Μαστορευω με Ασφαλεια!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευτυχως που ειναι ρευματος το parkside.

07259565e2e62a6fda8d9bb32668898d.jpg

Δεν υπαρχει αυτο,απο την μια πεφτεις κατω απο τα γελια και απο την αλλη σκεφτεσαι ρε μπας και δεν κανει πλακα;

Last edited by a moderator:
Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κοπη μεταλλων και σωληνων γινονται με μεγαλυτερη ασφαλεια και εξισου γρηγορα με μια σπαθοσεγα και μια καλη λαμα μεταλλου.

Παίδες σε αυτά τα βατ να κλειδώνει ο διακόπτης σε γωνιακό είναι φονικό . Προσωπικά με έσωσε ο διακόπτης που δεν κλειδώνει .
Έκοβα σωλήνα φ80 μηκους 2 μέτρων σε ένα μπιτσμπαρ , περνάει ένας γνωστός και θέλοντας να βοηθήσει μου πάτησε με το πόδι την μια άκρη του σωλήνα για μεγαλύτερη σταθερότητα χωρίς να τον αντιληφθώ (προθυμία να βοηθήσει αλλά εγκληματική άγνοια) . Το αποτέλεσμα , σωλήνας και τροχός εκτοξεύτηκαν στα 2 μέτρα ..

.
Πως μηδενιζεις την πιθανοτητα να κλωτσησει ο τροχος,η να γινει 1000 κομματια καποιος δισκος που χτυπηθηκε/επεσε πριν τον αγορασουμε;

Έτσι όπως το έγραψες αναρτήθηκα αν απευθύνεσαι σε κάποιον και δεν είδα να έχει γραφτεί κάτι τέτοιο από κανένα.

Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

για τον σιδερα, για τον υδραυλικο κλπ ενα απο τα επικινδυνα εργαλεια ειναι ο τροχος. Για τον ξυλουργο ειναι η κορδελα. Αναλογικα οι ερασιτεχνες χρησιμοποιουν περισσοτερο τον τροχο και ετσι θεωρειται πιο επικινδυνος.
Και τα αυτοκινητα και οι μοτοσικλετες ειναι παρα πολυ επικινδυνα αλλά τα χρησιμοποιουμε.
Οταν πραγματοποιουμε μια εργασια πρεπει να ειμαστε προσηλωμενοι σε αυτο που κανουμε και βεβαια να εχουμε τα καταλληλα προστατευτικα.

Και 500βατ να ειναι θελει την ιδια προσοχη.

ΠΑΝΤΑ ΜΑΣΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣϴΕΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συμπληρώνω ... Αυτό με τον προφυλακτήρα ρε παιδι μου λες και δαγκώνει και είναι πολλοί που τον βγάζουν.

Απάντηση: Re: Μαστορευω με Ασφαλεια!

Συμπληρώνω ... Αυτό με τον προφυλακτήρα ρε παιδι μου λες και δαγκώνει και είναι πολλοί που τον βγάζουν.

Οντως εχεις απολυτο δικιο παρολο που ο προφυλακτηρας τρωει χρονο για το βγαλε/βαλε πρεπει να υπαρχει πανω στο εργαλειο....!!!

P5250033.jpg
Ανεβηκα στον παραπανω παγκο να αλλαξω μια λαμπα στο εργαστηριο και ιδου τα αποτελεσματα !! ο παγκος ειναι tactix .

Ω βρε φιλε, ελπιζω να μην χτυπησες!!

Ο παγκος αντεχει 100 κιλα μαξιμουμ που προφανως κατανεμονται ισομερως, 50 κιλα σε καθε σιαγωνα.
Εσυ προφανως πατησες εστω και στιγμιαια περισσοτερο στο ενα σανιδακι, με ολο σου το βαρος, και ετσι εγινε το κακο.

View attachment 162474
Ανεβηκα στον παραπανω παγκο να αλλαξω μια λαμπα στο εργαστηριο και ιδου τα αποτελεσματα !! ο παγκος ειναι tactix .

Συ καλα εισαι?:flipout:
Πως και το διανοηθηκες οτι θα σε αντεξει αυτο το μπαμπου-παγκακι?

καλα ειμαι χαχα νεκ !! ε ελεγα θα αντεξει δεν ειμαι και πολυ βαρυς ,78 κιλα ειμαι.
+++
θαναση σωστα ηταν tactix απλα νομιζα οτι ειχα διαβασει οτι αντεχει 75 κιλα και λεω θα με αντεξει .
Μιχαλη καλα ειναι τα σκαλοσκαμπο!

Τυχερος εισαι, μπραβο!

78 κιλα εισαι, αλλα αν πατησες, εστω στιγμιαια στο ενα σανιδακι, αυτο ειναι ηδη ~60% υπερβαση του οριου της αντοχης του παγκου :))
Aσε που αν ανεβηκες με φορα η υπερβαση γινεται μεγαλυτερη :))

θαναση σωστα ηταν tactix απλα νομιζα οτι ειχα διαβασει οτι αντεχει 75 κιλα και λεω θα με αντεξει .
Μιχαλη καλα ειναι τα σκαλοσκαμπο!

To περιμενω να μου ερθει αυριο απο το Jumbo το σκαλοσκαμπω, κοιτα συμπτωση! Το θελω για το εργαστηριο, να μην ανεβαινω σε παλετες και σε καρεκλες :)
https://www.e-jumbo.gr/organosi-spi...laplon-chriseon/skala-metalliki-0-85-m_327227

σωστα Μιχαλη μαλλον εβαλα βαρος σε ενα σανιδακι ,πανω ημουν κανα δυο λεπτα πριν σπαση.
μμ μαλλον ειναι χρησιμο το σκαλοσκαμπο ,αλλωστε ανεβηκα στον παγκο γιατι βαρεθηκα να βγαλω την σκαλα.