Mαστοροσυνάξεις!

Re: Φθινοπωρινο Mastorgroup.

Καλα κανονίζετε χωρίς εμένα ;
Εννοείται οτι είμαι μεσα.
Εχω υπό όψη μου και παραθαλάσσιο μαγαζί που σερβίρει μπινελικια !
Σωτήρη εσυ ξέρεις κανα καλο μαγαζί;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ζηλευω ζηλεω...με την καλη εννοια...!!!
μακαρι να μπορουσα...!!!

Το μαγαζι που λεμε να βρεθουμε ειναι ενα ψαροταβερνειο πανω στο κυμμα και ειναι εδω.
https://www.google.gr/maps/place/PA...xdc33546b4ba7e2e0!8m2!3d37.990036!4d24.020903

Βασικα ειναι 4 μαγαζια στην σειρα. Συναντιωμαστε στην αρχη τους κανουμε μια βολτα και βλεπουμε που θελουμε να καθησουμε.
Τι λετε?

Απάντηση: Φθινοπωρινο Mastorgroup.

εγώ συμφωνώ.

το μέρος για όποιον δεν ξέρει είναι στο τέρμα των λεωφορείων της Λούτσας
έχει υπερ-άνετο χώρο για τα αυτοκίνητα
το πρώτο μαγαζί είναι μία ψαροταβέρνα (από τον προηγούμενο αιώνα), που αυτός που την έχει άνοιξε και ένα σουβλατζίδικο "το Τέρμα" ακριβώς από πίσω της , και έτσι κατάφερε να επιβιώσει διότι το μαγαζί κάνει ένα από τα ωραιότερα σουβλάκια που έχω φάει (και έχει και τρομερή σκεπαστή)...όποιος στην ψαροταβέρνα θέλει κρέας απλά ο μαγαζάτορας τα παίρνει από το σουβλατζίδικο...

δίπλα σε αυτό εάν θυμάμαι καλά είναι μία μπυραρία με ωραία ποικιλία και κατά καιρούς έρχονται και noname συγκροτηματάκια για ζωντανή μουσική
τα άλλα δύο δεν θυμάμαι τι είναι, το ένα σίγουρα είναι μία ψαροταβέρνα το ΔΙΧΤΥ, αλλά είναι πιο χωμένα από τα δύο πρώτα.

γενικά στην ευθεία που αρχίζει από την ψαροταβέρνα έχει συνεχόμενα, εκτός των 4 πρώτων, bar, beach bar, και αρκετά cafe στο τελείωμα της παραλίας εκεί που κάνουν kai surf και surf...και μετά είναι ο γνωστός πιασο (_χ_) ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ...

upload an image

upload an image

upload an image

Κυριακο ξεκιναω σε λιγο απο χαλκιδα.(ελπιζω να το βρω!) Η παρεα αποδεδειγμενα θα ειναι καλη ελπιζω και τα μεζεδακια!!!

d83ec73dcc2075c6670e5486eb18c480.jpg

38d5cd7d5b25a9751bd90a8596816edf.jpg

b41e460adbbbaf5f9e9fd38f4c0d3d66.jpg

Ακόμα δεν έχει φέρει τα κυρίως!

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ωωωωω!!! Εεεε ρε γλεντια!!!

Τις ευχες μου, τις ευλογιες μου και τις σκεψεις μου, καλα μου και φαγανα μου τεκνα!!!!! :ernaehrung004:

χχαχαα, δεν ειμαστε για εξοδα αυτο τον καιρο, αγοραζουμε μονο εργαλεια και γκατζετιες. Αποθηκευω απο τωρα για τους δυσκολους καιρους :)))

Βy the way, ερχομαι το ΣΚ 17-18 για ειδικη περισταση, οποτε βρες καμμια μια ωριτσα να πεταχτεις να παραλαβεις πραματα. Ενα καφεδακι θα προλαβουμε να το πιουμε.

Καλημέρα.
Μα 2 μπλόκα στην σειρά ένα πριν κ ένα Διόδια Κορωπίου κ με "φύσηγμα".
Όλα καλά. Μάλλον τελικά το νερώνετε πολύ εκεί γύρω, τριγύρω.

Re: Απάντηση: Φθινοπωρινο Mastorgroup.

Καλημέρα.
Μα 2 μπλόκα στην σειρά ένα πριν κ ένα Διόδια Κορωπίου κ με "φύσηγμα".
Όλα καλά. Μάλλον τελικά το νερώνετε πολύ εκεί γύρω, τριγύρω.

Καλημερα. Σοβαρολογείς ;
Στα διόδια της Αττικης Οδού ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φθινοπωρινο Mastorgroup.

Καλημερα. Σοβαρολογείς ;
Στα διόδια της Αττικης Οδού ;

Kalimera Χρήστο κ στο στρίψιμο στην μπάρα στο Αεροδρόμιο κ στα πρώτα Διόδια της Αττικής Οδού.
Όλα καλά.