Mαστοροσυνάξεις!

Απάντηση: Re: Επομενη μαστοροσυναξη!

Sorry για το off topic αλλα ειπα να το πεταξω μηπως καποια μετα κριση εποχη γινει!!!!

Καλό! Πάρα πολύ καλό! Το άλλο, με τον Τοτό! Το ξέρεις;

Re: Επομενη μαστοροσυναξη!

Καλα θα ηταν να γινοταν!
Αυτο που μπορει να γινει ειναι τα παιδια απο την κρητη να κανονισουν μια μεταξυ τους συναντηση!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ελα να σας βλεπω να μαζευομαστε!!!!!!!!!!!!

Αγαπηηηηηηηηηηηηη που εισαι?????????????

Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Υποψην φερτε και τις κυριες σας ελευθερα!
Μαλλον θα ειναι και η κοπελια μου μαζι!

Πειτε το ντε !!!!!!! :)
Καιρο θελω να το ρωτησω αλλα φοβαμαι το δουλεμα... χαχαχα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Επομενη μαστοροσυναξη!

Σας παρακολουθώ απο την αρχήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αλλά θα έχω κατα πάσα πιθανότητα άλλη μαστροσυνάντηση :/

Τα πεθερικά ειναι τις Κυριακές είπαμε.

Απάντηση: Μαστοροσυναξη 16/4/2016

Λυπάμαι αλλά δεν θα συμετάσχω στην παρέα σας, να μου λείπει το βύσσινο. Ο λόγος είναι ένας, την επομένη δεν θα μου έχει μείνει τσακιστό ευρώ στην τσέπη ! :flipout:

Λοιπόν πέρα από την πλάκα, να γνωρίζει η παρέα ότι θα το ήθελα πάαααρα πολύ να γνωριστούμε και από κοντά και να ανταλάξουμε τις απόψεις μας όχι μόνο για την αγάπη μας στα εργαλεία αλλά και για άλλα θέματα. Ίσως κάποια άλλη στιγμή..

Καλά να περάσετε, καλή διασκέδαση και πιέστε και κανένα ποτηράκι στην υγειά των απόντων !! :ernaehrung004:

Re: Μαστοροσυναξη 16/4/2016

Μην ανησυχεις George, την αλλη φορα θα κανονισουμε συναξη για καφεδακι.

Και τωρα που το λεμε, εχω λαχταρισει Ελληνικη καφεδια -βαρυ γλυκο διπλο- και λουκουμακι Χιωτικο με γευση τριανταφυλλο η μαστιχα :drool1:

Ελα στην Χιο τωρα το Πασχα να σε κερασω!

Η επομενη μαστοροσυναξη θα ειναι για καφεδακι, απλα τωρα ειπαμε να φανουμε λιγο με ολο το κλαμπ να δουμε και τα παιδια και να συζητησουμε ολοι μαζι.

Re: Απάντηση: Επομενη μαστοροσυναξη!

Άρα...alea jacta est;;;
(ο κύβος ερρίφθη;;:firstprize:

Enduras1
Panava
Asotosios
Babis K
Tzoutzis
Weather1967
Vasilisp77

Άντε παιδιά, μόνο ο Tzoutsis νεοεμφανιζόμενος;

Tελικά τά κανόνισα μέ τήν δουλειά καί θά έρθω Παναγιώτη,απλά επειδή λόγο εποχής είμαι πιεσμένος δέν τό γνώριζα στάνταρ.

Tελικά τά κανόνισα μέ τήν δουλειά καί θά έρθω Παναγιώτη,απλά επειδή λόγο εποχής είμαι πιεσμένος δέν τό γνώριζα στάνταρ.

Μπραβο μαστροΔημητρη. Λέω να το εφαρμόσουμε σε ολους και να αυτοαποκαλούμαστε μαστρο-τάδε μεταξύ μας.

Μπραβο μαστροΔημητρη. Λέω να το εφαρμόσουμε σε ολους και να αυτοαποκαλούμαστε μαστρο-τάδε μεταξύ μας.

Χαχαχα σέ ευχαριστώ μαστροΧρήστο,τώρα αισθάνομαι υπολογίσιμος καί original μάστορας,ενώ χωρίς τήν προσφώνηση αισθάνομουν μαθητευόμενος :flipout:

Χαχαχα σέ ευχαριστώ μαστροΧρήστο,τώρα αισθάνομαι υπολογίσιμος καί original μάστορας,ενώ χωρίς τήν προσφώνηση αισθάνομουν μαθητευόμενος :flipout:

Αυριο όλοι στη σύναξη, με τον κηδεμ... εεε φωτο των έργων σας. Θα βαθμολογηθούν απο ανεξάρτητη επιτροπή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επομενη μαστοροσυναξη!

Άντε μπράβο μαστρο-Δημήτρη, προέχει βέβαια πάντα η εργασία...

Μην ανησυχεις George, την αλλη φορα θα κανονισουμε συναξη για καφεδακι.

Και τωρα που το λεμε, εχω λαχταρισει Ελληνικη καφεδια -βαρυ γλυκο διπλο- και λουκουμακι Χιωτικο με γευση τριανταφυλλο η μαστιχα :drool1:

Ωραίος !!! Υπ όψιν εδώ Πετρούπολη που πάω καμμιά φορά έξω για καφέ, είναι ένα μαγαζι που σερβίρει Ελληνικό με κεκάκι και λουκουμάκι, τώρα αν είναι Χιώτικο ή όχι αυτό δεν το γνωρίζω να σου πω χαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!