Mαστοροσυνάξεις!

3η Μαστοροσυναξη!!!

Άσωτος μέσα...
Θα προσπαθήσω για 2:30 αλλα ιςως και λιγο αργότερα, αφου το κρασάκι ρέει άφθονο...δεν θα έχετε πρόβλημα...τομάρια :) φαγητό να εχει...

Απάντηση: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Κυριακο δυστυχως το σαββατο 19 εχω υπηρεσια και δεν θα περευρεθω εκτος και αν καταφερω να την αλλαξω .

Απάντηση: Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Ωραίοτατα!!!!!
Ιωάννης Μπάμπης και Μπάμπης Βασίλης και Μητσαρες για να σας δω!!!!

Εγώ δεν δηλώνω συμμετοχή, οι θαμώνες δεν χρειάζεται. -bye-

Απάντηση: Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

1. Enduras1
  2. Mr Kenzo
  3. Xelonakias
  4. Panava
  5. Asotosios
  6. Babis K
  7. Ιωάννης

Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Μας βγάλατε εκτός κλήρωσης την προηγούμενη φορά και θέλετε να πάρω να σας κλείσω και τραπέζι;
Αυτή τη φορά αν δεν μου τάξετε πλήρη κατασκευή, θα φάτε όρθιοι! :p

Re: 3η Μαστοροσυναξη!!!

Κανονίστε εσείς... κανονίστε...

Top-40-Funny-Grumpy-cat-Pictures-Funniest-Quotes.jpg

Θα έλεγα οι τακτικοί να μη δηλώσουν συμμετοχή αφού ούτως ή άλλως είναι εκεί.
Να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θα καθίσουν αποκλειστικά στο μαστοροτράπεζο. Να ξέρουμε και τι μας γίνεται.
Να αποφύγουμε και φαινόμενα σαν αυτό:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/144977-2η-Μαστοροσυναξη?p=1057516484&viewfull=1#post1057516484 #115
χαχαχα
Εννοείται πως είναι όλοι ευπρόσδεκτοι...

Θα έλεγα οι τακτικοί να μη δηλώσουν συμμετοχή αφού ούτως ή άλλως είναι εκεί.
Να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θα καθίσουν αποκλειστικά στο μαστοροτράπεζο. Να ξέρουμε και τι μας γίνεται.
Να αποφύγουμε αυτά:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/144977-2η-Μαστοροσυναξη?p=1057516484&viewfull=1#post1057516484 #115
χαχαχα
Εννοείται πως είναι όλοι ευπρόσδεκτοι...

Αν εννοείς αυτό...

Ένα ban στον κύριο Babis K από εμένα που κάθεται με τους άλλους.

...εγώ γενήτσαρος δεν γίνομαι... Με τους άλλους ξεκίνησα φάγαμε ψωμί κι αλλάτι, (και κάτι λίγα μοσχαράκια, γουρουνάκια κλπ), δε λέει να τους παρατήσω...

Αλλά μόλις τελειώσει το μπουγιουρντί στο δικό τους τραπέζι θα έρθω στο δικό σας... :tongue:

Αν εννοείς αυτό...

...εγώ γενήτσαρος δεν γίνομαι... Με τους άλλους ξεκίνησα φάγαμε ψωμί κι αλλάτι, (και κάτι λίγα μοσχαράκια, γουρουνάκια κλπ), δε λέει να τους παρατήσω...

Αλλά μόλις τελειώσει το μπουγιουρντί στο δικό τους τραπέζι θα έρθω στο δικό σας... :tongue:

Αφού το ξέρουμε ότι το παίζεις σε διπλό ταμπλό...:guitarist:

Απλά όταν δηλώνετε και εσείς οι μόνιμοι θαμώνες,(οι αλατοψωμο ταϊσμένοι, φαινόμαστε πολλοί χωρίς να είμαστε. Θα χαρούμε να σας δούμε και να σας έχουμε στο τραπέζι μας ξανά. :SFGSFGSF: