Μαστόρων Ευχολόγιον!

Κυριάκο πολύχρονος φίλε να χαίρεσαι την γιορτή σου, κυριοι αν και δεν γιορτάζω σήμερα σασ ευχαριστώ πολύ η δική μου εορτή είναι τον Σεπτέμβριο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο πολύχρονος φίλε να χαίρεσαι την γιορτή σου, κυριοι αν και δεν γιορτάζω σήμερα σασ ευχαριστώ πολύ η δική μου εορτή είναι τον Σεπτέμβριο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγνώμη, ποιανού Αγίου είναι τότε ; και σε τι ημερομηνία ; όχι για να ξέρουμε δηλαδή.

Ναι έχεις δίκιο, το είδα και στο εορτολόγιο. Άντε τώρα να θυμηθείς τη γιορτή αυτή στις 29 Σεπτεμβρίου..
Πολύχρονος λοιπόν για άλλη μια φορά Κυριάκο. -bye-

Να σαι καλα Γιωργο! Ο παππους μου απο το Ρεθυμνο του οποιου το ονομα εχω γιορταζε σαν σημερα! Το ιδιο και η αδερφη μου που εχει το ονομα της Χιωτισας γιαγιας μας απο την μητερα μου!
Οικογενειακή εορτη η σημερινη!!!

Χρονια πολλα Κυριακοι. Να χαιρεστε το ονομα σας και καλα μαστοριλικια με ασφαλεια :)

(Και με την ευκαιρια, χρονια πολλα και στην κορη μου, που την προοριζω για μαστορισσα -ηδη "βιγιωνει τιχ βιγιεχ μονη τηχ"- και μελος του φορουμ, που κλεινει σημερα τα 2 :) )

Χρονια πολλα Κυριακοι. Να χαιρεστε το ονομα σας και καλα μαστοριλικια με ασφαλεια :)

(Και με την ευκαιρια, χρονια πολλα και στην κορη μου, που την προοριζω για μαστορισσα -ηδη "βιγιωνει τιχ βιγιεχ μονη τηχ"- και μελος του φορουμ, που κλεινει σημερα τα 2 :) )

χα χα χα χα να τη χαίρεσαι τη μαστροχαλάστρια σου !!

Κυριακαρε πολυχρονος !!!παντα δυνατος ,πραγματικα εισαι δυναμη για το φορουμ φιλαρακι μου!!

ρεεεεεεεεε ξεχαστήκαμε τελείως. η καλοκαιρινή ραστώνη θα φταίει..

έστω και καθυστερημένα να χαιρόμαστε τους Παρασκευάδες-Παρασκευούλες και τους Παντελήδες. Χρόνια τους πολλά !!!