Μαστόρων Ευχολόγιον!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Κυριάκο πολύχρονος φίλε να χαίρεσαι την γιορτή σου, κυριοι αν και δεν γιορτάζω σήμερα σασ ευχαριστώ πολύ η δική μου εορτή είναι τον Σεπτέμβριο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο πολύχρονος φίλε να χαίρεσαι την γιορτή σου, κυριοι αν και δεν γιορτάζω σήμερα σασ ευχαριστώ πολύ η δική μου εορτή είναι τον Σεπτέμβριο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγνώμη, ποιανού Αγίου είναι τότε ; και σε τι ημερομηνία ; όχι για να ξέρουμε δηλαδή.

Ναι έχεις δίκιο, το είδα και στο εορτολόγιο. Άντε τώρα να θυμηθείς τη γιορτή αυτή στις 29 Σεπτεμβρίου..
Πολύχρονος λοιπόν για άλλη μια φορά Κυριάκο. -bye-

Να σαι καλα Γιωργο! Ο παππους μου απο το Ρεθυμνο του οποιου το ονομα εχω γιορταζε σαν σημερα! Το ιδιο και η αδερφη μου που εχει το ονομα της Χιωτισας γιαγιας μας απο την μητερα μου!
Οικογενειακή εορτη η σημερινη!!!

Χρονια πολλα Κυριακοι. Να χαιρεστε το ονομα σας και καλα μαστοριλικια με ασφαλεια :)

(Και με την ευκαιρια, χρονια πολλα και στην κορη μου, που την προοριζω για μαστορισσα -ηδη "βιγιωνει τιχ βιγιεχ μονη τηχ"- και μελος του φορουμ, που κλεινει σημερα τα 2 :) )

Χρονια πολλα Κυριακοι. Να χαιρεστε το ονομα σας και καλα μαστοριλικια με ασφαλεια :)

(Και με την ευκαιρια, χρονια πολλα και στην κορη μου, που την προοριζω για μαστορισσα -ηδη "βιγιωνει τιχ βιγιεχ μονη τηχ"- και μελος του φορουμ, που κλεινει σημερα τα 2 :) )

χα χα χα χα να τη χαίρεσαι τη μαστροχαλάστρια σου !!

Κυριακαρε πολυχρονος !!!παντα δυνατος ,πραγματικα εισαι δυναμη για το φορουμ φιλαρακι μου!!

ρεεεεεεεεε ξεχαστήκαμε τελείως. η καλοκαιρινή ραστώνη θα φταίει..

έστω και καθυστερημένα να χαιρόμαστε τους Παρασκευάδες-Παρασκευούλες και τους Παντελήδες. Χρόνια τους πολλά !!!