Μαστορευω με Ασφαλεια!

Αφού δεν έπαθες εσύ τίποτα πάλι καλά.

Πολύ προσοχή στις παλέτες και όπως λέει και ο Δημήτρης πέρασμα πρώτα με ανιχνευτή μετάλλων.

Καλημέρα σε όλους! Το μάθαμε κ αυτό! Ο θόρυβος που έκανε η πλάνη ήταν τρομακτικός! Το σπασμένο κομματάκι που πετάχτηκε δεν το έχω βρει ακόμη!

Έχει κανείς υπ'οψιν κάποιον ανιχνευτή μετάλλων σε μικρό μέγεθος και νορμάλ τιμή για αυτή τη χρήση; Ο φόβος για ύπαρξη καρφιών, διχαλων και υπολειμμάτων τους στα παλετοξυλα είναι ο λόγος που δεν τα περνάω με την ηλεκτρική πλάνη, αλλά προτιμώ τον ταινιολειαντήρα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει κανείς υπ'οψιν κάποιον ανιχνευτή μετάλλων σε μικρό μέγεθος και νορμάλ τιμή για αυτή τη χρήση; Ο φόβος για ύπαρξη καρφιών, διχαλων και υπολειμμάτων τους στα παλετοξυλα είναι ο λόγος που δεν τα περνάω με την ηλεκτρική πλάνη, αλλά προτιμώ τον ταινιολειαντήρα.

Eπειδη προκειται για ευκολη ανιχνευση μεταλλου σε ξυλο σε ελαχιστο βαθος, θα σου ελεγα να περιμενεις τον απλο που βγαζει το λιντλ περιπου στα 10 ευρω.

Για αυτη τη χρηση, οποιοςδηποτε φτηνος ανιχνευτης, σαν αυτον του lidl ειναι αρκετος. Μιλαμε για απλη ανιχνευση μεταλλου σε ξυλο σε ελαχιστο βαθος.

Eπειδη προκειται για ευκολη ανιχνευση μεταλλου σε ξυλο σε ελαχιστο βαθος, θα σου ελεγα να περιμενεις τον απλο που βγαζει το λιντλ περιπου στα 10 ευρω.
Αυτος ομως δεν ειχε σχολιασει ανρητικα εδω μεσα οτι δεν λειτουργει σωστα και τον ειχαν επιστρεψει;

Αυτος ομως δεν ειχε σχολιασει ανρητικα εδω μεσα οτι δεν λειτουργει σωστα και τον ειχαν επιστρεψει;

Θεωρητικα ολοι οι ανιχνευτες εχουν θεμα και για ολους μπορεις να πεις οτι δεν λειτουργουν σωστα.
Δεν υπαρχει ο τελειος ανιχνευτης, ακομα και αυτοι με την τεχνολογια 'radar' δεν ειναι τελειοι. Εχω τον δεκαβολτο bosch με τετοια τεχνολογια και δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απο τους νορμαλ μπλε bosch.

Η αποψη μου ειναι οτι για τις παλετες, ο φτηνοτερος ανιχνευτης θα κανει μια χαρα δουλεια.

Έχω έναν stanley του δεκάευρου, τον είχα πάρει για να εντοπίσω κάποιες γραμμές στους τοίχους του σπιτιού, δουλεύει μεν, με αποκλίσεις δε. Θα το τσεκάρω και σε κάποιο παλετόξυλο. Τα καρφιά πιστεύω ότι θα τα πιάνει, για τα κομματάκια από σπασμένα συρραπτικά δεν ξέρω...

παιδια μια που η γνωστη μασκα απο τον κινεζο ειναι σε προσφορα,.
https://www.banggood.com/DANIU-6200...espirator-Mask-p-955917.html?rmmds=mywishlist

με τι φιλτρα καλυπτομαι απο σκονη, και με τι απο οργανικους διαλυτες?
μηπως αυτα? (αν δεν κανω λαθος συμπεριλαμβανονται στο πακετο της μασκας)
https://www.banggood.com/6001CN-Fil...-Double-Gas-Mask-p-962858.html?rmmds=category

Παιδιά καλησπέρα,
θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής. Θέλω να πάρω ένα μικρό γωνιακό τροχό 125mm για μόνιμη χρήση μόνο με συρματόβουρτσα σαν την παρακάτω για τρίψιμο σκουριασμένων γεωργικών εργαλείων. Πόσα watt θα προτείνατε να είναι ο τροχός και πόσες στροφές;
Ποτηροειδής βούρτσα, ανοξείδωτη

Αν μου επιτρέπεται ΚΑΙ μάσκα ή προσωπίδα σκόνης οπωσδήποτε!
Έχει βασανιστεί κόσμος κ κοσμάκης από την εργασία αυτή.

Μια και επεσα επανω να συμπληρωσω και γαντια και μακρυ παντελονι, γιατι πεταγονται τα συρματα απο την πλεκτη και ξαφνικα ανακαλυπτεις οτι αυτο που κυλαει στα χερια ή στα ποδια,
δεν ειναι ιδρωτας αλλα ποταμι αιμα απο την φλεβα που εχει καρφωσει το συρμα.
Οταν νοιωσεις κουραση ΣΤΑΜΑΤΑΣ, γιατι η καμπανα στον τροχο ειναι πολυ κουραστικη.
Αυτα απο καποιον που δεν τα τηρουσε ποτε, και εχει παθει για να μαθει, και δοξα τω Θεο ειναι αρτιμελης ακομα.

Απάντηση: Re: Μαστορευω με Ασφαλεια!

Μια και επεσα επανω να συμπληρωσω και γαντια και μακρυ παντελονι, γιατι πεταγονται τα συρματα απο την πλεκτη και ξαφνικα ανακαλυπτεις οτι αυτο που κυλαει στα χερια ή στα ποδια,
δεν ειναι ιδρωτας αλλα ποταμι αιμα απο την φλεβα που εχει καρφωσει το συρμα.
Οταν νοιωσεις κουραση ΣΤΑΜΑΤΑΣ, γιατι η καμπανα στον τροχο ειναι πολυ κουραστικη.
Αυτα απο καποιον που δεν τα τηρουσε ποτε, και εχει παθει για να μαθει, και δοξα τω Θεο ειναι αρτιμελης ακομα.

Επανήλθες δριμύτερος κ μ αρέσει πολύ αυτό.

Με ασφαλεια λεμε και κυριως να τηρουμε τις οδηγιες χρησης.
Η ιδιοκτατασκευη μου, της πλανης δεν εχει οδηγιες αλλα αψηφησα τις συστασεις για τη μή χρηση της σε μικρα τεμαχια.
Στην αρχη προσπαθησα να περασω καποια κομματια αλλα λογω τυχης πχ δεν ειχα θεμα σχετικο με την ασφαλεια.
Σημερα προσπαθησα να περασω να τακο παλετας. Στη πρωτη κλωτσισε χωρις σημαντικο αντικτυπο. Στο δευτερο περασμα, περασε αερας οποτε πηγα για τριτη και εφαγα κλωτσια για πεναλτυ!

Τωρα εχω ενα πρησμενο αντιχειρα που δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτα!
Οποτε μπορω να πω πως το τεμαχιο ξυλου προς πλανισμα πρεπει να ειναι τουλαχιστον διπλασιο του ανοιγματος του χωρου των μαχαιριων. Λοιποι κανονες χρησης και μετρων προστασιας εξυπακουεται πως ισχυουν