Mαστοροσυνάξεις!

Re: 1η Μαστοροσυναξη του 2016

Νίκο διαφωνώ.
Και γιαυτό το λόγο άφησα το πόστ ως είχε και δεν το διέγραψα και ούτε ο Μιχάλης έκανε το ίδιο.
Αν διεγραφοταν θα είχαμε αλλά και άλλες παρεξηγησεις.
Θεωρώ το συμβάν ως ληξαν και πάμε παρακάτω.

Αγαπη καλή η ιδέα σου και θα τεθεί σε διαβούλευση.

Ποια λίστα είναι αυτή?

Α ρε Κουκάκι! Στον πεζόδρομο του συνεπώνυμου έχω κάνει άπειρες βόλτες σαν πιτσιρικάς, και κάποιες ως μεγαλύτερος...

Ποια λίστα είναι αυτή?

Α ρε Κουκάκι! Στον πεζόδρομο του συνεπώνυμου έχω κάνει άπειρες βόλτες σαν πιτσιρικάς, και κάποιες ως μεγαλύτερος...

Εδω εισαι
http://m.lifo.gr/now/greece/86337

Ειμαι απο κινητο οποτε ειναι δυσκολο να βρω τη πηγη. Google it :)

Νίκο διαφωνώ.
Και γιαυτό το λόγο άφησα το πόστ ως είχε και δεν το διέγραψα και ούτε ο Μιχάλης έκανε το ίδιο.
Αν διεγραφοταν θα είχαμε αλλά και άλλες παρεξηγησεις.
Θεωρώ το συμβάν ως ληξαν και πάμε παρακάτω.

Αγαπη καλή η ιδέα σου και θα τεθεί σε διαβούλευση.
Γιατί Κυριάκο; Εγω, όταν το post μου επεξεργάστηκε εν αγνοία μου για να διατηρηθεί το καλό κλίμα, δεν δημιουργησα ιστορίες. Τεσπα εσείς ξέρετε.

Να φέρουμε και τίποτα να ανταλλάξουμε να θυμόμαστε ο ένας τον άλλο. Έχω κάτι σκαρπελο που κάθονται μόνα τους σε μια γωνία και είναι κρίμα να μην τα δουλεύει καποιος

Οφειλω μια απαντηση στον Μιχαλη που εκτιμω γιατι οντως ξερει πολυ καλα να κραταει τις ισοροπιες,και στον Νικο (osatosa) και συγγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που γινομαι κουραστικος,αλλα επειδη γραφτηκαν πολλα οφειλω μια απαντηση,αν και μου εχει σβησει ενα μυνημα στο παρελθον (αν δεν ηταν ο Μιχαλης ισως καποιος αλλος διαχειριστης) που δεν ηταν υβριστικο,ποτε ετσι και αλλιως δεν γραφω υβριστικα ,μπορει να κανω κριτικη αλλα παντα με χαβαλε,και ποτε υβριστικα.
Για μενα οποιος εχει δημοσιο λογο,θα πρεπει να δεχεται και την κριτικη,και ας το δουμε και στα κοινα,παντα ετσι αυτα τα δυο συνυπαρχουν,καλα ειναι τα μπραβο και αρεσουν σε ολους,αλλα οπως δεχομαστε τα μπραβο πρεπει να δεχομαστε και το αναποδο,θα μου πειτε αν δεν σου αρεσει κατι μην γραψεις τιποτα,συγκρατησου οπως πολυ σωστα ειπε ο Νικολας ο osatosa,θα το προσπαθησω Νικολα ισως εχεις δικιο,για να ειμαστε διπλωματες,παντα κερδιζεις με την διπλωματια το ξερω,αλλα ελα ντε που αν βλεπω ορισμενα για μενα φυσικα περιεργα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο,αλλα θα το προσπαθησω.

Αυτα οφειλα να απαντησω,και επρεπε να δωσω απαντηση,και το κλεινω το θεμα,αν θελουν να διαγραψουν οι moderators και αυτο το μυνημα,τοτε καλο θα ηταν να σβησουν και ολα τα παραπανω,μεταξυ εμου και του Ηλια.

Last edited by a moderator:

Aχ, βρε Σακη, προσπαθησε βρε λεβεντη μου να αντισταθεις στον ατιμο τον 'πειρασμο' που λες. Την καλη προθεση την εχεις, βαλτη σε εφαρμογη τη ρημαδα!
Βλεπεις ξεκαθαρα οτι υπαρχουν αντιδρασεις στο υφος της 'χαβαλεδιαρικης' κριτικης, οσο καλοπροαιρετη και εαν εμεις νομιζουμε οτι ειναι. Καποιοι αλλοι δεν εκφραζουν καν γραπτως την δυσαρεσκεια τους, ομως αισθανονται αβολα και αυτο δεν ειναι ομορφο.

Ειμαι βεβαιος οτι δεν θελεις να θιξεις κανεναν και αυτο ειναι προφανες απο το θαρρος της συγνωμης, και με τον φιλο 'καλαμαρια' προχθες (ο οποιος παρεμπιπτοντως δυστυχως δεν ξαναεγραψε απο τοτε) και με το παραπανω σου ποστ.

Αντε, ας βαλουμε σε εφαρμογη λοιπον την αυτοσυγκρατηση και την καλη προσπαθεια που λες παραπανω για να ζησουν αυτοι καλα και μεις καλυτερα :)

Υπάρχει και η άλλη λύση.
Για να μην συμπιέσουμε την εκφραστικότητα σου εσύ να λές ότι θέλεις αλλά εμείς να ξέρουμε ότι είσαι δηλωμένος μπουρλοτιέρης και να σου λέμε και κανα "άντε χέσου Σάκη" που και που :ernaehrung004:

Απάντηση: 1η Μαστοροσυναξη του 2016

Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, απλώς είναι οι παρεξηγήσεις που συνέβαιναν ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και οφείλονται μόνο στις ιδιότητες του γραπτού λόγου μέσω του φόρουμ.....ιδιότητες που στερούν την έκφραση και το συναίσθημα από τον απέναντι, πριν δεκαετίες έγινε μία προσπάθεια και εμφανίστηκαν τα smiles, το φαινόμενο περιορίστηκε αλλά δεν εξαλείφθηκε...

...ειλικρινά πιστεύω πως εάν ο Σάκης έλεγε ότι είπε με τον τρόπο που τα είπε και είχε τον άλλον απέναντί του, μία ένα χαμόγελο, μία ένα κλείσιμο ματιού, μία κάποια έκφραση προσώπου κλπ ο άλλος θα καταλάβαινε το 'υφος που τα λέει, και εκει θα σταμάταγε το πράγμα...

είναι όπως ειπώθηκε παραπάνω το κακό του keyboard....

οπότε, επειδή δεν υπάρχει προσωπική επαφή όταν λέμε κάτι, καλό είναι να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν γράψουμε κάτι, και για τον φίλο Σάκη προτείνω πριν πατήσει το κουμπί Αποστολή σε ένα μήνυμα να πατάει πρώτα το Επεξεργαστή κειμένου ούτως ώστε να το ξαναδιαβάζει....

Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος ο Σωτήρης.

Ας μετράμε τα λόγια μας τρεις φορές και ας προβλεπουμε την αντίδραση του άλλου.
Είναι κρίμα να χαλάσουμε την ωραία παρέα μας και την ατμόσφαιρα που έχουμε.
Έστω και ένας να αποχωρήσει θα είναι κακό.
Και πίστεψε με Σάκη, ο Ηλίας βγήκε και αντέδρασε αλλά πολλοί ενοχληθηκαν.

Φίλε Νίκο δεν κόλλαγε να σβηστεί το ποστ καθώς δεν ήταν χυδαιο αλλά εριστικο. Και αν σβυνοταν κάνεις δεν θα ήξερε τι είχε γίνει.
Προς Θεού δεν ξέρω τι είχε γίνει στην περίπτωση σου.

Ας πορευτουμε λοιπόν εν ειρήνη στο δρόμο της μαστοροσυνης.

Κοίτα ρε π@στη μου ...και απάνω που έλεγα "θα αρχίσει καυγάς να γελάσουμε"

Πλάκα κάνω ρε ....δεν μ' αρέσουν οι καυγάδες μεταξύ φίλων. Και όλοι εδώ μέσα φίλοι είμαστε ...και τα μαστόρια ...και μερικοί δόκιμοι μάστορες :flipout::flipout::ernaehrung004:

Τελειωσε αισιως η πρωτη μαστοροσυναξη οπως αισιως, θελω να πιστευω, τελειωσε και το θεματακι που προεκυψε.

Το παρον νημα λοιπον κλειδωνει και θα ανοιξει αλλο φρεσκο για την επομενη μαστοροσυναξη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Thread closed

2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

images

Σαββατο 30/01/2016 απογευματακι στις 19:30 λεμε να μαζευτουμε να τα πουμε απο κοντα!

Επίσης είναι ευκαιρία να κόψουμε και την πίτα για το καλό της χρονιάς.
Θα αναλάβει την σχεδίαση και κατασκευή της η αδερφή μου!!

Σε μια περιοχη κοντα στο μετρο οπως ειναι απαιτηση πολλων παιδιων και με κρασακι και μεζεδακια.

Η προταση της Αγαπης ειναι ενα μαγαζι διπλα στο Συγγρου Φιξ και ειναι το παρακατω:
http://dyodekaresioka.gr/index.php

Και βρισκεται εδω
https://www.google.gr/maps/place/Δύ...Q!3m1!1s0x14a1bd04c6e2a765:0xdb41fea660f63b01

Τι λετε???

Δηλωστε συμμετοχη να δουμε ποσοι θα ειμαστε αλλα και καποιο εναλλακτικο μερος που να πληρει τις προυποθεσεις.

1. Enduras1 +2
2. Panava +1
3. Karmen
4. Babis.K
5. Madpax
6. Metallikas +1
7. Mr Kenzo
8. Weather1967

Δωρα:

Για το φλουρι ο τυχερος θα κερδισει εναν OLIGHT I2 EOS ευγενικη προσφορα του Χιωτη.
i2-1.jpg

Μετα απο κληρωση στους παρευρισκομενους συμπεριλαμβανομενου του Χιωτη θα κληρωθει ενα απο τα δικα μου καραβακια

IMG_20160126_222746.jpg

3 τμχ καπελακια BOSCH ευγενικη προσφορα του Ηλια Mr Kenzo

image.jpg

Συν ένα Δώρο έκπληξη από την Αγάπη-Καρμεν.

Μια ομορφη γαρδενια Gardenia jasminoides απο τον φιλο Δημητρη Weather1967
garden10.jpg

Και τέλος ένα πριόνι ξύλου Stanley ευγενικη προσφορα του φίλου Αχιλλέα Metallikas

Μια ταμπακιερα L box ταυτοποίησης εξαρτημάτων ευγενικη προσφορα του Ιωάννη IOANNISTSA

attachment.php

Last edited:
Re: 2η Μαστοροσυναξη!!!!!!!

εγώ πάω και σε άλλη πόλη πάντως αν έχει καλά μεζεδάκια αχαχαχαχαχαα

Απλά να κανονίσουμε περίπου πόσοι θα είμαστε όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί αν κανονίσουμε για το παραπάνω μαγαζί Σάββατο βράδυ είναι ζόρι

Θέλω να έρθω αλλά αν δεν ΠΑΡΩ την γυναίκα μαζί θα έχει γκρίνια. Αλλά και να την πάρω ΠΑΛΙ γκρίνια θα έχει....πγφφφ

Πάρε την να έχω παρέα να συζητάμε για κάτι άλλο πέρα απο εργαλεία :rofl:
Θα τα συζητάμε οι δυο μας...πήρα κάτι κόκκινες γόβες...μουρλιαααααχαχσχαχαχα...

Θέλω να έρθω αλλά αν δεν ΠΑΡΩ την γυναίκα μαζί θα έχει γκρίνια. Αλλά και να την πάρω ΠΑΛΙ γκρίνια θα έχει....πγφφφ

Να την πάρεις εννοείται !!
Πολύ πιθανό να έρθει και η κοπελιά μου.