Μαστορευω με Ασφαλεια!

Αυτά τα λεπτά λάστιχα τα είχε και η 3m και η climax και μου κόπηκαν και τα έραψα ξανά. Και πιστεύω ότι με τον καιρό χάνουν την ελαστικότητα τους και ήταν η αιτία που δνε έκαναν καλή εφαρμογή σε συνδυασμό με το βάρος τους.
Αυτα τα "λαστιχα" ειναι υφασματινα...με το καιρο χαλαρωνουν και οντως κοβονται....

3M-7502-scaled.jpg

Επισης στο καθαρισμο τους δεν θελουν νερο....το πλυσιμο με νερο μαλακωνει το υφασμα και συνδραμει στο να κοπει....στην 3 μασκα της 3μ 7500 που κοντευει 3 χρονια μονο φυσαω και σκουπιζω εξονυχιστικα με νωπο πανακι μικροινων..

Αυτα τα "λαστιχα" ειναι υφασματινα...με το καιρο χαλαρωνουν και οντως κοβονται....

View attachment 270557

Επισης στο καθαρισμο τους δεν θελουν νερο....το πλυσιμο με νερο μαλακωνει το υφασμα και συνδραμει στο να κοπει....στην 3 μασκα της 3μ 7500 που κοντευει 3 χρονια μονο φυσαω και σκουπιζω εξονυχιστικα με νωπο πανακι μικροινων..
Η Base Camp διαφημίζει ότι οι μάσκες της παντως πλένονται.

Πάντως εμένα χαλασαν από τον υδρωτα και όχι επειδή έπλυνα τις μάσκες.
Δεν έχω την 7500 που έχεις. Έχω το μικρό μοντέλο την 6200 και έχει πιο λεπτά λάστιχα. Ίσως και χαμηλότερης ποιότητας.

Στηνν 3Μ υπάρχουν ανταλλακτικα ομως ακομα και τα κλιπς που καμια φορα σπανε.

Πάντως αυτου του τυπου οι μασκες ( Basecamp ) πρωτοβγήκαν για ποδηλατες και μηχανοβιους που κινουνται μεσα στην κινηση της πολης.
Και μαλιστα εχω μια απο τότε.

Επειδη ομως δεν κανει για χρηση με χημικα φυτοφαρμακα η ηλεκτροκολληση θα κοιτουσα κατι αλλο.

Στηνν 3Μ υπάρχουν ανταλλακτικα ομως ακομα και τα κλιπς που καμια φορα σπανε.

Πάντως αυτου του τυπου οι μασκες ( Basecamp ) πρωτοβγήκαν για ποδηλατες και μηχανοβιους που κινουνται μεσα στην κινηση της πολης.
Και μαλιστα εχω μια απο τότε.

Επειδη ομως δεν κανει για χρηση με χημικα φυτοφαρμακα η ηλεκτροκολληση θα κοιτουσα κατι αλλο.
Ναι στη 6200 αλλάζεις όλο το σύστημα με τα λάστιχα . Αν θυμάμαι κοστίζει 10€+ το αυθεντικό ή 4-5€ κινέζικο.

Το μόνο ο χημικό που δουλεύω είναι βαφή νιτρου . Ναι θέλει άλλη μάσκα και φίλτρα και γενικά εξαερισμό, ρουχισμό κλπ . Αλλά είναι το 5% των εργασιών που κάνω. Και όπως είπα ήδη έχω δοκιμάσει 3m και climax και δεν μπορώ να πω ότι βολεύουν σε πολύωρη εργασία οργανοποιιας. Ειδικά το καλοκαίρι βασανίζομαι.

Έχω λίγες μερες να το σκεφτώ που λήγει η προσφορά με τα φίλτρα.

Νομίζω η τέλεια μάσκα θα ήταν κάτι τέτοιο:
ChatGPT Image 30 Απρ 2026, 12_48_40 μ.μ..png

(δεν υπάρχει, δική μου έμπνευση)