Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: Συνάντηση tool-a-holics - ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

Επειδή είναι η πρώτη συνάντηση - και φυσικά ελπίζω να υπάρξουν και άλλες - προσπαθούμε να κάνουμε την πρόσβαση σε όλους όσο ευκολότερη και οικονομικότερη γίνεται. Προφανώς αν μαζευτούμε, γνωριστούμε από κοντά κλπ θα μπορέσουμε να επιλέξουμε και μέρη διαφορετικά που θα βολεύουν την πλειονότητά μας.
Για παράδειγμα με αρκετά παιδιά από το φόρουμ μαζευόμαστε κάποια Σάββατα για τσιπουράκι/κρασάκι σε ένα καφενείο στην Αγία Παρασκευή, ψηλά στο Δημόκριτο. Πριν μετακομίσουμε Αγία Παρασκευή κάναμε κάτι αντίστοιχο στον Περισσό. Και στις δύο τοποθεσίες δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά σχεδόν όλοι όσοι έρχονται δεν έχουν θέμα με αυτό γιατί είτε έρχονται με το αυτοκίνητό/μηχανάκι τους, είτε κανονίζουν με κάποιον άλλο που μένουν κοντά και έρχονται με ένα αυτοκίνητο/μηχανάκι.

Re: Συνάντηση tool-a-holics - ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

o Μπάμπης μου είπε σήμερα ότι θα φέρει αρκετά εργαλεία μαζί του μπας και τα πιάσει κάποιο χέρι (δικό μας γιατί αυτός δεν....) και φύγει η γυαλάδα του καινούργιου !!! :BDGBGDB55:

Α παρα πολυ ωραια!!!!!!!
Θα φερω και εγω εναν ανιχνευτη μεταλλου της Stanley για γυψοσανιδαδες που αγορασα αλλα δεν εχει πεδιο χρησης σε εμενα!

HTML:
και εγω σε μια τετοια μαζωξη με εργαλεια κτλ....
θα στειλω τις καμερες.....:grandpa:

τι, μονο εγω και ο Τεο θα γινομαστε θεαμα με τους φακους στη γνωστη πλατεια τηε Σαλονικης?

Καλα να περασετε. Ανεβαστε φωτο.....

Μια χαρά μου ακούγεται για την Κυριακή.
Θα προτιμούσα κέντρο ή βόρεια-βορειοκεντρικά.

Αντε να ανοιξει το pol!

Παντως και ο χωρος του Verde ειναι απλα πανεμορφος!

Μηπως πρεπει να δουμε λιγακι και την ωρα?

Ισως να γινει καμια ωρα πιο νωρις η αργοτερα το απογευματακι?
Το λεω για να εχουμε περιθωριο να καθησουμε χωρις να γουργουριζει το στομαχι μας....:ADFADF1:

Α, άλλαξα και την ώρα σε μισή ώρα νωρίτερα μετά από την παρότρυνση για νωρίτερα.

Re: Απάντηση: Συνάντηση tool-a-holics - ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

Ψηφίζουμε στο παρακάτω!
Έχω ενεργοποιήσει πολλαπλές απαντήσεις, αλλά ας περιορίσουμε σε 2 τις επιλογές μας.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ool-a-holics-ΚΥΡΙΑΚΗ-16-ΜΑΡΤΙΟΥ-ΚΑΙ-ΩΡΑ-12-30

Βαλε και το "Τhe Mall" στο Μαρούσι που έχει και τις περισσότερες συγκοινωνίες και υπόγειο parking.

Στην ψηφοφορία βαλε πέραν της μια επιλογής, δυο, τρεις ή και όλες.
...........................
?

Διορθώθηκε...πάντως οι δύο που ψήφισαν είναι δαγκωτοί για Χολαργό/Παπάγου...αν κάποιος θέλει να αλλάξει την ψήφο του ας μου το πει...

Re: Συνάντηση tool-a-holics - ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30

Ωραιοτατατα ηταν και μαζευτηκαμε τελικα αρκετοι, σχεδον ολοι που το συζητουσαμε εδω στο νημα!!

Νομιζω οτι η επιλογη του Verde ηταν πολυ καλη και απο πλευρας συγκοινωνιων/παρκινγκ αλλα κυριως τοποθεσιας, μεσα στο Αλσος Παπαγου.

Αντε, τουλαχιστον καθε Μαρτη, να το καθιερωσουμε!

Εργαλεια ειχατε, καμια φωτογραφικη μηχανη (την προκοπης εννοω Γιωργο) δεν βλεπω

Μπαμπη, το τραπεζι ψιλοχαλια το βλεπω, το σοι μαστορια εισασταν μαζεμενα, δε το πιανατε να το σενιαρετε στα γρηγορα ?

Στο μεταξύ,,,και ενώ εσείς λέγατε για τα "έργαλειακια" σας, εγω έπαιζα .....
ImageUploadedByTapatalk1395072632.076561.jpg

Στο μεταξύ,,,και ενώ εσείς λέγατε για τα "έργαλειακια" σας, εγω έπαιζα .....

Χώνεις την πισίνα ??? :flipout: