vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
Εγώ θα το καθάριζα και με ένα (αχρησιμοποίητο) πινέλο για βάψιμο.
(Αν και θα περίμενα να είχε ασχοληθεί περισσότερο ο κατασκευαστής με την διαχείριση της σκόνης.)
Μια χαρα ειναι η διαχειριση πριονιδιου. Κατω δεξια στον τροχο, πισω απο την βιδα υπαρχει εξοδος για σκουπα. Την σκουπα ομως την εχω στην Αθηνα...
Εργαλεια καθαρισμου χρησιμοποιησα αυτα που βλεπεις επανω στην βαση. ενα πινελακι, ενα βουρτσακι, ενα φυσητηρι (απαραιτητο) και το σκουπακι μπαταριας. Το κατσαβιδι ειναι για τις 4 αλλενοβιδες της προσοψης.
+++
Νικο, απο την πιεση του νερου εγινε αυτο στο χερι?
Μια χαρα ειναι η διαχειριση πριονιδιου. Κατω δεξια στον τροχο, πισω απο την βιδα υπαρχει εξοδος για σκουπα. Την σκουπα ομως την εχω στην Αθηνα...
Εργαλεια καθαρισμου χρησιμοποιησα αυτα που βλεπεις επανω στην βαση. ενα πινελακι, ενα βουρτσακι, ενα φυσητηρι (απαραιτητο) και το σκουπακι μπαταριας. Το κατσαβιδι ειναι για τις 4 αλλενοβιδες της προσοψης.
Θα διαφωνήσω, εκτός αν έγραφε ότι χρησιμοποιείται μόνο με σκούπα. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Εγώ βλέπω θέμα στον σχεδιασμό.
Για το καθάρισμα, εγώ θα συνέχιζα πάντως...![]()
Σαν καινουργια Μιχαλη. Ανετα τη πουλας για ελαφρος μεταχειρισμενη...
Νικο, ποσα μπαρια πιεση βγαζει? γιατι και γω εξεθεσα χθες το χερι μου στη πιεση του πλυστικου αλλα δεν επαθα τετοια ζημια. Αν και θα την παθαινα νομιζω αν ηταν καθετα.
Αυτό ρε φίλε δεν μπόρεσα να το χωνέψω ποτέ!Με το Karcher έχω καραστρέψει ένα χαλί, το ξυλρισε κυριολεκτικά, κι ένα μήνα πληγή ανοιχτή στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Καθάριζα αρμούς σε πλακόστρωτο με σαγιοναρίτσα ο άρχοντας!
Αυτό ρε φίλε δεν μπόρεσα να το χωνέψω ποτέ!
Έβλεπα μαστόρια στην οικοδομή να δουλεύουν με "κοντοβράκι" και σαγιονάρα,πως διάολο το έκαναν αυτό;;;;;;Και δεν μιλάμε για κάτι απλό πχ. να βάφεις με σαγιονάρα...Ανεβοκαταίβεναν σε σκαλωσιές!
Εγώ πάντως δεν μπορώ καν να "σφίξω μια βίδα" αν δεν φοράω παπούτσια.Εννοείται ότι σε οικοδομή δεν έχω πατήσει ΠΟΤΕ χωρίς να φοράω εργατικά μποτάκια (με σίδερα και σοβαρές σόλες και τα πάντα όλα!),ακόμα κι αν πρόκειται να κάνω light δουλειές,όπως βαψίματα κλπ...
Με το Karcher έχω καραστρέψει ένα χαλί, το ξυλρισε κυριολεκτικά, κι ένα μήνα πληγή ανοιχτή στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Καθάριζα αρμούς σε πλακόστρωτο με σαγιοναρίτσα ο άρχοντας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.