Μαστόρων Ευχολόγιον!

Αγίου Διονυσίου αρχιεπισκόπου Αιγίνης του θαυματουργού σημερα, να ευχηθω τα Χρονια μου Πολλα σε οσους Διονυσηδες εορταζουν σημερα την ονομαστικη τους εορτη.
Χρονια Καλα με Υγεια.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα.

Χρήστος, Χριστίνα & :

Γκασπάρ, Γκάσπαρος, Εμμανουέλα, Εμμανουέλλα, Μανουέλα, Μανωλία, Μανώλα, Εμμα, Μανώλια, Μανώλα, Εμμανουηλία, Εμμανουήλ (σήμερα μόνο Κρήτη !), Μανώλης, Μανωλιός, Μανώλας, Μανόλης, Μανουήλ, Μάνος, Μανούσος, Μανουσάκης, Μανουσάκι, Μελχιώρ, Μελχιόρ, Μπαλταζάρ, Μπαλτασάρ, Χριστός, Κρίστης, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη, Χριστόλη, Χρυσαυγή, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσούλα, Σήλια, Βηθλεέμ, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία (source ©: www.eortologio.gr)

Χρονια πολλά... Καλά Χριστούγεννα.

christmas-santa-girls-wallpaper.jpg

Καλη χρονια ευχομαι συναδελφοι με υγεια προ παντων, τυχη και καλες δουλειες.
Να ρεει χρημα για να φροντιζουμε τους αγαπημενους μας και να ασκουμε τα χομπυ μας :)

Καλη χρονια και στο ΑVClub που εγινε για πολλους απο εμας ενα ομορφο και δημιουργικο κομματι της καθημερινοτητας μας!

:happynewyearblue:

Χρόνια πολλά καί καλά.
Kαλή καί δημιουργική χρονιά νά έχουμε όλοι με υγεία,νά χαιρόμαστε τίς οικογένειες μας,καί να ξεσκάμε κάνοντας τό χόμπυ μας έχοντας καλούς φίλους εδώ στό φόρουμ μέ τά ίδια ενδιαφέροντα.

Ευχομαι σε ολους μας απο καρδιας, Χρονια Πολλα και δημιουργικα, η υγεια και η καλοσυνη να ξεχειλιζουν.
Καλη Χρονια να εχουμε

Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι καλή χρονιά να σε όλους και πάντα με υγεία. Χρόνια πολλά και σε όλο το AVCLUB και ευτυχισμένο το 2018 .
:party:

Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες.

Χρόνια Πολλά vasilisp77. Πολύχρονος. Χαίρομαι πολύ που σε έχω γνωρίσει. Νάσαι πάντα γερός και δυνατός.