Μαστόρων Ευχολόγιον!

Μήπως γιορτάζει ο Κυριάκος σήμερα;;;;* Αν ναι χρόνια σου πολλά φιλαράκο ότι επιθυμείς με υγεία και πολλά μαστορέματα!!!

*αν κάνω λάθος παρακαλώ οι administrators να λάβουν δράση!!!!

Re: Απάντηση: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Μήπως γιορτάζει ο Κυριάκος σήμερα;;;;* Αν ναι χρόνια σου πολλά φιλαράκο ότι επιθυμείς με υγεία και πολλά μαστορέματα!!!

*αν κάνω λάθος παρακαλώ οι administrators να λάβουν δράση!!!!

Σε θεματα ευχων οι adminstrators δεν λαμβανουν δραση, γιατι και λαθεμενες να ειναι οι ευχες, ευχες παραμενουν να ειναι :))

Xρονια πολλα σε οσους γιρταζουν σημερα...!!!
Ευχομαι χαρα και υγεια σε εσας και τις οικογενειες σας....!!!

Χρόνια πολλά κι από εμένα στον Κυριάκο από τους φούρνους.

Σήμερα το εορτολόγιο αναγράφει ΜΟΝΟ Κυριάκος και όχι Κυριακή. της Αγίας Κυριακής είναι στις 7 Ιουλίου.
Οπότε λογικά σήμερα θα έπρεπε να εορτάζουν οι άντρες και τον Ιούλιο οι γυναίκες, αλλά δεν γίνεται συνήθως έτσι.
Όπως και να έχει την μνήμη του Άγιου/Αγίας τιμάμε και όχι τα ονόματα που μας έδωσαν οι ανάδοχοί μας.

Σασ ευχαριστω ολουσ θα πιω ενα κρασακι στην υγεια ολων σασ να ειστε ολοι καλα

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Μαστόρων Ευχολόγιον!

Χρόνια μας πολλά οι Δημήτρηδες σήμερα,ανοξείδωτοι νά είμαστε (κλεμμένο από τόν φίλο Μπάμπη),κάτι σάν inox δηλαδή (αυτό δικό μου) :flipout:,σιδεροκέφαλοι,ατσαλάκωτοι,γοητευτικοί στίς γυναίκες μας (πού μάς ανέχονται ακόμα :smash:) καί στό ευρύ γυναικείο κοινό οι ελεύθεροι,θετική σκέψη καί αύρα,καί πάντα να δημιουργούμε ωραία πράγματα.

Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες σήμερα

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk