Μαστόρων Ευχολόγιον!

Πολλες ευχες και απο εμενα στους εορταζοντες για υγεια πανω απ'ολα, ευτυχια και να πραγματοποιουνται οι επιθυμιες σας. Ομοιως και για οσους εχουν καποιον Δημητρη η Δημητρα στην οικογενεια τους.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να μας ζησουν οι εορταζοντες σημερα 26 Οκτωβριου του Αγιου Δημητριου!

Δημητρηδες: Weatherman, cbf, ven, v, Θ, xelonakias, jimaras, lyngas, Δημητρακουδης, Χρονια πολλα παιδια και ο,τι επιθυμειτε!!

Xρονια πολλα και στην Ελλαδιτσα μας, μεθαυριο!

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες.

Σάς ευχαριστώ θερμά όλους συνάδελφοι,και αντεύχομαι μέ τήν σειρά μου σέ όλους τούς συνεορτάζοντες τά χρόνια πολλά μέ υγεία,καί ότι καλύτερο.

Πολύχρονοι όλοι οι Δημήτρηδες, και στο φίλο weather1967 εύχομαι να έχει πάντα υγεία και ευτυχία .

40 μέρες κρατάει η γιορτή!(εύκολη δικαιολογία όταν δεν ευχηθείς σε κάποιον όταν πρέπει!)
Πολλές ευχές λοιπόν σε όλους τους συνονόματους του φόρουμ!

Χρόνια καλά και πολλά Μιχάλη και σε όλους όσους εορτάζετε ή έχετε δικούς σας να γιορτάζουν

Άγγελος, Αγγελής, Αγγελική, Άντζελα, Άτζελα, Άντζυ, Αγγέλα, Αγγέλλω, Αγγελίνα *
Γαβριήλ, Γαβρίλος, Γαβρίλης, Γαβριέλα, Γαβρίλα, Γαβριηλίτσα, Γαβριλίτσα, Αραβέλα
Μιχαήλ, Μισέλ, Μιχάλης, Μιχαλός, Μιχελής, Μιχαέλα, Μιχαέλλα, Μιχαήλα, Μιχαηλίτσα, Μιχαλίτσα
Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα *
Ευστρατία
Μεταξία, Μεταξούλα, Ταξούλα
Ραφαήλ, Ραφαήλος, Ραφαέλος, Ραφαέλα, Ραφαέλλα, Ραφαήλα, Ραφαηλία *
Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα *
Στρατηγός, Στρατής, Στρατηγούλα
Ταξιάρχης, Ταξιαρχούλα

Χρόνια πολλά σέ όλους τούς εορτάζοντες σήμερα,Μιχάλης (Χιώτης) , Mike_p , mixalio ,πού θυμήθηκα άμεσα.

Χρονια Καλα και Πολλα στον Χιωτη, σε ολους τους Μιχαληδες και Γαβριληδες του φορουμ και σε οποιον αλλον εχει την ονομαστικη του εορτη σημερα. Να ειστε παντα καλα να σας χαιρονται οι αγαπημενοι σας, και να μην δειτε "ασπρη ρομπα" ποτε απο κοντα!!!!!!