αν πας προς παιανια, ειναι ο τσομίδης, ο παναγοπουλος, και λίγο πιο πανω ο δαμιγοςΠήγα Μωραιτόπουλο (50 μέτρα από το σπίτι μου) και στα άλλα 2 που είναι στην Καλυβίων.
Όλοι είχαν αυτή που φαίνεται στα δεξιά.View attachment 208730
BTW,που τα ξέρεις εσύ αυτά;
Δεν την αλλάζω με τίποτα την περιοχή που μένω φίλε. Και μόνο που Κυριακή είναι τα πάντα ανοιχτά,κυρίως όμως,ότι αφού γυρίσεις σπίτι δεν σκέφτεσαι να ξαναβγείς για ψώνια χωρίς να έγχεις το άγχος που θα παρκάρω εκεί που πάω,αρκεί.Έμ, κι εκεί που μένεις…![]()
Τις υπολοιπες να τις πουλησεις στα μαγαζια της περιοχης σου, που δεν ειχαν τετοιες διαστασεις11 ευρώ μου κόστισαν οι 2... βίδες.
1 σετ 100 τμχ 3Χ50 και ένα 4Χ50 συν τα ταχυδρομικά.
Όλη η φιλοσοφία του φόρουμ εργαλείων συμπυκνωμένη σε πέντε λέξεις!!!σάματις ξέρω γιατί πήρα 4Χ50;![]()
Τάσο αμφιβάλω αν υπάρχει έτοιμο.Έχω αυτό το τροφοδοτικό που βγάζει το γνωστό βύσμα των τροφοδοτικών με την τρύπα στο κέντρο.
Θέλω να το μετατρέψω σε USB type-c.
Τι ανταπτορακι να πάρω;
Μην μου πείτε το γνωστό 3.5mm των ακουστικών, δεν νομίζω να κάνει.
μια ιδεα ειναι να βρεις ενα usb-c που δεν χρειάζεσαι, να κοψεις το καλωδιο, καθώς και το καλωδιο του τροφοδοτικόυ και να τα ενωσεις με προσοχη στην πολικότητα.... ισως και μηδενικο κοστοςΈχω αυτό το τροφοδοτικό που βγάζει το γνωστό βύσμα με την τρύπα στο κέντρο
Θέλω να το μετατρέψω σε USB type-c.
Τι ανταπτορακι να πάρω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.