Με ασφαλεια λεμε και κυριως να τηρουμε τις οδηγιες χρησης.
Η ιδιοκτατασκευη μου, της πλανης δεν εχει οδηγιες αλλα αψηφησα τις συστασεις για τη μή χρηση της σε μικρα τεμαχια.
Στην αρχη προσπαθησα να περασω καποια κομματια αλλα λογω τυχης πχ δεν ειχα θεμα σχετικο με την ασφαλεια.
Σημερα προσπαθησα να περασω να τακο παλετας. Στη πρωτη κλωτσισε χωρις σημαντικο αντικτυπο. Στο δευτερο περασμα, περασε αερας οποτε πηγα για τριτη και εφαγα κλωτσια για πεναλτυ!
Τωρα εχω ενα πρησμενο αντιχειρα που δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτα!
Οποτε μπορω να πω πως το τεμαχιο ξυλου προς πλανισμα πρεπει να ειναι τουλαχιστον διπλασιο του ανοιγματος του χωρου των μαχαιριων. Λοιποι κανονες χρησης και μετρων προστασιας εξυπακουεται πως ισχυουν
Yπαρχει περιπτωση να την ειχες αποθηκευσει ατσαλα και να παραμορφωθηκε το καλουπι της μασκας?
Απο την αρχη δεν ειχε καλη εφαρμογη Κωστα?
ναι...αλλα δεν φαινεται κατι να ειναι λαθος.
αναρωτιεμαι αν ολες οι μασκες δεν ειναι 100% αεροστεγεις και μηπως το παραψαχνω
για να την μεγαλωσει! χαχαχα...
Ανοιξα σημερα την πριονοκορδελα DeWalt να την καθαρισω και πανω που καθαριζα τα πριονιδια με ενα πινελο, επεσε μια βιδα με τη ροδελα της!!
Ηταν μια βιδα που στερεωνε την επιφανεια κοπης και πρεπει (σιγουρα δηλαδη) να μην ειχε βιδωθει καλα απο το εργοστασιο. Αυτη που δειχνω στη φωτο.
Ειμαι πολυ τυχερος που η βιδα επεσε κατα το καθαρισμα, που σημαινει οτι ηταν εντελως ξεβιδωτη και ηταν θεμα χρονου να επεφτε απο τους κραδασμους.
Εαν επεφτε πανω στην τροχαλια κατα την λειτουργια, ηταν πιθανο ακομα να σφηνωσει αναμεσα στην τροχαλια την κορδελα και το μεταλλικο πλαισιο!
Στην καλυτερη περιπτωση θα εσβηνα το εργαλειο χωρις επιπλοκες, στην χειροτερη μπορει να στραβωνε ο αξονας. Αντε μετα να αποδειξεις εργοστασιακη αμελεια.
Τωρα ο λογος που το ποσταρω εδω ειναι οτι καμμια φορα καποια αντιστοιχα εργαλεια (εκτος απο τα μερη που συναρμολογεις ο ιδιος) πρεπει να ελεγχονται οσο ειναι δυνατον καλυτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.