Μαστορευω με Ασφαλεια!

Το ενα, το μαυρο ειναι one size fits all (μεγαλο ισως και αβολο για αρκετους) το αλλο εχει 3 μεγεθη και σου δινει ενδειξεις για το τι ειναι small, medium or large.

Το θεμα ειναι αν ανταποκρινονται σε αυτα που λενε...cut resistance level 5, το υψηλοτερο επιπεδο δηλαδη.

Τελως παντων εχω παραγγειλει ενα ζευγαρακι και θα σας πω :))

σαν το δεύτερο είδα ότι φόραγε ο χασάπης χτες στο χέρι που κράταγε την προβατίνα για να μου την κάνει παιδάκια.

Re: Απάντηση: Μαστορευω με Ασφαλεια!

σαν το δεύτερο είδα ότι φόραγε ο χασάπης χτες στο χέρι που κράταγε την προβατίνα για να μου την κάνει παιδάκια.

Αρα κανει και για μας :))

Re: Απάντηση: Μαστορευω με Ασφαλεια!

Την προβατίνα παιδάκια;
Σα δε ντρέπεται...!!!!

Παϊδάκια να του πεις να την κάνει!!!

Καλημέρες,

προς αναζήτηση μιας μάσκας που θα χρησιμοποιηθεί για ξυλουργικές εργασίες (μαζί με βάψιμο) αλλά και ψεκασμό φρεατίων μια φορά το χρόνο καθώς και ελαφρούς ψεκασμούς κήπου.

Είδα τα posts του Κυριάκου για την :
3m 6000 μάλλον είχε πάρει την 6200.

Οπότε ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η συγκεκριμένη ή υπάρχει κάποια εφάμιλλη μικρότερου κόστους.

Επίσης αν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος πωλητής εξωτερικού που κάποιος χρησιμοποίησε πρόσφατα ευπρόσδεκτες οι πληροφορίες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Eγω εχω την παρακατω η οποια ειναι αριστη και πιο βολικη απο την μεγαλυτερη της 3Μ.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4013

Ψεκαζω βερνικια και δεν καταλαβαινω κυριολεκτικα τιποτα. Για μενα ειναι το απολυτο Best Value for money.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το δίλημμα μου είναι αυτή που λες από Ελλάδα (Ντέτσικα) ή την 6200 από εξωτερικό. Θα βγει περίπου ίδια τιμή.
Ο πωλητής του Κυριάκου ζει και βασιλεύει και με τρώει το χέρι μου να την πάρω από εκεί.

Το θεμα ειναι τι θα σε βολεψει περισσοτερο στην εφαρμογη πανω σου. Αλλο να εχεις μερος του προσωπου καλλυμενο και αλλο το διπλο.

Επειδη εχω δοκιμασει κατα καιρους και τα δυο ειδη, βρισκω την μικρη πολυ καλυτερη για το οπτικο μου πεδιο. Αυτη βεβαια ειναι προσωπικη αποψη.
Και οι δυο μασκες ειναι πολυ καλες και ελαφριες.

Μιχαλη διαφωνω.
Η 6200 σου δινει καλυτερο οπτικο πεδιο μπροστα σου που εκει ειναι που πρεπει να βλεπεις.
half--face-respirator.jpg

6000-series-half-mask-eu.jpg&boundedSize=310

Για να μην πω για την μεγαλυτερη επιφανεια φιλτραρισματος και τις δυνατοτητες σε φιλτρα.

Κυριάκο καλημέρα,

2 μικρές ερωτήσεις :

1) Ο πωλητής που την πήρες είναι αυτός ? 3M 6200

2) Τα κόκκινα - ροζ φίλτρα (2091) κουμπώνουν απευθείας στην μάσκα χωρίς πλαίσιο?

Για αυτο τονισα οτι ειναι προσωπικη αποψη. Σιγουρα ειναι οτι βολευει τον καθενα.
Εχω φορεσει και τις δυο και εαν με βολευε η διπλη, προφανως δεν θα τσιγκουνευομουν τα λιγα ευρω παραπανω.. :))
Παρεμπιπτοντως η οραση με την μικρη ειναι εξαιρετικη. Και μπροστα και περιφεριακα. Ειναι και πιο ελαφρια.

H μεγαλυτερη επιφανεια φιλτραρισματος δεν ξερω ποσο παραπανω χρησιμη ειναι για ερασιτεχνικο επιπεδο. Για γεωργικες εργασιες, βιομηχανιες βαφης κλπ, σιγουρα.

Κυριάκο καλημέρα,

2 μικρές ερωτήσεις :

1) Ο πωλητής που την πήρες είναι αυτός ? 3M 6200

2) Τα κόκκινα - ροζ φίλτρα (2091) κουμπώνουν απευθείας στην μάσκα χωρίς πλαίσιο?

Ναι και στα δυο Κυριακο.

Μιχαλη φορεσε την μασκα και καθησε στο τραπεζι να κολλησεις με το κολλητηρι.
Εκει θα δεις για το οπτικο πεδιο που λεω.

Επισης προς Θεου δεν εννοησα πως τσιγκουνευτηκες τα 20 ευρω.

Thanks Κυριάκο,

έβαλα παραγγελία.

Θα καταχραστώ το παρόν θέμα να γράψω το σκεπτικό της απόφασης μου για την μάσκα αυτή.

Εδώ και ένα 3μηνο μπήκε στο υπόγειο μου - χώρος εργασιών μου μια συμπαθέστατη γατούλα ή οποία και γέννησε εκμεταλλευόμενη την ανθρώπινη απουσία το διάστημα αυτό.

Μαζί μας έφερε και τους φιλικότατους προς εμένα ψύλλους.
Έτσι λοιπόν το υπόγειο σφραγίστηκε και προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό με φυσικούς τρόπους να νικήσω με φυσικούς τρόπους τα πηδηχτερά βαμπιράκια.

Ένα πολύ ωραίο προϊόν είναι η γη διατόμων που κάνει καλά αποτελέσματα. Είναι σαν ταλκ και το άπλωσα σε όλο το υπόγειο.
Δυστυχώς όμως ενώ ελαχιστοποιήθηκε ο πληθυσμός δεν εξαλείφθηκε οπότε την Κυριακή έφερα ενισχύσεις και τους έκανα χημικό πόλεμο.

Ο άνθρωπος που ήρθε φόραγε αυτή την μάσκα και σε συζήτηση μου είπε τα καλύτερα.

Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσω σε 15 μέρες είναι ότι πρέπει να καθαρίσω την διατομική γη καθώς και όλα τα υπόλοιπα που πλέον είναι ψεκασμένα.

Οπότε η μάσκα στο μυαλό μου ήταν μονόδρομος.

Ο παραπάνω λόγος είναι και ο λόγος που απέχω από τις κατασκευές γιατί τα κέρατα έχουν καθίσει πάνω στα εργαλεία μου. :violent-smiley-030:

Last edited:
Για αυτο τονισα οτι ειναι προσωπικη αποψη. Σιγουρα ειναι οτι βολευει τον καθενα.
Εχω φορεσει και τις δυο και εαν με βολευε η διπλη, προφανως δεν θα τσιγκουνευομουν τα λιγα ευρω παραπανω.. :))
Παρεμπιπτοντως η οραση με την μικρη ειναι εξαιρετικη. Και μπροστα και περιφεριακα. Ειναι και πιο ελαφρια.

H μεγαλυτερη επιφανεια φιλτραρισματος δεν ξερω ποσο παραπανω χρησιμη ειναι για ερασιτεχνικο επιπεδο. Για γεωργικες εργασιες, βιομηχανιες βαφης κλπ, σιγουρα.

Φίλε Μιχάλη έχεις παρατηρήσει άν μέ τό διπλό φίλτρο τής μεγάλης 6000 3Μ ,έν σχέση μέ τό μονό φίλτρο τής μικρής 3200 3Μ έχουν διαφορές ώς πρός τήν άνεση τής εισπνοής-εκπνοής ?

+1000 για την 3μ 6000 τελεια μασκα δεν καταλαβαινεις οτι την φορας και αναπνεεις ανετοτατα!!!