Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Κυριακο και γω ηθελα αλλα ανωτερα βια...τους χαιρετισμους μου σε ολα τα μαστορια.

Re: 2η Μαστοροσυναξη και κοπη πίτας!!!!!!!

Ένα κομμάτι για όλους!!!!
Και του χρόνου με υγεία να ξανακοψουμε πίτα!
Δια χειρός της αδερφής μου!
Θαυμάστε και κοπιαστε!

IMG_20160130_220919.jpg

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!!!!!!

Αντε καλο και τυχερο ΟΛΟ το 2016 παιδες!!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ :ernaehrung004:

Καλή συνέχεια!!!

Θέλουμε την λίστα των τυχερών!!!

Παρόλο που μας χωρίζει μεγάλη απόσταση θέλω καπελάκι Bosch!!! :)

Καλα η πιτα απλα ειναι τελεια!!!

Μπραβο ρε παιδια!
Μακαρι να ειναι το 2016 καλυτερο απο περσυ και με ποιο πολλα ασφαλη μαστορεματα με τα καλυτερα εργαλεια!
ΥΣ. Μαστορισα η αδερφη σου Κυριακο! Τελεια η πιτα!

Αλλά ένα ασανσέρ εργαλεία δεν έφερε ένα κατσαβίδι να βάλουμε στην κλήρωση η απάτη!!!
Αααααααχ το είπα και ξαλάφρωσα!!!!
Χαχαχαχα

Καλα ευτυζως που πηγα σε υπολογιστη για να δω το σποιλερ. Αν δε το ανοιγα με τα επομενα σχόλια που κανατε θα νομιζα οτι τα ειχατε χαμενα χχαχαχα

Αλλη μιά πολύ ωραία συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα,είχαμε τήν ευκαιρία νά τά πούμε από κοντά μέ γνωστά πρόσωπα,αλλά γνωρίστήκαμε καί μέ μέλη γιά πρώτη φορά.
Κυριάκο νά μεταφέρεις στήν αδελφή σου τά συγχαρητήρια μου γιά τήν πολύ ωραία Βασιλόπιτα πού έφτιαξε,καί απο γεύση και απο καλλιτεχνία ήταν τέλεια,λόγο πού καθόμασταν μακρυά,καί δέν μπορούσα νά τής το μεταφέρω.
Φωτογραφίες έχει βγάλει καί θά ανεβάσει ο γνωστός παπαράτσι χά χά
Ολοι φύγαμε μέ κάποιο δωράκι στά χέρια,καί αυτό είχε τήν γλύκα του,γειά σου Κυριάκο άρχοντα.
Ζάλισα καί λίγο εώς πολύ τούς Ηλία-Αγάπη-Αχχιλέα μέ ερωτήσεις γιά νά μαθαίνω μιάς που είναι δάσκαλοι στό είδος.
Το μαγαζί πολύ καλό μέ ζωντανή μουσική,ωραία εδέσματα,μπράβο Αγάπη γιά τήν επιλογή σου.
Φίλε Βασίλη σέ καταλαβαίνω πού δέν μπόρεσες νά έρθεις,τήν επόμενη φορά
Να μαστε όλοι καλά μέ υγεία,ευχαριστώ συνάδελφοι γιά τήν ωραία βραδυά πού περάσαμε.

Μαστοροσύναξης συνέχεια.
Περάσαμε όλοι καλά σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Κουβεντούλα, ανταλλαγή εμπειριών - γνώσεων και αστειάκια.
Η βασιλόπιτα φτιάχτηκε με μεράκια από την αδελφή του Κυριάκου και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Ο οργανωτής-ψυχή της μαστοροσύναξης και η αδελφή του, δημιουργός της βασιλόπιτας.

IMG_20160130_215331α.jpg

η κοπή της πίτας

IMG_20160130_215530.jpg

ο Mr_Kenzo, Ηλίας κέρδισε το φλουρί (και τον φακό που προσέφερε ευγενικά ο Μιχάλης (Χιώτης)

IMG_20160130_220047.jpg