vrouxos
AVClub Enthusiast
- 29 July 2018
- 751
Αντώνη και ναι και όχι...Κοίταξε.. Οποίο σοβά και να ξηλωσουμε σε οικοδομές 20 χρόνων και πάνω, ο οπλισμός σκουριασμενος θα είναι..
xειναι απαραιτητος τοσος λεπτος σοβας σε ταβανι παταριου? Μηπςω για αδιαβροχοποιηση?Marmocret...Σοβάς τελικής στρωσης(ίσως θελει 2 φορες..
Ολοι οι καθαροι σοβαδες σε υλικο τοσο παχος περνουν...μονο λεπτο δεν ειναι...μηπως το μπερδευει με λασπωμα....xειναι απαραιτητος τοσος λεπτος σοβας σε ταβανι παταριου? Μηπςω για αδιαβροχοποιηση?
Φλουδα δεν ειναι...ειναι 2-3 ποντους βαθος στο σημειου του σιδερου,,,θα μας πει Λαζαρος βεβαια αλλα εκει το κοβω βαση της εμπειριας μου.,..Μια φλουδα τσιμεντου εφυγε απο το μπετον.
Σοβας δεν βλεπω να υπαρχει στο ταβανι, μονο ενα λευκο επιχρισμα
πιο ψιλο και απο ρελιεφ, περασμενο μαλλον με ρολο.
Το πάχος του υλικού που έφυγε δεν είναι αμελητέο, είναι κάπου στα 2 εκ., όπως ίσως φαίνεται και στην παρακάτω φωτό όπου απεικονίζονται τα δύο κομμάτια που έπεσαν από το επίμαχο σημείο της οροφής του παταριού.Φλουδα δεν ειναι...ειναι 2-3 ποντους βαθος στο σημειου του σιδερου,,,θα μας πει Λαζαρος βεβαια αλλα εκει το κοβω βαση της εμπειριας μου.,..
Πεταχτος σοβας με πρεσα και πατημενο με φραγκοφτιαρο...
Φενεται στο βαθος που εχει κρακελαρει ο σοβας....
Υπάρχει μπάνιο στον επόμενο όροφο? Αν ναι, ίσως έρχεται από εκεί η υγρασία.
Εικάζω ότι επειδή στο από πάνω διαμέρισμα στο ανάλογο σημείο υπάρχει δωμάτιο - μπάνιο, πρόκειται για υγρασίες του δαπέδου του από πάνω διαμερίσματος
με αλοιφή θα γίνει τζάμι πάλιΚαλησπέρα σας κύριοι!
Στο μπάνιο έχω μία ντουσιέρα με τζάμι ασφαλείας το οποίο με τα χρόνια (μόλις 20), έχει κάνει κάτι ραγάδες σαν να είναι από άλατα που δεν φεύγουν με κανένα απορυπαντικό από όσα έχω δοκιμάσει.
Εχθές που της έκανα ένα Service σε ροδάκια, χερούλια κλπ, η τιμή για αλλαγή τζαμιών ήταν 800€, με option να γίνει αμμοβολή στα 120€, κάτι που δεν θέλω γιατί δεν θα περνάει φως μέσα (ναι, δεν έχω λάμπα μέσα στη ντουσιέρα). Αυτός είπε ότι έχει γδαρθεί το τζάμι.
Το βράδυ μετά από έμπνευση δοκίμασα μέχρι και με dursol, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Έχουμε καμία ιδέα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.