Καλά που είναι και ο φίλος που έχει το πρόβλημα να μας βάλει στη θέση μας.
Σαν πατατάκια ruffles λοιπόν είναι το κατσαρό...
2 χιλιοστά λοιπόν και τακακι χειρός κύριοι σε ολόκληρο πάγκο κουζίνας μόνο αν είσαι κατάδικος σε φυλακή.
Το αλλο που ηθελα να σου προτεινω αλλα θελει εμπειρια για να το καταφερεις και να μην κανεις χειροτερα την επιφανεια ειναι να βαλεις ενα pad ιδανικα 150μμ σε γωνιακο τροχο και με 80αρι να κανεις δουλεια. Ιδανικα θελει ρυθμιζομενο γωνιακο τροχο.Γωνιακός τροχός υπάρχει και το χέρι πιάνει αρκετά. Μαρμαρας ο σχωρεμενος ο μπαμπάς αλλά άλλο το μάρμαρο άλλο το ξύλο.
Αν πούμε πως πάμε σε ταινιολειαντηρα πάμε εδω;
Ψήνομαι και για το topshak που αναφέρθηκε παραπάνω γιατί σίγουρα θα χρειαστεί και σε άλλες δουλειές. Αν βγει κουπόνι θα το δω στο κουπόνια προσφορές.
Αυτό έχει κανονικούς μεντεσέδες αλλά είναι ολόκληρο ένθετο που μπαίνει εσωτερικά.Εδώ βλέπω ότι έχουν κανονικούς μεντεσέδες. Δεν νομίζω ότι η πόρτα έχει άλλο πάχος.
![]()
KALLAX Ένθετο με πόρτα 20278167
Βρείτε KALLAX Ένθετο με πόρτα 20278167 στο ikea.gr. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας σήμερα!www.ikea.gr
βάλε στο google "IKEA hacks kallax" και θα βρεις και άλλες ιδέες
Θοδωρή έτσι όπως το δείχνεις είναι αμφιβάλω αν θα πιάσουν 2 βιδακια και ακόμα χειρότερα να αντέξουν στο ζόρι του μεντεσέ αυτά τα κυψελοχαρτοξυλα.
Βέβαια παίζει να το πιάσω στα αριστερά που είναι 15αρα μοριοσανίδα και πάλι.
Χμ.....
Γι'αυτό το λόγο ίσως καταλληξω σε πίβοτ με καβίλιες και ας έχω ένα 3αρι χιλιοστά κενό δεξιά αριστερά.
Ναι Θοδωρή τα έχω δει αλλά με κόστος 15 κ 25 ευρώ επί 4 το θεωρώ απαγορευτικό οπότε θα πάω σε ίδιοκατασκευη φίλε.Εγώ στη δικιά μου έχω βάλει τα έτοιμα πορτάκια που πουλάνε.
Και έχει και συρταράκια αν δεν τα έχεις δεί.
Δημήτρη τα πλαϊνά του, αυτά που βλέπεις σε χρώμα ξύλου είναι κυψελωτα. Αυτά δε ξέρω αν αντέξουν.Μια απ' τα ίδια. Δεν θυμάμαι το βάθος αλλά με 16χιλιοστά πάχος πορτάκι είσαι οκ. Αν είναι όντως κυψελωτό όπως γράφει ο teodor_ch, βάλε μελαμίνη - για τόσο μικρά κομμάτια το κόστος είναι ελάχιστο και θα σου μείνουν τα κυψελωτά για άλλες κατασκευές.
Ναι, έχεις δίκιο. Προφανώς γιαυτό πουλάνε ένθετο ντουλαπάκι και όχι σκέτο το πορτάκι.Δημήτρη τα πλαϊνά του, αυτά που βλέπεις σε χρώμα ξύλου είναι κυψελωτα. Αυτά δε ξέρω αν αντέξουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.