Re: 1η Μαστοροσυναξη του 2016
Οφειλω μια απαντηση στον Μιχαλη που εκτιμω γιατι οντως ξερει πολυ καλα να κραταει τις ισοροπιες,και στον Νικο (osatosa) και συγγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που γινομαι κουραστικος,αλλα επειδη γραφτηκαν πολλα οφειλω μια απαντηση,αν και μου εχει σβησει ενα μυνημα στο παρελθον (αν δεν ηταν ο Μιχαλης ισως καποιος αλλος διαχειριστης) που δεν ηταν υβριστικο,ποτε ετσι και αλλιως δεν γραφω υβριστικα ,μπορει να κανω κριτικη αλλα παντα με χαβαλε,και ποτε υβριστικα.
Για μενα οποιος εχει δημοσιο λογο,θα πρεπει να δεχεται και την κριτικη,και ας το δουμε και στα κοινα,παντα ετσι αυτα τα δυο συνυπαρχουν,καλα ειναι τα μπραβο και αρεσουν σε ολους,αλλα οπως δεχομαστε τα μπραβο πρεπει να δεχομαστε και το αναποδο,θα μου πειτε αν δεν σου αρεσει κατι μην γραψεις τιποτα,συγκρατησου οπως πολυ σωστα ειπε ο Νικολας ο osatosa,θα το προσπαθησω Νικολα ισως εχεις δικιο,για να ειμαστε διπλωματες,παντα κερδιζεις με την διπλωματια το ξερω,αλλα ελα ντε που αν βλεπω ορισμενα για μενα φυσικα περιεργα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο,αλλα θα το προσπαθησω.
Αυτα οφειλα να απαντησω,και επρεπε να δωσω απαντηση,και το κλεινω το θεμα,αν θελουν να διαγραψουν οι moderators και αυτο το μυνημα,τοτε καλο θα ηταν να σβησουν και ολα τα παραπανω,μεταξυ εμου και του Ηλια.