Μαστόρων Ευχολόγιον!

Υγεία και χρόνια πολλά Μιχάληδες!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγαλη ημερα σημερα!!!

Γιορταζει αρχιμαστορας για εμενα ο παππους μου!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες με υγεια και χαρα!!!

Και ιδιαιτερως στον Μιχαλη το πατριωτακι μου και τον πολυ καλο μου φιλο Μιχαλιο απο τα Χανια!!!

Να χαιρεστε την οικογενεια παιδια!!!!

(Μπορει η τουρτα να ειναι γεννεθλιων αλλα μου αρεσε!)

wfjpmwk0cd8mmxzuun3b.jpg

Χρονια Πολλα στους Μιχάληδες...
στον Παππου λεβεντη του Κυριακου και στον δικό μας Χιωτη μαστορα...!!!

Να χαιρομαστε τους Μιχαληδες!

Ευχαριστω για τις ευχες συναδελφοι, ιδιαιτερα των γεροντων μας! Ευχη γονιου αγορασε και στο βουνο ανεβα :)))

Χρονια πολλα Μιχαλη, Αγγελε Σταματη, Γαβριηλ, ιδιαιτερα αλλα μαι γενικευμενα!

Χρόνια πολλά κι από `μένα στους εορτάζοντες.
Μιχάλη (Χιώτη) ιδιαίτερες ευχές και σε `σένα.

Μιχαλη,mixalio,mike p και ολοι οσοι γιορταζουν πολυχρονοι καλες κατασκευες και παντα με υγεια!!

Πολλές ευχές και από εμένα σε όλους τους εορτάζοντες και στους συγγενείς. Να είστε καλά, πάνω απ'ολα υγεία, και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω καλοι συναδελφοι!

Αυριο ειναι του Αγιου Νεκταριου, σε λιγη ωρα θα ευχηθουμε για τον αγαπητο μας Νεκταριο!

Χρονια πολλα Νεκταριε απο σημερα καθως θα ξενυχτησω λογω εορτης και θα ξυπνησω αργα :))

Χρόνια πολλά στους χθεσινούς εορτάζοντες (..... Μιχάληδες που σίγουρα υπάρχουν στο forum :p έστω και λίγο καθυστερημένα, αλλά στα υπόλοιπα ονόματα που γιόρταζαν.... :silly:), καθώς και χρόνια πολλά στους σημερινούς. :ernaehrung004:

Χ Ρ Ο Ν Ι Α.............Κ Α Λ Α.........με υγεια ΝΕΚ.

"Σπολλάτη" μαστορα μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου, και οτι επιθυμεις (Metabo??????) να το αποκτησεις και να το χαρεις.

Χρονια πολλά Νεκτάριε, υγεία, χαρές και ότι επιθυμείς να σου'ρθει.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, να στε καλα και ανταποδιδω

Χρονια πολλα στον αρχον της μελαμινης!!!!!
:fahne90:

Χ Ρ Ο Ν Ι Α.............Κ Α Λ Α.........με υγεια ΝΕΚ.

"Σπολλάτη" μαστορα μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου, και οτι επιθυμεις (Metabo??????) να το αποκτησεις και να το χαρεις.

Πολλα επιθυμω αλλα δεν ξερω ποιο να παρω πρωτα....εκει κολλαω, οχι στα λεφτα. :BDBDG54: