kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,508
διαλυτικο χρωματων...αν σκεφτεις οτι το παρομοιο νεφτι βγαινει απο το ρετσινι
el.wikipedia.org

Είχα παρκάρει κάπου στο ταξίδι μου πριν 2 βδομάδες και έπεσε στο αυτοκίνητο ρετσίνι.
Δυστυχώς, δεν το είδα εγκαίρως να το βγάλω. Το είδα σήμερα που πήγα το αυτοκίνητο για πλύσιμο.
Δοκίμασα με οινόπνευμα, αλλά δεν έγινε σχεδόν τίποτα.
Δοκίμασα με WD40 που το προτείνει η ίδια η εταιρεία, αλλά επίσης δεν έγινε τίποτα.
Έχουμε κάνα μυστικό για να φύγει το ρετσίνι;![]()
Επαυξάνω.Το πηρα απο skroutz και το εχω δει και στα βενζιναδικα της shell.
Το φρεσκο ρετσινι το αφαιρει στγμιαια με απλο σκουπισμα, χωρις τριψιμο.
Το μπαγιατικο θα σε γελασω, αλλα ολο και κατι θα κανει.
Ναι παρετίνα η έτοιμο στόκο,για το ασταρι σε λίγες ώρες βάφεις.Τι υλικό ενδείκνυνται για να στοκαρο ηλεκτρολογικα κουτιά και πέριξ των κουτιών για μπριζες, παρετινα? Μετά το ασταρωμα αβαφτου τοίχου ποτέ μπορώ να περάσω χρώμα? Άμεσα η πρέπει να τραβήξει το αστάρι κάποιες μέρες?
Τα ηλεκτρολογικά κουτιά θέλουν γύψο στο πρώτο χέρι και εποιτα παρετινα και εξαρταται το βάθος..εάν μιλάμε για πάνω από πόντο συγουρα θέλει γύψο πρώτα...και αυτό γιατί σε μεγάλο βάθος η παρετινα δεν κάθεται και σκάει περιμετρικά αυτών...Τι υλικό ενδείκνυνται για να στοκαρο ηλεκτρολογικα κουτιά και πέριξ των κουτιών για μπριζες, παρετινα? Μετά το ασταρωμα αβαφτου τοίχου ποτέ μπορώ να περάσω χρώμα? Άμεσα η πρέπει να τραβήξει το αστάρι κάποιες μέρες?
Αυτο δεν το πολυκαταλαβα Βασιλη..Oκ ευχαριστώ πολλή μάστορια!! Τα κενά είναι κάτω από πόντο απλά το σπίτι είναι σοβαντισμενο με έτοιμο σοβά (σαν σπατουλαριστο με υφή σατινε) και θέλω να βγάλω το ίδιο λείο αποτέλεσμα, θα το πετύχω με την παρετινα και ψιλό γυαλόχαρτο?
Ο γύψος έχει καταργηθεί χρόνια σε αυτες τις δουλειές.Τα ηλεκτρολογικά κουτιά θέλουν γύψο στο πρώτο χέρι και εποιτα παρετινα και εξαρταται το βάθος..εάν μιλάμε για πάνω από πόντο συγουρα θέλει γύψο πρώτα...και αυτό γιατί σε μεγάλο βάθος η παρετινα δεν κάθεται και σκάει περιμετρικά αυτών...
Γύρω από τις πρίζες βάζεις πάλι το ίδιο εάν είναι μεγάλα τα κενά η ακρυλικο στόκο εάν λίγο..
Τα άσταρι τους καλοκαιρινούς μήνες σε 2 ώρες το πολύ είναι οκ...το χειμώνα θέλει τουλάχιστον το διπλάσιο...
Δεν θέλω να επαναλάβω την συζήτηση που είχαμε προ 2μηνου...Ο γύψος έχει καταργηθεί χρόνια σε αυτες τις δουλειές.
Ρηγματώνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.