σαν το δεύτερο είδα ότι φόραγε ο χασάπης χτες στο χέρι που κράταγε την προβατίνα για να μου την κάνει παιδάκια.
Kατσε να δουμε πρωτα τι λεει το δειγμα που θα παραλαβω για να μην πεταμε τα λεφτα τσαμπα
Την προβατίνα παιδάκια;σαν το δεύτερο είδα ότι φόραγε ο χασάπης χτες στο χέρι που κράταγε την προβατίνα για να μου την κάνει παιδάκια.
Eγω εχω την παρακατω η οποια ειναι αριστη και πιο βολικη απο την μεγαλυτερη της 3Μ.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4013
Ψεκαζω βερνικια και δεν καταλαβαινω κυριολεκτικα τιποτα. Για μενα ειναι το απολυτο Best Value for money.
Κυριάκο καλημέρα,
2 μικρές ερωτήσεις :
1) Ο πωλητής που την πήρες είναι αυτός ? 3M 6200
2) Τα κόκκινα - ροζ φίλτρα (2091) κουμπώνουν απευθείας στην μάσκα χωρίς πλαίσιο?
Για αυτο τονισα οτι ειναι προσωπικη αποψη. Σιγουρα ειναι οτι βολευει τον καθενα.
Εχω φορεσει και τις δυο και εαν με βολευε η διπλη, προφανως δεν θα τσιγκουνευομουν τα λιγα ευρω παραπανω..)
Παρεμπιπτοντως η οραση με την μικρη ειναι εξαιρετικη. Και μπροστα και περιφεριακα. Ειναι και πιο ελαφρια.
H μεγαλυτερη επιφανεια φιλτραρισματος δεν ξερω ποσο παραπανω χρησιμη ειναι για ερασιτεχνικο επιπεδο. Για γεωργικες εργασιες, βιομηχανιες βαφης κλπ, σιγουρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.