Μάστορες τα φώτα σας!!

σας ευχαριστω παιδια
λογω του οτι το προβλημα εντοπιζεται στην πισω δεξια γωνια, οπως στεκομαστε στο παγκοπριονο, τα κομματια ξυλου θα ειναι μεγαλυτερα και ισως δεν επηρεαζει τοσο
τωρα που ξερω οτι αυτο δεν ειναι κατι φυσιολογικο θα το δοκιμασω και βλεπω.
για το σερβις τωρα, εφοσον αυτο ειναι συνηθες και οχι μια τυχαια πτωση κατα την μεταφορα, οπως υποψιαζομουν, φοβαμαι σε τι κομματι θα πεσω
θα ρωτούσα σε μηχανουργείο.
θα το προτιμησω για αρχη, εαν τελικα κατι πρεπει να γινει
Αν τελικά κάτσεις να σημειώσεις τα στραβά σημεία ή σ' αυτό ή στην αλλαγή που θα σου κάνουν, ενημέρωσε να το κουβεντιάσουμε.
(y)(y)

Αν δεν θέλει ίσιωμα (να έχει πετσικάρει που λέμε), ρώτα σε κάποιο ρεκτιφιε για πλάνισμα 2 έως 3 δέκατα του χιλιοστού. Λογικά θα είναι μικρό το κόστος, δεν είναι και κυλινδροκεφαλή.
Αν έχει πετσικάρει, τα πράγματα δυσκολεύουν και βασικά το αφήνεις ως έχει, εκτός αν μπορέσεις να κάνεις κάτι μόνος σου.

Πλάνισμα εννοώ αυτό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

καλημερα
γεμισμα θελει, οπως αυτο που εκανε ο dk31
μεχρι να το συζητησουμε εδω στο forum πιστευα οτι επεσε κατα την μεταφορα και το γωνιακο τμημα κατεβηκε 1 ισως και παραπανω χιλιοστα
ενα πλανισμα σαν αυτο που λες (ωραιο βιντεο), σε ολη την επιφανεια, θα εκανε τελεια δουλεια αλλα φοβαμαι να ακουσω το κοστος
μενω οπως ειμαι προς το παρον

το προβλημα εντοπιζεται στην πισω δεξια γωνια, οπως στεκομαστε στο παγκοπριονο, τα κομματια ξυλου θα ειναι μεγαλυτερα και ισως δεν επηρεαζει τοσο
Αν είναι μόνο εκεί θα σου ΄λεγα να μην ασχοληθείς καθόλου. Αν χρησιμοποιείς κάποιο σπρωχτήρι , με την πίεση που θα βάζεις στο ξύλο είναι δύσκολο να πάρει την κλίση που έχει ο πάγκος πίσω δεξιά. Εξαρτάται βέβαια και πόσο μεγάλη σε έκταση (πέρα από την κλίση) είναι η προβληματική περιοχή. Για πλάνισμα σε τόσο βάθος (2mm έγραψες παραπάνω) πιστεύω ότι δεν παίζει - δεν είναι τόσο χοντρό το υλικό του πάγκου.

• Like
Reactions: legeonarios
καλημερα
γεμισμα θελει, οπως αυτο που εκανε ο dk31
Ο Δημήτρης δεν εντάσσεται μεταξύ υμών, των κοινων θνητών :)

μεχρι να το συζητησουμε εδω στο forum πιστευα οτι επεσε κατα την μεταφορα και το γωνιακο τμημα κατεβηκε 1 ισως και παραπανω χιλιοστα
ενα πλανισμα σαν αυτο που λες (ωραιο βιντεο), σε ολη την επιφανεια, θα εκανε τελεια δουλεια αλλα φοβαμαι να ακουσω το κοστος
μενω οπως ειμαι προς το παρον
Άρα δεν έχει κάνει λακούβα, αλλά έχει στραβώσει οπότε το πλάνισμα δεν σου κάνει. Αν έχεις κάποιον δικό σου φανοποιό, πάρε μια γνώμη.

Προφανώς, συμφωνώ με τον Δημήτρη, άστο όπως είναι.

• Like
Reactions: legeonarios
δεν είναι τόσο χοντρό το υλικό του πάγκου
πιστευα οτι εχει αρκετο παχος, προφανως ειχα λαθος ετυπωση
Ο Δημήτρης δεν εντάσσεται μεταξύ υμών, των κοινων θνητών
(y)
συμφωνώ με τον Δημήτρη, άστο όπως είναι
(y)

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν απευθύνεσαι στο service για ένα ελάττωμα που έχει ένα προϊόν που αγόρασες μόλις 2 μήνες πριν. :unsure:

Η DeWalt είναι σοβαρή εταιρεία, πιστεύω θα σου λύσουν το πρόβλημα.

Στο κάτω κάτω δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση.

απο την στιγμη που δεν ειναι μια μεμονωμενη περιπτωση αλλα ενα συνηθες προβλημα, φοβαμαι μην πεσω σε χειροτερο
εχω μια ροπη προς τετοιες καταστασεις
να καταλαβεις, ποτε δεν παιρνω το πρωτο απο το ραφι επειδη το εχουν περιεργαστει πολλα χερια, μπορει να εχει πεσει κατω και αλλα
μην νομιζεις ομως οτι κερδιζω κατι, συχνα πυκνα μετανιωνω επειδη δεν πηρα το πρωτο
παντως, επειδη σημερα παραλαμβανω και τον ξεχονδριστηρα απο το gatoulis.gr πιστευω πως τον επομενο μηνα θα δοκιμαστει αρκετα στην πραξη
και θα βγει το τελικο συμπερασμα
απο την αλλη, με το jmctech που εμπλεξα, περιμενω κοντα τρεις μηνες για να μπορεσω να το δουλεψω πραγματικα και να το χαρω, μην το στειλω στην αντιπροσωπεια τωρα

Καλησπέρα στην παρέα

Αφού έχω στοκαρει / ξύσει την γυψοσανίδα, είμαι έτοιμος για ασταρομα

Έχετε γνώμη για το παρακάτω?
d25ab8bfbdbe0c916b6e2809107c5425.jpg

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα

Αφού έχω στοκαρει / ξύσει την γυψοσανίδα, είμαι έτοιμος για ασταρομα

Έχετε γνώμη για το παρακάτω?
d25ab8bfbdbe0c916b6e2809107c5425.jpg

Εγω θα εβαζα κανονικο ασταρι νερου...το συγκεκριμενο επειδη αραιωνεται 10-15% μονο δεν θα κανει προσφυση σκαει θα δημιουργησει φιλμ..αρα δεν θα "κατσει" καλα κυριως στον στοκο και επειτα στην γυψοσανιδα....το βαζουν κυριως σε σκηνικα θεατρου οπου γινεται γρηγορη καλυψη της γυψοσανιδας και επειτα ενα χερι βαψιμο και τελος....
Θα προτεινα αυτο...

Μην με βρίσετε.
Αναρωτιόμουν αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το έκκεντρο τριβείο της Bosch υπό την προυπόθεση ότι υπάρχουν τα κατάλληλα pads,σαν αλοιφαδόρο σαν και αυτόν πχ:
Tο πρόβλημα είναι ότι δεν θα βρω pads ή ο τρόπος λειτουργίας του;

Εγω θα εβαζα κανονικο ασταρι νερου...το συγκεκριμενο επειδη αραιωνεται 10-15% μονο δεν θα κανει προσφυση σκαει θα δημιουργησει φιλμ..αρα δεν θα "κατσει" καλα κυριως στον στοκο και επειτα στην γυψοσανιδα....το βαζουν κυριως σε σκηνικα θεατρου οπου γινεται γρηγορη καλυψη της γυψοσανιδας και επειτα ενα χερι βαψιμο και τελος....
Θα προτεινα αυτο...
Κωστή, εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτό (δεν ξέρω αν είναι ίδια φάση με το vitex του φίλου) και μου άρεσε πολύ η κάλυψη που έκανε. Ήταν άσπρο και παχύρευστο, σαν βελατούρα, οπότε μετά το πέρασμα ήταν σαν να είχες ήδη περάσει ένα χέρι χρώμα. Τα κανονικά αστάρια που έχω δοκιμάσει είναι όλα διάφανα και δεν καλύπτουν τίποτα - εννοώ φαίνονται οι στόκοι/παλιά χρώματα που υπάρχουν από κάτω. Στα 5 χρόνια δεν είχα κάποιο θέμα.

• Like
Reactions: nikfor
Κωστή, εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτό (δεν ξέρω αν είναι ίδια φάση με το vitex του φίλου) και μου άρεσε πολύ η κάλυψη που έκανε. Ήταν άσπρο και παχύρευστο, σαν βελατούρα, οπότε μετά το πέρασμα ήταν σαν να είχες ήδη περάσει ένα χέρι χρώμα. Τα κανονικά αστάρια που έχω δοκιμάσει είναι όλα διάφανα και δεν καλύπτουν τίποτα - εννοώ φαίνονται οι στόκοι/παλιά χρώματα που υπάρχουν από κάτω. Στα 5 χρόνια δεν είχα κάποιο θέμα.
Είναι ακριβώς το ίδιο...
Ναι έχουν καλυπτικοτητα αλλά δεν ισχωρουν στην επιψανεια...Ο λογως που πρέπει να εισχωρει ειναι ώστε να κάνει συμπαγή και σφιχτο το στοκο...
Το διάφανο που αραιωνεται 250-350% αυτή την λειτουργία έχει..
Το αστάρι του νερού έχει άλλη σύνθεση από την βελατουρα νερού..
Εάν.μου έλεγες μεταξύ των 2 θα προτιμούσα την βελατουρα ακόμη και για τοιχο αλλά με 25% αραίωση..
Τώρα το ότι δεν έχεις θέμα 5 χρόνια έχει και με την εφαρμογή.. μήπως το αραιώσει αρκετά.. 50% ας πουμε..;..γιατί εκεί αλλάζει..

• Like
Reactions: dk31
Αυτό που σκέφτομαι είναι να πάρω το ασταρι για.γυψοσανιδα και να το αραιωσω περισσότερο από 10,%

To είχα αραιώσει όσο έγραφαν οι οδηγίες, 5-10% . Επίσης είχα βάλει παντού στόκο για γυψοσανίδες (νομίζω αυτόν), δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλησπέρα

Το παρακάτω ασταρι θα το αραιωσω με νερό καινθαντο ρίξω σε φρέσκο μπετόν. Είδα όμως ότι στις οδηγίες γράφει ότι δεν κάνει για φρέσκες αλκαλικες επιφάνειες, όπως μπετόν

Όμως είναι ακρυλικό και θεωρητικά κάνει.

Το έχει εφαρμοστεί κάνεις ?

Σημειώστε ότι στο νερό εφαρμογης του μπετό, έχει προστεθεί revinex ?
62bfbb6c600727c8f74fcd265275d265.jpg

Καλησπέρα

Το παρακάτω ασταρι θα το αραιωσω με νερό καινθαντο ρίξω σε φρέσκο μπετόν. Είδα όμως ότι στις οδηγίες γράφει ότι δεν κάνει για φρέσκες αλκαλικες επιφάνειες, όπως μπετόν

Όμως είναι ακρυλικό και θεωρητικά κάνει.

Το έχει εφαρμοστεί κάνεις ?

Σημειώστε ότι στο νερό εφαρμογης του μπετό, έχει προστεθεί revinex ?
62bfbb6c600727c8f74fcd265275d265.jpg

Όχι δεν κανει...γιατί δεν μπορεί να αντίδραση στα άλατα που ""ξερναει" το μπετο κατά το στεγνωμα και την ωριμανση του..
Το ακρυλικο έχει να κάνεις με εξωτερικές επιφάνειες στην σύνθεση του ώστε να αντεχει τα καιρικά φαινόμενα..

Ακόμη και ravinex σκέτο να περάσεις πάλι τα ίδια θα κανει...

Το μπετο πρέπει να στεγνώσει καλά...
Τι ακριβώς θες να κάνεις..;Να σταθεροποιησεις την επιφάνεια για τριβή.. ;Υπάρχει άλλο υλικό.
Ποιος ο λόγος που πρέπει να γίνει αμεσως..;

Παίδες, γιορ λάιτς πλιζ.
Στη φωτό, πάνω αριστερά, βλέπετε ένα εξάρτημα πολυστρωματικής το οποίο βιδώνεται πάνω στο τούβλο.
Και ο σοβάς το καλύπτει και έρχεται 'πρόσωπο' με το εξάρτημα, φωτό πάνω δεξιά.

Αν βάλουμε μόνωση στον τοίχο (φωτό κάτω αριστερά) τι γίνεται;
Η μόνωση θα προεξέχει (φωτό κάτω δεξιά).
Οπότε λογικά θα πρέπει να βγάλουμε το εξάρτημα πιο έξω, δεν θα μπορεί να στηρίζεται πλέον πάνω στο τούβλο.
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

EksartPolustrMeSova.jpg

Σε αυτό το εξάρτημα τι θα βιδώσεις ??
Αφού θα βάλεις εξωτερικά μόνωση τότε το εξάρτημα θα βιδωθεί επάνω στον σοβά και λογικά θα πιάσει η βίδα και τούβλο.