Mαστοροσυνάξεις!

Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Κυριάκο αν μπορείς βάλε ημερομηνία ωρα και μέρος (εχω χασει επισοδια...) μπας και το κανονισω και ανέβω Αθήνα

Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη.

όπως λέμε: "Σάββατο να 'ναι, μάστορα, κι ας είναι χίλιες ώρες", μέσα, εκτός απροόπτου.

Καλα παμε μεχρι τωρα!!!

1.Enduras1
2.Vasilisp77
3.Νικος Πετειναρακης
4.Γιωργος Κυριακαρακος
5.tmjuju σε εβαλα μαζι μας!!! χεχεχε
6.Babis@
7.Babis K
8.Χιωτης

Παμε και τα αλλα παιδια!!!Amsen Mr Kenzo Ioannistsa Lyngas Profchaos αναμενουμε απαντηση!

Κυριακο μου,δε νομιζω να μπορεσω..Το ποστ μου δηλωνε την επιθυμια μου να ερθω,αλλα δε δυναμαι...

:bigcry:

Αν δεν είσαι Ελλάδα θα δώσω το τηλέφωνό σου σε όλους να σε παίρνουμε.
Ένα εισιτήριο πήγαινε - έλα θα σου κοστίσει λιγότερο από την περιαγωγή που θα πληρώσεις.

Νικο εισαι Κρητη φιλε ε???

1.Enduras1
2.Vasilisp77
3.Χιωτης
4.Γιωργος Κυριακαρακος
6.Babis@
7.Babis K
8.panava
9.Μakfil

Ηλια η το 2ο η το 3ο Σαββατο του ερχομενου μηνα φιλε.

Απάντηση: Re: 2η Μαστοροσυναξη.

1. Enduras1
  2. Vasilisp77
  3. Χιωτης
  4. Γιωργος Κυριακαρακος
  5. tmjuju σε εβαλα μαζι μας!!! χεχεχε
  6. Babis@
  7. Babis K
  8. panava
  9. Μakfil
  10. Ioannistsa

4.Γιωργος Κυριακαρακος

Αν δεν αντέχεις τα αντρικά καυτερά, μόλις έκανες ένα λάθος που θα το θυμάσαι για πολύ καιρό. :flipout:

Τι να πουν και τα γατάκια οι Ινδοί...
Μαζί με τον Κυρ φτιάχνουν κάτι χαρμάνια για πολύ hard core καταστάσεις!

Λοιπόν παιδιά το επόμενο Σάββατο θα είναι εδώ ο Μιχάλης οπότε μπορούμε να το φιξαρουμε!!!
Θα έρθει να μας δει για λίγο αλλά τι να κάνουμε.
Σας ακούω!!!

Απο την Πέμπτη έχω κατέβει Αθήνα και ξεμονταρω-αμπαλαρω έπιπλα κλπ για το χαλκουτσι και περιμένω το φορτηγό . Αν έχω τελειώσει "κάπως" στο Χαλκουτσι το μοντάρισμα μέχρι το σαββατο είμαι μέσα !

Λοιπόν παιδιά το επόμενο Σάββατο θα είναι εδώ ο Μιχάλης οπότε μπορούμε να το φιξαρουμε!!!
Θα έρθει να μας δει για λίγο αλλά τι να κάνουμε.
Σας ακούω!!!

Mακαρι να το κανονισουμε το Σαββατο στις 14 του μηνα που θα ειμαι εδω και να σας δω ολους!

Εστω ενα μισαωρακι που θα ξεκλεψω θα ειναι αρκετο καθως ουτως η αλλως, μεσα απο το φορουμ τοσο καιρο, ειναι σαν να γνωριζομαστε ηδη απο παλια!! Ακουγεται παραξενο αλλα ετσι το νιωθω!!

Θα ψαξω να βρω και ενα δυο καινουρια εργαλειακια που τα εχω αγορασει κατα καιρους... διπλα κατα λαθος, για να τα βαλουμε σε κληρωση :))

Αφού δεν υπάρχει άλλη μέρα για τον Μιχάλη, κλείνει από τώρα και κανονίζουμε και μία επόμενη για όσους δεν τα καταφέρουν.
Ούτως η άλλος σε 1 ώρα από τώρα εκεί θα είμαστε πάλι, όπως σχεδόν κάθε Σάββατο. :p

Μόνο μετρήστε στο περίπου άτομα γιατί δεν είναι και κανένα σαλόνι με απεριόριστο χώρο.

Μηπως εχει κανεις lear jet, η εστω κανα ελικοφτερο να μας μεταφερει και μας τους βορειους σε σας?

Τηλεσυναντηση μεσω skype, κατι σαν το γιουρογκρουπ.....μαλλον AV working group!!!!