Haagenti
AVClub Fanatic
Ναι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα..Μάλλον αυτό θα κάνω..Μια ιδέα.
Αν κλείσεις με πηχάκι το κενό θα είναι τόσο άσχημο εμφανισιακά λες;
Με λίγη υπομονή και ένα εργαλείο όπως σκαρπέλο (ή ΠΟΛΥ τρίψιμο με τριβείο και 40άρι γυαλόχαρτο) μπορείς να φέρεις ένα πηχάκι ώστε να καλύπτει ακριβώς το κενό αλλά δεν ξέρω αν σου κάνει "στο μάτι". Θα είναι παράταιρο είναι η αλήθεια, θα γλιτώσεις όμως πολύ μανούρα.
Έχω φύγει κάτι χρόνια από Αθήνα και μου είναι δύσκολο να μπω σε αυτή τη διαδικασία..Thanx πάντως.Δυστυχώς δεν έχω προσωπική εμπειρία για να προτείνω κάποιον, αλλά αν ψάξεις σίγουρα θα βρεθεί κάποιος «πρόθυμος» να το αναλάβει. Το θέμα είναι και το κόστος, αλλά και τυχόν συμβιβασμοί που θα χρειαστεί να κάνεις.
Αν περνάς από Λυκόβρυση, κάνε μία ερώτηση στον Κατσικερό. Αρκετά χρόνια πριν, νομίζω ότι έφτιαχνε σχέδια για να κολληθούν σε επιφάνειες.
Επίσης, πίσω από την παλιά Renault υπάρχει η ASH όπου αγοράζουν οι επαγγελματίες. Ίσως να μπορούν να σου προτείνουν κάποιον.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις..
Βρήκα αυτό το βίντεο.
Λέτε να είναι τόσο απλό;

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις..
Βρήκα αυτό το βίντεο.
Λέτε να είναι τόσο απλό;
Είναι με την ιδια λογική του ατμού και πίεση που ανέφερα παραπάνω. Το έχω προσπαθήσει 2-3 φορές αφού το έκλεισα σε κουτί, του έβαλα αρκετή ώρα ατμό και μετά έβαλα τα βάρη. Δυστυχώς, ενώ αρχικά έδειξε ότι ίσιωσε, σε σύντομο χρονικό διάστημα ξαβαστράβωσε.