Μαστορευω με Ασφαλεια!

Έχω ξαναβάλει ένα αντίστοιχο στο παρελθόν.
Τώρα νομίζω βρήκα το δικό μου!
Όταν επιστρέψω σπίτι θα το κοιτάξω να ξεκινήσω επιστροφή.
Είχα στο νού μου τη μία φορά που το χρησιμοποίησα και δεν άγγιξα καθόλου τα μεταλλικά μέρη για παν ενδεχόμενο.

αυτό έχω

Το έχω και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές με πολύ καλά αποτελέσματα, από την ταχύτητα της επισκευής και το γεγονός ότι δεν κάνει ούτε 20E. Δεν ξέρω αν το δικό μου που είναι άλλη παρτίδα έχει τα προαπαιτούμενα, αν και δεν αξίζει να ρισκάρει κάποιος τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

Η τιμη ειναι απιστευτα χαμηλη πλεον στην Ελλαδα, ακομα πιο χαμηλη και απο πριν λιγα χρονια που κοστιζαν περιπου 10-12 ευρω.
Μακαρι ολοι οι εισαγωγεις να περιοριζαν το περιθωρειο κερδους τους (γυρω στο 100% οχι χαμηλοτερα) και να ψωνιζαμε απο Ελλαδα, εστω και με τα μεταφορικα.

Παντως για τα πιστολακια συγκολλησης πλαστικων, υπαρχουν και τα μπαταριας τα οποια εχουν ακριβως τον ιδιο χρονο προθερμανσης με τα ηλεκτρικα.
Λιγο πιο ακριβα, αλλα αξιζουν σιγουρα. Απο τοτε που αγορασα το μικρο μπαταριας, δεν εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα το αβολο ρευματος.

Μάστορες τα φώτα σας .
Έχω χάσει την μάσκα μου και δεν την παλεύω με μιας χρήσης λόγω κόστους.
Δεν θέλω να πάρω την ίδια, μάρκας climax καθώς όπως και της 3Μ που είχα, δεν με βόλεψαν σε πολύωρη εργασία και ως βάρος με τα φίλτρα και ως υδρωτα που δημιουργούν.
Φυσικά ο σπιούνος το κινητό μου ακούει και χωρίς να έχω κάνει κάποια αναζήτηση μου πετάει διαφημίσεις αυτής της εταιρείας.
Base camp .
Έχει πάρει κανένας; Βλέπω θετικά reviews ακόμη και από Έλληνες στο youtube .
Σκέφτομαι να πάρω αυτό το βασικό μοντέλο.

Για να ειμαι ειλικρινης καμια μασκα ενσωματωμενου φιλτρου δεν μπορει να συγκριθει ως προς την αποδοση και την ποιοτητα ενος αποσπωμενου ειδικου φιλτρου..
Η συγκεκριμενη φαινεται καλη απο οσο διαβασα και εχει αρκετα φιλτρα στρωσεων...

Αν μιλαμε για σκονη πουδρας ξυλου που ειναι πολυ ψιλη δεν γνωριζω πως θα συμπεριφερθει..σε αλλες σκονες πιο χοντροκοκες θα κανει μαλλον δουλεια..
Παρε μια για δοκιμη...

Για να ειμαι ειλικρινης καμια μασκα ενσωματωμενου φιλτρου δεν μπορει να συγκριθει ως προς την αποδοση και την ποιοτητα ενος αποσπωμενου ειδικου φιλτρου..
Η συγκεκριμενη φαινεται καλη απο οσο διαβασα και εχει αρκετα φιλτρα στρωσεων...

Αν μιλαμε για σκονη πουδρας ξυλου που ειναι πολυ ψιλη δεν γνωριζω πως θα συμπεριφερθει..σε αλλες σκονες πιο χοντροκοκες θα κανει μαλλον δουλεια..
Παρε μια για δοκιμη...
Εμ εκεί είναι το ζουμί. Πως θα ανταπεξέλθει σε "πουδρα" κεδρου και εβενου που είμαι αλλεργικός. Βλέπω πάντως αρκετούς ξυλουργός να την δοκιμάζουν.
Είχα πάρει την μάσκα 17€ και είχα δώσει 20€ για καλό φίλτρο που χρησιμοποιουσα και βάψιμο με πιστόλι.
Αφού ο πωλητής με κοιτούσε περίεργα και με ρώτησε τι το θέλω αυτό το φίλτρο. Αντέχει σε καπνογονα και χημικά

Αν δεν την βρω την μάσκα μέχρι την Δευτέρα θα πάρω μια για δοκιμη .

Πολυ ενδιαφερουσα αυτη η μασκα καθως βλεπω οτι ειναι βαθμολογημενη με τον ανωτατο βαθμο προστασιας (FF) P3!!
Aν εχει και καλη εφαρμογη τοτε φαινεται ιδανικη για ξεκουραστη πολυωρη εργασια, μιας και ειναι πολυ ελαφρια.

Αν δεν ειχα ηδη βαπορισιες μασκες με πολλα εναλλαξιμα φιλτρα, σιγουρα θα την δοκιμαζα!

Μάστορες τα φώτα σας .
Έχω χάσει την μάσκα μου και δεν την παλεύω με μιας χρήσης λόγω κόστους.
Δεν θέλω να πάρω την ίδια, μάρκας climax καθώς όπως και της 3Μ που είχα, δεν με βόλεψαν σε πολύωρη εργασία και ως βάρος με τα φίλτρα και ως υδρωτα που δημιουργούν.
Φυσικά ο σπιούνος το κινητό μου ακούει και χωρίς να έχω κάνει κάποια αναζήτηση μου πετάει διαφημίσεις αυτής της εταιρείας.
Base camp .
Έχει πάρει κανένας; Βλέπω θετικά reviews ακόμη και από Έλληνες στο youtube .
Σκέφτομαι να πάρω αυτό το βασικό μοντέλο.

H 3m έχει διάφορα φίλτρα. Αυτού του τύπου έχουν σχεδόν μηδενικό βάρος. Εδώ όλες οι επιλογές για φίλτρα.
Το θετικό είναι ότι έχεις μια μάσκα για όλες τις δουλειές και απλά αλλάζεις φίλτρα αν προκύψει άλλη δουλειά πχ ηλεκτροκόλληση ή καθαρισμός με χημικά. Επίσης, βρίσκεις φίλτρα σε ποικιλία και σε πολλά μαγαζιά.
To αρνητικό είναι η τιμή για τη μάσκα αλλά καταλαβαίνω έχεις ήδη μία.

Σχετικά με το φρεζάκι, πολύ μου άρεσε η κατασκευή και το τελικό αποτέλεσμα με τη γέφυρα της κιθάρας τέλειο- ρησπέκτ (y) .
Ευχαριστώ και για το λινκ, το δεύτερο τραπέζι δεν το είχα υπόψη και φαίνεται καλό. Για τις στροφές που γράφεις, προφανώς μόνο ψηλές στροφές, μικρό φρεζάκι και ρηχά περάσματα.

H 3m έχει διάφορα φίλτρα. Αυτού του τύπου έχουν σχεδόν μηδενικό βάρος. Εδώ όλες οι επιλογές για φίλτρα.
Το θετικό είναι ότι έχεις μια μάσκα για όλες τις δουλειές και απλά αλλάζεις φίλτρα αν προκύψει άλλη δουλειά πχ ηλεκτροκόλληση ή καθαρισμός με χημικά. Επίσης, βρίσκεις φίλτρα σε ποικιλία και σε πολλά μαγαζιά.
To αρνητικό είναι η τιμή για τη μάσκα αλλά καταλαβαίνω έχεις ήδη μία.

Σχετικά με το φρεζάκι, πολύ μου άρεσε η κατασκευή και το τελικό αποτέλεσμα με τη γέφυρα της κιθάρας τέλειο- ρησπέκτ (y) .
Ευχαριστώ και για το λινκ, το δεύτερο τραπέζι δεν το είχα υπόψη και φαίνεται καλό. Για τις στροφές που γράφεις, προφανώς μόνο ψηλές στροφές, μικρό φρεζάκι και ρηχά περάσματα.

Το πρόβλημα με την climax και την 3m δεν ειναι τα φίλτρα. Μάλιστα απο εκείνα τα ροζ είχα πάρει αρκετά.
Είναι το υλικό τους; Είναι ο τρόπος που αναπνέω; Χάλασαν οι βαλβίδες τους; Δημιουργεί υγρασία εσωτερικά και ήθελε άμεσο καθάρισμα μετά που την έβγαζα γιατί οποία σκόνη καθόταν μέσα γινόταν λάσπη και ήθελε πλύσιμο πριν από κάθε χρήση. Σε βαθμό που έβαζα και μάσκα μιας χρήσης εσωτερικά .
Επίσης αγόρασα την climax λογω κοστους . Είχε μονο φίλτρο που το έβρισκα εύκολα .

Λόγω ανάγκης χτες δούλεψα με μάσκα μιας χρήσης και από πάνω εκείνες τις υφασμάτινες που μας έμειναν από τον κορονωιο και δεν κατάλαβα ούτε μυρωδιά από τα ξύλα. Αλλά μόλις άνοιξα το διαλυτικό νιτρου ήρθε τρελή μαστούρα . Μάλλον θα πάρω μια από αυτές για δοκιμη μιας και το 95% των εργασιών είναι τρίψιμο κόψιμο ξύλων και μια climax για το βάψιμο που δεν θα προλαβαινω να υδρωσω.

Καλημέρα σας, στη συνέχεια των παραπάνω σχολίων για μάσκες κλπ, έχετε να προτείνετε κάποια μάσκα για ψεκασμό φυτοφαρμάκων και λοιπών ουσιών στον κήπο;
Η χρήση της θα είναι εποχιακή και ¨οικιακή", δηλ. δεν ασχολούμαι επαγγελματικά

Πως θα ανταπεξέλθει σε "πουδρα" κεδρου και εβενου που είμαι αλλεργικός. Βλέπω πάντως αρκετούς ξυλουργός να την δοκιμάζουν.

Όταν μπαίνει ο παράγοντας αλλεργία ( είτε στο ανώτερο είτε στο κατώτερο αναπνευστικό), δυστυχώς είναι μονόδρομος η επιλογή καλής μάσκας αλλά το κυριότερο καλών φίλτρων.
Ακόμα και μια απλή αλλεργική ρινίτιδα, δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μελλοντικά. Επίσης, οτιδήποτε μας προκαλεί δύσπνοια έχει σαν αποτέλεσμα και την γρήγορη κόπωση.
Πχ αυτά σου δίνουν την δυνατότητα ελέγχου της εφαρμογής της μάσκας στο πρόσωπο. Δηλαδή να μην περνάει και αέρας κατά την εισπνοή.
Το κόστος είναι υψηλό μεν, αλλά πιθανότατα να μην έχει σημαντική διαφορά από κάποια που απαιτούν συχνή αλλαγή.

Καλημέρα σας, στη συνέχεια των παραπάνω σχολίων για μάσκες κλπ, έχετε να προτείνετε κάποια μάσκα για ψεκασμό φυτοφαρμάκων και λοιπών ουσιών στον κήπο;
Η χρήση της θα είναι εποχιακή και ¨οικιακή", δηλ. δεν ασχολούμαι επαγγελματικά

Αν μιλάς για χημικά φυτοφάρμακα, η απλή μάσκα δεν μας καλύπτει. Για τα "οικολογικά" ότι σου προτείνει ο γεωπόνος.

• Like
Reactions: tom152 and Th.ARvan
Όταν μπαίνει ο παράγοντας αλλεργία ( είτε στο ανώτερο είτε στο κατώτερο αναπνευστικό), δυστυχώς είναι μονόδρομος η επιλογή καλής μάσκας αλλά το κυριότερο καλών φίλτρων.
Ακόμα και μια απλή αλλεργική ρινίτιδα, δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μελλοντικά. Επίσης, οτιδήποτε μας προκαλεί δύσπνοια έχει σαν αποτέλεσμα και την γρήγορη κόπωση.
Πχ αυτά σου δίνουν την δυνατότητα ελέγχου της εφαρμογής της μάσκας στο πρόσωπο. Δηλαδή να μην περνάει και αέρας κατά την εισπνοή.
Το κόστος είναι υψηλό μεν, αλλά πιθανότατα να μην έχει σημαντική διαφορά από κάποια που απαιτούν συχνή αλλαγή.
Αυτά είναι συμβατά με την 3Μ ή θέλουν αυτή τη μασκα;

Αυτά είναι συμβατά με την 3Μ ή θέλουν αυτή τη μασκα;

Ήταν τυχαίο το παράδειγμα και δεν γνωρίζω την συμβατότητα. Ίσως γνωρίζουν εδώ.