Μαστορευω με Ασφαλεια!

Λοιπόν,σας έχω το σενάριο έτοιμο:Παρέλαβε το saw stop,το έκανε εφφέ στους κολλητούς του στην pub,αυτοί δεν το πίστευαν και πήγαν όλοι μαζί μετά απο 30 μπύρες έκαστος στο εργαστήριό του για επίδειξη.Εκεί λοιπόν του είπαν "Κολώνεις να βάλεις το πουλί σου", αυτός τα πήρε στο κρανίο με τους μ@λάκες που έμπλεξε,έβαλε το πουλί του πολύ σίγουρος για το γ@μάτο μηχάνημα που ψώνισε,και το saw stop...δεν δούλεψε!!!

Θεός...

Σήμερα έβαψα ένα μαδέρι με teak oil κατά τις 3 σε κλειστό χώρο χωρίς μάσκα.Έκτοτε είμαι άρρωστος με πονοκέφαλο και ναυτία.Ποτέ πια χωρίς μάσκα...

Νίκο βρωμάει ο τόπος 3Μ ρε συντεκνεεεεεεεεεε!!!!!!!

Προσοχη με τα παλμικα κατσαβιδια! Ειναι εργαλεια του διαβολου!
:grandpa:

Torx 4x40

Αυτοβιδωθηκα.
Οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο χρονος.
Κραταγα κοντρα δυο μελαμινες (τι αλλο) και βιδωνα, τη πρωτη φορα στραβωσε στο βιδωμα. Την βγαζω και τη ξαναβιδωνω και τσουπ απο πισω πηρα και το δαχτυλο!
Ευτυχος (?) δεν το τραβηξα, το δαχτυλο, πριν ξεβιδωσω οποτε νομιζω γλυτωσα τα χειροτερα! Δηλαδη ποσο χειροτερα που γεμισα το τοπο αιματα και εψαχνα στο φαρμακειο να βρω που στο καλο ειναι οι γαζες!
Καλο το φαρμακειο στο εργαστηριο αλλα αυτη η πληθωρα ειδων και λιγο το το βιαστηκο της υποθεσης προκαλεσε καθυστερηση στη περιθαλψη. Τρομος δεν υπηρξε, ευτυχος, αλλα πονος...
Τελος παντων δεν χρειαστηκε να τρεχω στα ΤΕΠ. (Δεν μου επιτρεπετε αλλωστε).

Προσοχη με τα παλμικα κατσαβιδια! Ειναι εργαλεια του διαβολου!
:grandpa:

Torx 4x40

Αυτοβιδωθηκα.
Οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο χρονος.
Κραταγα κοντρα δυο μελαμινες (τι αλλο) και βιδωνα, τη πρωτη φορα στραβωσε στο βιδωμα. Την βγαζω και τη ξαναβιδωνω και τσουπ απο πισω πηρα και το δαχτυλο!
Ευτυχος (?) δεν το τραβηξα, το δαχτυλο, πριν ξεβιδωσω οποτε νομιζω γλυτωσα τα χειροτερα! Δηλαδη ποσο χειροτερα που γεμισα το τοπο αιματα και εψαχνα στο φαρμακειο να βρω που στο καλο ειναι οι γαζες!
Καλο το φαρμακειο στο εργαστηριο αλλα αυτη η πληθωρα ειδων και λιγο το το βιαστηκο της υποθεσης προκαλεσε καθυστερηση στη περιθαλψη. Τρομος δεν υπηρξε, ευτυχος, αλλα πονος...
Τελος παντων δεν χρειαστηκε να τρεχω στα ΤΕΠ. (Δεν μου επιτρεπετε αλλωστε).

Περαστικά, ταχεία ανάρρωση............
Να προσέχεις.

Ooooops.... πόνεσε αυτό. Πρόσεχε μάστορα, όπως λές όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος.

Να προσέχεις ...Περαστικά -bye-
Αφού ξέρεις ότι τα πχιοτικά εργαλεία είναι δυνατά και επικίνδυνα :flipout:

Περαστικά καί ταχεία ανάρρωση Νεκτάριε,καί προσοχή όλοι μας.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια πού λένε,αλλά υπερβάλλων ζήλο μελαμίνη καί παλμικό.

Οχι ρε συ...........Το καλο το δακτυλο............Χαθηκε να τρυπησεις ενα αλλο..........Περαστικα και καλη επαναφορα της λειτουργικοτητας του σου ευχομαι!!!!!!

Άμα του τη βιδώσει, τα κάνει μπάχαλο ο Νεκτάριος (ισχύει και αντιστρόφως).

Περαστικά σου βρε!

Καλησπέρα έχω 2 μάσκες μια με γυαλιά και μια χωρίς , κλώνους 3M
0b1419824574bd924540461aed02
, επειδή ο άνθρακας που έχει μέσα δεν μου χρειάζεται γιατί βάφω ελάχιστα και εκτός από αυτό μετά από λίγο καιρό χάνει τις ιδιότητές του , αυτό που θέλω είναι προστασία από την σκόνη , έχω αδειάσει τον άνθρακα από μέσα , στις 2 εκτεθειμένες πλευρές βάζω λεπτά φίλτρα σκόνης , η ερώτηση είναι με τι υλικό γεμίζω το κενό που άφησε ο άνθρακας ???