένδυση εσωτερικού χώρου με ραμποτέ.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Το ανωτέρω post μεταφερθηκε εδώ μήπως και μπορούν τα μαστόρια της κατηγορίας να βοηθήσουν.

Μάστορια s.o.s!!! Πόδια καρέκλας που είναι βαμμένα με ηλεκτροστατικη βάφη, πως θα τα αλλάξω χρώμα?
Πρέπει να την βγάλω την ηλεκτροστατικη πρώτα. Και μετά τι αστάρι, χρώμα βερνικη προτείνετε?

Νομιζω οτι το διαβρωτικο χρωματων ειναι η πιο πρακτικη λυση. Δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεψει σε ηλεκτροστατικη βαφη.
Επειτα λιγο τριψιμο με ψιλο γυαλοχαρτο και μετα ενα ασταρι για μεταλλα, δυο χερια και μετα σπρευ χρωμα, οτι χρωμα θες.

Γιατι θα πρεπει να βγει η ηλεκτροστατικη βαφη....;
Τριψιμο πολυ καλο μεχρι να θαμπωσει εντελως το χρωμα και εποιτα οτι ειπε ο Μιχαλης....

Παιδιά κάπου κάποτε είχε αναφερθεί πως αφαιρούμε από μια επιφάνεια πολυμερισμένο-κολλώδες πλαστικό αλλά δε μπορώ να το βρώ. Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα το αφαιρέσω; Από ένα μεταλλικό καπάκι παλιού κινητού είναι που θέλω να το αναστήσω για εφεδρεία.

εγω το κανω με νεφτι/διαλυτικο.

αλλα αν υπαρχει καλυτερη μεθοδος θελω και εγω να την ξερω

Δοκίμασε με απλό οινόπνευμα πρώτα, αλκοόλη... Και ένα λεπτό πανάκι.
Το έχω κάνει σε κράνος, σε στικάκι usb και σε ενα logitech harmony 1100. Όλα γυάλισαν.
Τα διαλυτικά τα φοβάμαι στα πλαστικά μέρη μην κάνουν ανεπανόρθωτη ζημια

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk