´ή με ανιχνευτή μετάλλων ή με ένα δυνατό μαγνήτη από παλιό ηχείο....
Έχει κανείς υπ'οψιν κάποιον ανιχνευτή μετάλλων σε μικρό μέγεθος και νορμάλ τιμή για αυτή τη χρήση; Ο φόβος για ύπαρξη καρφιών, διχαλων και υπολειμμάτων τους στα παλετοξυλα είναι ο λόγος που δεν τα περνάω με την ηλεκτρική πλάνη, αλλά προτιμώ τον ταινιολειαντήρα.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει κανείς υπ'οψιν κάποιον ανιχνευτή μετάλλων σε μικρό μέγεθος και νορμάλ τιμή για αυτή τη χρήση; Ο φόβος για ύπαρξη καρφιών, διχαλων και υπολειμμάτων τους στα παλετοξυλα είναι ο λόγος που δεν τα περνάω με την ηλεκτρική πλάνη, αλλά προτιμώ τον ταινιολειαντήρα.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτος ομως δεν ειχε σχολιασει ανρητικα εδω μεσα οτι δεν λειτουργει σωστα και τον ειχαν επιστρεψει;Eπειδη προκειται για ευκολη ανιχνευση μεταλλου σε ξυλο σε ελαχιστο βαθος, θα σου ελεγα να περιμενεις τον απλο που βγαζει το λιντλ περιπου στα 10 ευρω.
Αυτος ομως δεν ειχε σχολιασει ανρητικα εδω μεσα οτι δεν λειτουργει σωστα και τον ειχαν επιστρεψει;
Παιδιά καλησπέρα,
θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής. Θέλω να πάρω ένα μικρό γωνιακό τροχό 125mm για μόνιμη χρήση μόνο με συρματόβουρτσα σαν την παρακάτω για τρίψιμο σκουριασμένων γεωργικών εργαλείων. Πόσα watt θα προτείνατε να είναι ο τροχός και πόσες στροφές;
Ποτηροειδής βούρτσα, ανοξείδωτη
Αν μου επιτρέπεται ΚΑΙ μάσκα ή προσωπίδα σκόνης οπωσδήποτε!
Έχει βασανιστεί κόσμος κ κοσμάκης από την εργασία αυτή.
Μια και επεσα επανω να συμπληρωσω και γαντια και μακρυ παντελονι, γιατι πεταγονται τα συρματα απο την πλεκτη και ξαφνικα ανακαλυπτεις οτι αυτο που κυλαει στα χερια ή στα ποδια,
δεν ειναι ιδρωτας αλλα ποταμι αιμα απο την φλεβα που εχει καρφωσει το συρμα.
Οταν νοιωσεις κουραση ΣΤΑΜΑΤΑΣ, γιατι η καμπανα στον τροχο ειναι πολυ κουραστικη.
Αυτα απο καποιον που δεν τα τηρουσε ποτε, και εχει παθει για να μαθει, και δοξα τω Θεο ειναι αρτιμελης ακομα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.