Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 10,613
Μου πετάχτηκε την πρώτη φορά που επεξεργαζόμουν τη σέγα του lidl μόλις την είχα αγοράσει. Ευτυχώς την είχα στο πλάι οπότε εκτοξεύθηκε μακριά μου. Όμως θέλει προσοχή...
Ειπαμε η ηλεκτροσυγκολληση θελει τεχνη, δεν ειναι απλο πραμα. Εγω την εχω παρατησει εδω και αρκετα χρονια και οταν γυρισω στην Ελλαδα θα την χαρισω σε οποιον επιθυμει.
Πρεπει να ξερεις καλα τι υλικο κολλας (ειδος σιδηρου) και τι παχος εχει για να χρησιμοποιησεις τα καταλληλα amber και τα καταλληλα ηλεκτροδια που πρεπει να ειναι παντα φρεσκα. Περα απ'ολα αυτα πρεπει να κατεχεις και την τεχνικη...
Προσωπικα, 3-4 φορες που την εχω χρειαστει τα τελευταια χρονια, εχω χρησιμοποιησει αλλες μεθοδους εξ'ισου αποτελεσματικες αλλα πολυ απλουστερες.
Περαστικα Μητσο, καθε εμποδιο σε καλο γιατι ολο και μαθαινουμε κατι παραπανω)
Δεν μου την δίνεις σε εμένα να την δώσω στον Θείο μου που είναι και μάστορας (ημιεπαγγελματίας)?
Θα την εκτιμήσει δεόντως (είναι πολύ των κατασκευών)!!!![]()
Θα την δωσω σε καποιο μελος που εμπρακτα ασχολειται με κατασκευες, και θα ηθελε να ασχοληθει και με ηλεκτροσυγκολλησεις. Οπως καλη ωρα σε σενα.
Νομιζω οτι μου την εχουν ζητησει ηδη δυο παιδια εκ των οποιων ο ενας αγορασε ηδη. Ο αλλος ειναι ο asotos/vassilis77? Δεν θυμαμαι. Θα τα βρουμε παντως, δεν υπαρχει θεμα.
Μ@λ@κας φιλε Νεκταριε ! ετσι απλα.. γιατι με τα ματια την εχω ξαναπατησει πολλα χρονια πριν! ..και εχω και μασκα αυτοματη (με αισθητηρα).. αλλα λεω θα σκασω με τη μασκα.. και εβαζα ενα γυαλι που δεν κανει δουλεια τελικα.
Ευχαριστω παιδια..
.. ας προσεχα ο λαλακας !
Και μενα ιδρωνουν τα...αυτια μου αλλα τελευταια με τριβεια, δισκοπριονα και γυαλοχαρτιερες τα ακουστικα τα εχω μονιμα φορεμενα. Γυαλια δεν φοραω και μασκα, αλλα δεν εχω βρει ακομη κατι καλο που να μου επιτρεπει να βλεπω χωρις να θολωνουν και να λερωνουν/ γρατζουνανε ευκολα.
Επισης απαραιτητο αξεσουαρ ασφαλειας θεωρω ειναι το ραδιοφωνο. Απο τοτε που το εχω να παιζει μουσικη, ακουγοντας το ή οχι αναλογα το εργαλειο που δουλευω επαψα να αγχωνομαι ή να βιαζομαι οταν κανω μια δουλεια. Θα ελεγε καποιος οτι δυσκολευει την εργασια αποσποντας τη προσοχη, αλλα νομιζω βοηθαει ποιονπολυ στο να εισαι "εκει" καινοχι να ταξιδευει το μυαλο αλλου με συνεπεια επικυνδυνες καταστασεις ή παιδαριωδη λαθη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.