Mαστοροσυνάξεις!

Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Μπραβο παιδια, παντα τετοια, να σας βλεπουμε να χαιρομαστε και εμεις οι μακρινοι.
Ελπιζω ο Enduras να μην εισεπραξε ως διαχειριστης (μορφη εξουσιας) το μενος των μελων, και γι' αυτο τον λογο αναγκαστηκε να φορεσει κρανος. :flipout::flipout::flipout:

Μπραβο παιδια, παντα τετοια, να σας βλεπουμε να χαιρομαστε και εμεις οι μακρινοι.
Ελπιζω ο Enduras να μην εισεπραξε ως διαχειριστης (μορφη εξουσιας) το μενος των μελων, και γι' αυτο τον λογο αναγκαστηκε να φορεσει κρανος. :flipout::flipout::flipout:

Ο Κυριάκος είναι η ψυχή τής παρέας,εδώ είχε πάρει τό πριόνι τού Μπάμπη καί έκοψε μιά φέτα ψωμί γιά δοκιμή :flipout:

Χαχαχα!!
Όχι καλέ, εμείς με τον Χιωτη είμαστε εκεί για τον λαό!
Χαχαχαχα
Που ήσουν εσύ???

Καποια χιλλιομετρα μακρυα και δουλευα.

Ο Κυριάκος είναι η ψυχή τής παρέας,εδώ είχε πάρει τό πριόνι τού Μπάμπη καί έκοψε μιά φέτα ψωμί γιά δοκιμή :flipout:

Το μπλε bosch ;
Τι πορισμα βγαλατε τελικα ;
Εκοψε το ιδιο καλα σε ολους τους τυπους ψωμιου; Ποια λαμα ειναι η καλυτερη για το προζυμενιο (χρωμα - κωδικος);
Μετρησε ο Χιωτης την υγρασια απο τις φρατζολες πριν; Δημοσιευτηκαν τα αποτελεσματα της ερευνας σε εγκριτο επιστημονικο μαστοροφορουμ (AV) ηηηηηηηηηή μετα την κοπη του αρτου την πεσατε στη "μασα" και το παραβλεψατε εντελως;

Ειναι ερωτηματα που απασχολουν την φορουμικη μαστορικη επιστημονικη κοινοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μπλε bosch ;
Τι πορισμα βγαλατε τελικα ;
Εκοψε το ιδιο καλα σε ολους τους τυπους ψωμιου; Ποια λαμα ειναι η καλυτερη για το προζυμενιο (χρωμα - κωδικος);
Μετρησε ο Χιωτης την υγρασια απο τις φρατζολες πριν; Δημοσιευτηκαν τα αποτελεσματα της ερευνας σε εγκριτο επιστημονικο μαστοροφορουμ (AV) ηηηηηηηηηή μετα την κοπη του αρτου την πεσατε στη "μασα" και το παραβλεψατε εντελως;

Ειναι ερωτηματα που απασχολουν την φορουμικη μαστορικη επιστημονικη κοινοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέν ήταν τό μπλέ Bosch,ήταν αυτό
Τό ολικής άλεσης πού είχε γιά τούς μεσήλικες τό έκοβε χαρτί,στό χωριάτικο μέ προζύμι γιά τήν νεολαία,εκεί κάπου δυσανασχετούσε !!!!!!!
Τό αποτέλεσμα καταγράφηκε καί μέ tested quality ISO από τήν ομάδα έρευνας καί ανάπτυξης του AV.

Σε ποιο μερος εγινε η μαστοροσυναξη ωρε παλιοπαιδα?

Βρε σεις... μια χαρά! Πάντα τέτοια.
Ίσως κάποια άλλη φορά έρθω κι εγώ (βασικά ντρέπομαι γιατί δεν έχω κάνει καμιά κατασκευή πρόσφατα).

Απάντηση: Re: 2η Μαστοροσυναξη.

Επερασαμε όμορφα!!!
Αναμενόμενο δλδ αφού είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εντός και εκτός φόρουμ!!!
Χάρηκα πολύ που μαζευτηκαμε και τα είπαμε με όλο το avclub.gr και το ξενοτεμενο πατριωτακι μου!!

Κύριοι που το χάσατε μην απογοητευεστε καθώς ο Σαμιώτης φίλος Σιφης έρχεται στα τέλη του μήνα να μας επισκεφτεί!
Ευκαιρία να το επαναλαβουμε!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μερικές φωτογραφίες!

tmp_30967_IMG_20151114_211850_968994950.jpg

Και οι νικητές με τα δώρα του Μιχάλη!!!
Πολλά μπράβο στον πατριώτη μου για την κίνηση του!!!!

tmp_30967_DSC_1373_58795764.jpg

Αυτά είναι παιδιά !!!!!! Μπράβο σας !!!! Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα, και γιατί όχι την επόμενη φορά με περισσότερους συμμετέχοντες!

Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη.

Μπράβο παιδιά! Φαίνεται ότι περάσατε όμορφα και το φαγητό είναι πολάκις δοκιμασμένο. Δυστυχώς ήμουν στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν μπορούσα να παραβρεθώ...

3η Μαστοροσυναξη!!!

18dyhom0o1gqkjpg.jpg

Επ ευκαιρίας της παραλαβής της παραγγελίας από το toolshouse και της επίσκεψης του Mr Kenzo Ηλία στην Αθήνα τι θα λέγατε να βρισκομασταν και πάλι παρέα με τα παιδιά του φόρουμ στην Μαρμιτα?
Να πιούμε ένα κρασάκι και να παραλάβετε τα εργαλεία σας και να τα πούμε από κοντά?

Ας δηλώνουμε συμμετοχή εδώ.

Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

καλήμερα και μέσα! Σε ποια διεύθυνση;

20150306153148_barazzoni_my_lady_marmita_no_24.jpeg

Μαρμίτα: Η αγαπημένη των Άγγλων

Εδω, ειναι συμπρωτευουσα.... http://www.marmita.gr/contact/ και λεει....
contact_photo2.jpg

Μαρμίτα Cooking Lab
Μητροπόλεως 53
54623 Θεσσαλονίκη
7ος όροφος
Τ: 2310 278 027

--------------

Μηπως λες

23675211_R9Amq1E7k95BAN2Zl3Leas8PWkExv58umEAlehplcoc.jpg

ΜΑΡΜΙΤΑ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ - SVETLANA MARINOVA KAI ΣΙΑ ΟΕ
Μαγειρευτά
Σούτσου Δημητρίου 8, Αθήνα - Πλατεία Μαβίλη, 11521, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνα:
2117009586
Ώρες λειτουργίας:
12:00 - 01:00

η ακομη εδω;

Marmita`s
Βεΐκου 32 Κουκάκι

Marmita`s
Ηλιουπόλεως 45 Υμηττός

ειμαι λιγο χαμενος και θα το κυνηγαω....

ASTERIX-18.jpg

Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Το ερχόμενο Σάββατο στις 14:00 προσέλευση 14:30 αρχίζει να έρχεται το φαγητό!!!!
Είναι στην Αγία Παρασκευή ninja turtle και θα το βρεις στο ΝΕΤ σαν παραδοσιακό καφενείο Μαρμιτα.
Πληροφοριακά την τελευταία φορά σκασαμε με 15 ευρώ το άτομο με το κρασί άφθονο.
Και στο τέλος ραβανι με παγωτακι κέρασμα!

Απάντηση: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Κυριάκο πες μου τι σκέφτεσαι... πού ταξιδεύεις;;;-bye-:drummer: