Σφηγκες ειναι...η φωτο δεν εχει βγει καλη...Αυτό δε μου μοιάζει με σφηκοφωλιά ρε Κωστή… Μήπως είναι σερσέγκια;
Τέλος πάντων, μπορεί να ξεγελάει η φωτογραφία.
Εγώ στο χωριό ψεκάζω με βενζίνη και δε μένει κολυμπηθρόξυλο…
Το φλογιστρο σκεφτηκα και εγω...τα θελει επι τοπου ολα....Φλόγιστρο να καούν καλά όλα και μετά στοκάρισμα να κλείσει η τρύπα. Να προσέχεις αυτές που θα έρχονται στην φωλιά γιατί οι μέσα θα καούν.
Αυτο μου ειπε και ενας μελλισσοκομος που μιλησα....Κωστή η δουλειά πρέπει να γίνει νύχτα. Που θα είναι όλες μέσα και θα κοιμούνται. Παίρνεις ένα μακρύ ξύλο, τοποθετείς στην άκρη ένα βαμβάκι η στουπί, το ποτιζεις με οινόπνευμα και το ανάβεις. Μόλις το πλησιάσεις στη φωλιά δε θα μείνει τπτ.... Θα καούν τα φτερά τους και δε θα μπορούν να πετάξουν.
Ακούγεται κάπως το καταλαβαίνω για τις κακόμοιρες αλλά....
Αυτό το βλέπεις από την ενεργειακή κλάση στην οποία ανήκει.Θέλουμε οικονομικό στο ρεύμα και αποδοτικό στο στεγνομα.
Διαβάζοντας αυτές τις μέρες διαπίστωσα πως στα ζητούμενα μου ,ένα στεγνοτιριο γύρο στα 700 εύρος από lg, Bosch, Samsung , siemens είναι το ίδιο πράγμα!Αυτό το βλέπεις από την ενεργειακή κλάση στην οποία ανήκει.
Άρα παίρνεις κάποιο κλάσης Α+++.
Μην αυτοπεριορίζεσαι σε μία μάρκα, υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες, LG, Samsung κ.α.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.