το κρανος το φορας μονο και μονο μη σου πεσει τιποτα στο κεφαλι, δεν προσφερει τιποτ' αλλο!ΚΡΑΝΟΣ ΓΑΝΤΙΑ ΜΠΟΤΕΣ.
Μ Α Π !!!!!!!!!!!!!
Ειναι σαν να οδηγας χωρις κρανος και να σου φταιει η μηχανη αν σπασεις το κεφαλι σου.
Μάλλον αστειεύσαι...!!!το κρανος το φορας μονο και μονο μη σου πεσει τιποτα στο κεφαλι, δεν προσφερει τιποτ' αλλο!
Τι να κανει ενα κρανος απεναντι στη λαμα ρε Κυρ, ειδικα η σιτα και το πλεξι? μονο γαντια και παπουτσια παρεχουν προστασια απο την λαμαΘες να πεις πως ειναι καλυτερο να σε βρει με γυμνο το κεφαλι απο το να φορας κρανος με σιτα η πλεξιγκλας μπροστα.
διαβασες τι εγραψα? μαλλον δεν καταλαβες!Μάλλον αστειεύσαι...!!!
Τα κεφάλι είναι το Α και το Ω στην προφύλαξη...
Πόσα και πόσα ατυχηματα κατα την εργασια έχουν γίνει χωρίς κράνος...
Ειδικά στην περίπτωση κοπης δέντρων θεωρείται πιο δεδομένο από τα γάντια στα χέρια η οτιδηποτε αλλο...
Περαστικά Θανάση! Τώρα παιδιά με την συγκομιδή της ελιάς πολύ προσοχή.Αμα δεν σε θελει αυτα συμβαινουν … ενω φοραω συνεχως γυαλια προστασιας, την προηγουμενη Παρασκευη κατι μου μπηκε στο ματι. Μετα απο ενοχλησεις, τη Δευτερα πηγα στον οφθαλμιατρο και μου εδωσε ενα κορτιζονουχο κολλυριο γιατι ειχα φλεγμονη. Ολα μια χαρα … Τεταρτη πρωι ημουν jet, αλλά επρεπε να συνεχισω το κολλυριο μεχρι και σημερα.
Ομως το βραδι της Τεταρτης, μου περασε μεσα απο το ματι ενα φυλλο απο λουλουδι που κρεμοταν και στο ημιφως δεν το ειδα καν. Πεμπτη σχεδον ολα καλα … αλλά σημερα το πρωι μου θολωσε το ματι. Ξαναπαω στον οφθαλμιατρο και μου λεει πετυχες τζακ ποτ. 3 σκισιματακια στο ματι τα οποια επιδεινωθηκαν απο το κορτιζονουχο κολλυριο!!!!. Μου εδωσε αλλα 3 σκευασματα και συνεχιζω….
View attachment 204811
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.